עבור לתוכן

מתלבט מאוד בנוגע לשדרוג לפלאפון חדש ברשת א�ורנג'

Featured Replies

פורסם

היי

אני מאוד מתלבט לאיזה פלאפון להחליף ברשת אורנג'.

אני עוקב הרבה זמן כבר אחרי SE ואחרי הווקמנים שלה בגלל הנגן המעולה ובגלל פונקציית זיהוי השירים, אבל לא מצאתי אף עיצוב שעושה לי את זה.

יש כמובן את הW610I אבל אני בספק אם הוא יצא לאורנג', וגם המסך לא נראה מספיק.

ההתלבטות כרגע היא בין K800I לבין הסימביאנים. אני חייב לומר את האמת - אף פעם לא היה לי מכשיר סימביאני ולכן אני לא מבין מה מיוחד בהם.

נאמר לי גם שאיכות המוזיקה בK800I זהה לזו שבווקמנים. אבל K810I קורץ לי יותר בגלל כל השטיקים שתוקנו.

בקיצור אני אשמח לעצה כאן.

אגב, אני לא הולך לקנות שום פלאפון מחנות פרטית. אתם לא מאמינים איזה תכנית יש לי באורנג'.. בערך יותר מ50 אחוז על כל פלאפון אז הרי לכם.

תודה רבה חבר'ה :xyxthumbs::)

פורסם

אז אתה צריך נגן מוזיקה.

בכל הסימביאנים החדשים יש אחלה נגן מוזיקה, אני לא מכיר את הווקמן מקרוב אז אני לא יכול להשוות בינהם, אבל לדעתי הוא מעולה.

מה שטוב גם שניתן להתקין אפליקציות צד שלישי במידה ואתה לא מרוצה מהנגן, אבל לדעתי הנגן המובנה הוא הטוב ביותר.

אני מניח גם שבגלל שאין לך נסיון בסימביאנים אתה לא תלך ותקנה מכשיר שהוא גדול כי אתה מעדיף לוותר על הסימביאן לטובת העיצוב, אז אני מציע לך את המכשירים E65/N76/5700

E65 הוא מכשיר דקיק ומעולה, מהיר מאוד ובעל מערכת הפעלה 9.2 כמובן.

הN76 הוא מכשיר גם מהסדרה הדקה שמחכה את נסיון ההצלה של הV3 לדורותיו, הוא בעל מסך חיצוני קטן וכפתורי מגע המשמשים למוסיקה, כניסת אוזניות 3.5 שתוכל להכניס כל אוזניות שאתה רוצה, מסך פנימי גדול, בניה חזקה (הוא הוכתר כמכשיר החזק ביותר) ועוד.

ה5700 הוא מכשיר צעיר יותר ומצועצע, אני בעליו הגאים של 5700 שחור כבר שבוע ומרוצה מכל רגע.

מערכת טסה (לעומת ה6600 הקודם שהיה לי) בעזרת מערכת הפעלה 9.2 וזיכרון SDRAM64 שמקנים לך מהירות תגובה מטורפת.

כפתורי מוסיקה יעודיים וכניסת 2.5 לשלט שמוציא 3.5, מקבלים עם המכשיר אוזניות טובות מאוד עם שלט.

החיסרון של המכשיר הזה הוא שאין בו מקש עיפרון, נוקיה הוציאו אותו כדי להקל על משתמשים חדשים כמוך, אך לדעתי זה חיסרון.

הפיצ'רים של המקש חולקו בין ה# ל* אבל אחרי שמתרגלים זה מרגיז, במיוחד שיש אפליקציות שדורשות את המקש.

עוד חיסרון הוא המצלמה, לדעתי לא נוח לצלם בצורה כזאת, במיוחד שיחות וידיאו שהמצלמה בצד ולא מעליך.

איכות הצילום של המכשירים האלו לא מזהירה ד.א

כולם מצוידים במצלמות 2MG לא איכותיות.

טוב אין לי כבר כוח לכתוב ;D אז אם יש לך עוד שאלות תמקד אותי

פורסם

אדי בתור בעליו של N73 מבחינת שמיעה וכו הוא מצויין...אבל מערכת הסמביאן איטית....אם זה לא מפריע אין סיבה לא ללכת עליו..

אם אין לך דרישות גבוהות מבחינת צילום וכו...ה5700 שהציע לך הבחור מעלי יהיה מצויין...

פורסם

לדעתי מערכת ה9.1 היא מטופשת.

היא איטית כמו הקודמות אבל לא מאפשרת התקנת תוכנות מהמערכות הקודמות, אז מה יצא בזה?

ה9.2 לפחות מהירה

פורסם
  • מחבר

והK800I? עד כמה הוא טוב?

כי משימוש קצר הוא נראה מאוד אטרקטיבי.

בכלל, כל הסימביאנים האלה.. הם לא מרובעים כאלה. זאת אומרת, ראיתי את כל הסקינים שאפשר להחליף במכשירי SE, וזה יוצא ממש מגניב

לעומת אותו ממשק מרובע של נוקיה.

פורסם

גם בסמביאן ישנן ערכות נושא מהממות... :o

פורסם

בקטע הזה די הצחקת אותי.

סימביאן היא ממלכת הערכות, אפשר להחליף הכל, ושאני אומר הכל אני מתכוון להכל, מצבע פס הטעינה, ועד אייקונים של תוכנות ולוגו מפעיל

הK800 הוא מכשיר נחמד אבל לדעתי כבר די נדוש, אולי כדאי לך לחכות קצת ולראות האם הK850 יגיע לארץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים