עבור לתוכן

בעיה חמורה בהתקנת XP...עזרה נידרשת...

Featured Replies

פורסם

שמעו יש בעיה חמורה לחבר שלי...הוא פירמט את המחשב שלו..התקין את הXP החדש בכונן D ואת כונן C הוא פירמט עם Partition_Magic ועכשיו הוא עשה ריסט למחשב כי הוא התקין את האופיס והכול ועכשיו המחשב לא עולה לא בכלל....מה עושים?! :nixweiss:

לא מצאתי תשובה לבעיה הזאת לבד...מבקש עזרה...

אין לי מושג מה לעשות כי המחשב לא עולה לXP ומוזר כי הXP בכונן D אז מה עושים?

פורסם

חח אוף אני לא סובל אנים שמסבכים דבר פשוט...

תגיד, הוא התקין WINDOWS על D בזמן שהיה וינדוס מותקן בC? ואז אחרי שהוא התקין וינדוס בD הוא עשה פורמט לC דרך P_M?

פורסם
  • מחבר

כן זה מה שהוא עשה, ורק ניסיתי להסביר? יש איך לפתור את זה?

פורסם

ממ... מה שהיה אמור לקרות זה שבזמן שהיה עדיין 2 וינדוסים הוא היה אמור לשאול אותך לאיזה מהם להיכנס.

הייתה צריך להיכנס לזה שמותקן בD ודרכו לעשות פורמט לC.. למרות שאני לא בטוח עד כמה זה משנה..

עד שאין לו משהו במחשב שיתקין וינדוס מחדש בD או בC.. עכשיו לא משנה. שיעשה QUICK FORMAT זה יחסוך איזה 20 דקות.

פורסם

יכול להיות שנדפק ה MBR אמרת שהוא פירמט את C אחרי ההתקנה ?!

תנסה לעלות עם דיסק התקנה של XP וכשהוא מגיע לבקשה הראשונה ל REPAIR לעלות עם ה RECOVERY CONSOLE ולנסות את הפקודות

FIXBOOT ו - FIXMBR

שווה את הנסיון :s05:

פורסם

m.l אתה מצחיק אחי .

תגיד מה בדיוק הוא רושם לך ..

אתה אומר הוא אל עולה וזה ...

באיזה שלב הוא מפסיק להגיב,

יכול להיות שהלך הMBR כמו שאחד אמר. יכול להיות שאתה צריך לשתול שם איזה קובץ של מערכת הפעלה

וזה יסדר לך אתה הבעיה.

בכל אופן תשובה מדויקת אתה יכול לקבל אחרי שתציג את שגיאה שאתה מקבל .או את השלב שהמחשב לא עולה.

פורסם
  • מחבר

לא חשבתי שמישהו יעלה את הת'רד שוב...בכול מקרה פתרתי את הבעיה לבד...המחשב עובד לו מצויין

פורסם

ואיזה בעיה הייתה לו?

איך פתרת?

פורסם
  • מחבר

הייתה בעיה מוזרה...מחשב מאוד ישן פנטיום 4 1.8GHZ DDR400 512MB ודיסק קשיח 40G

כבעיה ראשונית המחשב לא היה מוכן לקבל פירמוט עם XP ישבנו ושברנו את הראש שעות...המחשב דרש דיסק A של XP והתקנתי ופירמטתי מיליון פעם בחיים והוא בחיים לא ביקש ממני....בכול מקרה השגנו איכשהו בדרכים עקלקלות את הדיסקט המיוחל פירמטנו והבנאדם ממש ישב בבית חיכה שהפירמוט סיים לקח את הדיסק ואמר שהוא צריך לזוז בקיצור בסוף גילינו שאיכשהו הXP שם את כונן C כ2GB בלבד! וניסיתי כמה וכמה פעמים עם Partition Magic8 ועם עוד תוכנה ששחכתי את שמה כעת ולא הייתה אפשרות...ועוד כול מיני בעיות מוזרות

בכול מקרה פתרתי את הבעיה בכך שהתקנתי ווינדוס 98 ועליו עשיתי פירמוט כולל מחדש לXP...עבד פיקס...והכול עבר מצויין אחרי זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים