פורסם 2007 ביולי 1918 שנים שלום ... תגידו יש דרך לגבוהה עוד כמה סנטמטרים בגוף???לא זוכר אבל שמעתי משהו כזה לא זוכר איפה??תודהה
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים כמובן שיש דרך, אבל היא דורשת מנוף, מסמרים, ועמידות מוחלטת בפני כאב יש גם את השיטה שניה - מסאז' ארבע ידיים על המיטה היפנית, בזמן שאתה מסתכל לתוך האור הכחול שיעשה לך קוורציום.
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים כן זה עם אתה עדיין בגיל התבגרות אז בהחלט יש .בן כמה אתה ...וכמה אתה צריך עוד ..הרעיו הוא להגדיל את נפח עצם השוק ברגל ובכך העצם בונה את עצמה ..זה ניתוח שמכניסים לך ברזל בתוך העצם ב לרגל וכול יום אתה מסובב ברגים (חצי סיבוב וכך אתה מגדיל את נפח העצם .)למעשה את יוצר סדקים בעצם אבל הגוף מתקן את הסדקים ובכך למעשה את מאיץ את גידול העצם .
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים אני בספק אם זה הפתרון המתאים ביותר בשבילו : יש הורמוני גדילה, כך בחשבון שיש לזה השלכות...
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים מחבר אני בן 19 ואני ב 178 אני רוצה שאגיע עד 184 משהו כזה אבל הפתרון הזה של העצם והניתוח לא משהו אם אפשר משהו אחר
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים אני בן 19 ואני ב 178 אני רוצה שאגיע עד 184 משהו כזה אבל הפתרון הזה של העצם והניתוח לא משהו אם אפשר משהו אחר נראה לי שאתה ילד שמנת, ושאין לך את דאגות היום יום, מה שיש לרוב המכריע של אוכלוסית העולם. אז גם אם 178 מ' לא מספיק לך אז שום דבר לא יספיק לך....
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים יש דרך מהירה ומוצלחת - תתחיל ללכת על נעלי פלטפורמה.יכולות להיות כמה תופעות לוואי...
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים מתחת ל- 1.80 זה בעייה אולי רק אם אתה רוצה להיות מאבטח אישים. מה הבעייה עם 1.78 , אם אתה רוצה להגיע למקומות גבוהים תתאמן על קפיצות. ואם אתה רוצה להתחיל עם שחקניות כדורסל, תתאפק, רובן לסביות.
פורסם 2007 ביולי 2018 שנים בזעזוע מוח הם לקחו איזה מישהו מתחו אותו על הבוקר ואז הוא התארך ב5-6 סנט' (כדי לעלות על הרכבת ערים)אז תעשה את זה כל יום ואולי זה יקבע (אחרי כמה שעות אתה חוזר לגובה הרגיל)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.