עבור לתוכן

מה יש לכם נגד אינטל ?

Featured Replies

פורסם

שהוא לא טוב , או שהוא יקר יותר ?

רוב המחשבים בעולם מבוססי אינטל לא?

פה בפורום המצב הפוך רק AMD !

או ש-AMD זה למבינים , ואני סתם הולך אם הזרם , כאילו אינטל זה סתם עוד מותג כמו נייק או משהו כזה

(אני חלילה לא רוצה להעליב אף אחד )

אם אפשר לדעת יותר את הסיבות להתבססות על AMD

תודה

פורסם

קודם כל זה נייקי. לא נייק. שנית, נייקי הוא לא סתם מותג, כי נייקי הוא ה-מותג. (בהא' הידיעה!)

NIKE RULZ!

iN73L SUCK !

פורסם

בשוק הפרטי אין צורך בביקורת איכות ותהליכי Validation ארוכים כמו בשוק המקצועי.

השוק הביתי בתרכז בתחום מחירים מאוד מצומצם, ושם ל AMD יש תמורה הרבה יותר גבוהה.

מי שמחפש להשקיע כסף יכול להשיג את אותם ביצועים ממעבד אינטל, אבל בעלות גבוהה יותר.

נכון להיום רק כשמשווים XP2400 לעומת P4 2400 המחירים משתווים, כל המעבדים מתחת לזה זולים יותר מבית AMD, רובם באופן משמעותי מאוד.

העובדה שאינטל שולטת בשוק המחשבים אינה מעידה על איכות מוצריה אלא על כושר הייצור והסכמי המכירה ארוכי טווח שיש לה.

כמו כן אין להסיק מהמחירים לשוק הפרטי לגבי המחירים שחברות גדולות משלמות.

פורסם

רק דבר אחד לא אמרתם:

אינטל יותר אמינים

פורסם

פשוט אי אם די היא בחברה היחידה שמתחרה בה בשוק הביתי.. בינתיים אפילו אם אי אם די יוציאו מעבדים יותר מהירים משל אינטל

ואינטל תפסיק קצת מכירות בשוק הפרטי היא תשרוד יפה מאוד.. בניגוד לכך אי אם די, אם היא תעבד את השוק הביתי זה יגרום ה לנזק הרבה יותר כבד ולא בטוח שהיא תוכל לצאת ממנו... יש אנשים שפשוט רוצים לתמוך בחברה המתחרה וקונים מעבד של אי אם די

אינטל היא כמעט מונופול (או לפחות היתה עד לפני כמה שנים.) בשוק המעבדים בארץ ואנשים לא אוהבים מונופולים...

המעבדים על אי אם די (עד ה 2400) היו יותר משתלמים מהמעבדים של אינטל לשוק הביתי.. אז אנשים קנו אי אם די.

בזמן האחרון אי אם די קצת קילקלה את הרושם הזה... גם עם מחירים גבוהים, וגם עם שיטת preformance rating אגרסיבית מידי

המעבדים של אי אם די(1600,1700) הם אוברקלוקרים ממש לא רעים ומאפשרים בניגוד למעבדים של אינטל פתיחת מכפלה.

(אינטל הפסיקו עם פתיחת המכפלה מאז הפנטיום 2)

הלוחות אם של אי אם די יותר זולים מהלוחות אם של אינטל, ומאז ה nForce 2 הכוללים כרטיס מסך gf4 mx מובנה וכרטיס קול

יכולים להיות ממש משתלמים (בהתחשב בזה שאתה לא גיימר כבד)

ובכלל, האט'לון נותן ביצועים יותר טובים מהפנטיום במשחקים.

פורסם

רק דבר אחד לא אמרתם:

אינטל יותר אמינים

פרט, נמק והסבר.

היתרון היחיד(או החסרון במקרים מסוימים) שיש למעבדים של אינטל בנושא האמינות הוא מניעת התחממות יתר על ידי הורדת המהירות

כלומר אם המאורר של המעבד נדפק\נופל יש להם סיכוי יותר גבוה לשרוד. אבל יש לזה גם בעיות... אם מפעילים את המחשב בחדר ביום קיץ חם הוא יכול סתם להאט...

פורסם

מעבדי AMD זולים בממוצע ב40% ממעבדי INTEL (בשוק הביתי) בעלי אותם ביצועים

ואין להם שום בעיית אמינות יחסית לINTEL.

פורסם

רק דבר אחד לא אמרתם:

אינטל יותר אמינים

לא אמרנו מכיוון שאין כל ביסוס לאמירה הזו.

ואנחנו הרי לא אומרים שטויות ודברים לא מבוססים

פורסם

לאף אחד אין שום דבר נגד אינטל(יש תכונה של אנשי מחשבים להתנגד למונפלים למינהם כדוגמת מייקרוסופט) בעבר

אכן היה על מה להתלונן, עד שהגיחו ליבות הנורת'ווד לשוק "שסחפו"(?) את השוק בסערה עם ביצועי ה-OC שלהם, מה שהציב

את AMD במצב דיי נחות מבחינת ביצועים, אך לאחרונה המצב איכשהו מתחיל להתאזן לאט לאט.

פורסם

לא קראתי את כל הדיון,

אבל מה יש לי נגד אינטל? המחירים, הכאילו של המונפול, השחיתות לאנשים, ההתלהבות וכו'..

פורסם

האוברקלוקרים אוהבים את AMD בעיקר בגלל פתיחת המכפלה ... אז הנה לך עוד 5-10 % משוק המחשבים הולך כבר ל AMD

פורסם

בארץ?

10 אחוז מהאנשים בארץ אולי יודעים מה זה OC.

בערך 5 אחוז מבצעים אותו

פורסם

רק דבר אחד לא אמרתם:

אינטל יותר אמינים

סליחה באמת אבל אני אומר דברים מבוססים ביותר, רוב האנשים שקונים מחשב לא מחפשים מעבדים שדורשים אחזקה שוטפת של מריחת גריז טרמי והמאוורר שבמקרה של AMD זה קריטי ביותר עקב ההתחממות ההיסטרית שלהם ולעומת זאת אינטל המעבד לא מתחמם כמו AMD וגם עם משהוא נדפק במשחה המעבד לא ישרף כמו שרואים באחד הסרטים בTHG וHSF לAMD בשביל להגיע לטמפ' נורמליות בלי קשר לאובר קלוק צריך סינק יקר ומרעי שלדעתי הצרכן הפשוט ולא האאובר קלוקר לא צריך ולכן במקרים מסוימים עדיף לקנות אינטל.

פורסם

רק דבר אחד לא אמרתם:

אינטל יותר אמינים

סליחה באמת אבל אני אומר דברים מבוססים ביותר, רוב האנשים שקונים מחשב לא מחפשים מעבדים שדורשים אחזקה שוטפת של מריחת גריז טרמי והמאוורר שבמקרה של AMD זה קריטי ביותר עקב ההתחממות ההיסטרית שלהם ולעומת זאת אינטל המעבד לא מתחמם כמו AMD וגם עם משהוא נדפק במשחה המעבד לא ישרף כמו שרואים באחד הסרטים בTHG וHSF לAMD בשביל להגיע לטמפ' נורמליות בלי קשר לאובר קלוק צריך סינק יקר ומרעי שלדעתי הצרכן הפשוט ולא האאובר קלוקר לא צריך ולכן במקרים מסוימים עדיף לקנות אינטל.

רק שתדע.. המעבד פולט הכי הרבה חום כרגע בשוק-הוא של אינטל(82 וואט).

פורסם

רק דבר אחד לא אמרתם:

אינטל יותר אמינים

HUH?

אני מצטער שאני הורס לך אבל אין שום אחזקה שוטפת ב AMD. צריך למרוח משחה טרמית פעם אחת בלבד והיא בהרכבה, בדיוק כמו מעבדים תוצרת אינטל.

כמו כן אם משהו נדפק (והוא לא נדפק אם מי שמרכיב את המחשב יודע מה הוא עושה ) אז אין הבדל בין AMD לאינטל, שניהם ישרפו.

ובשביל להגיע לטמפרטורות נורמאליות בAMD ללא OC, כל מה שצריך זה סינק ג'נרי שמותקן טוב (ושוב... זה תקף גם לאינטל) , והמחשב שלי הוא הוכחה לכך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים