עבור לתוכן

צריך עצה לשיפור קליטת רדיו

Featured Replies

פורסם

כמו הכותרת ,אני מדבר על תדרי fm ,יש לי אנטנה שיוצאת מהמערכת- האנטנה היא בעצם חוט שאחר כך מתפצל לשניים.

יש איזו דרך לשפר את הקליטה ?

תודה.

פורסם

1. להעביר למקום עם קליטה טובה יותר

2. לקנות מגבר קליטה

פורסם
  • מחבר

להעביר זה תהיה קצת בעיה

מגבר קליטה יכול להיות רעיון- אתה יודע בערך מחיר ?

אני חשבתי לחבר לאנטנה עוד איזה חוט יותר ארוך ???

פורסם

אם יש לך כבלים, אתה יכול לנסות לחבר את המערכת לשקע ה Radio (ששוכן ע"י שקע ה TV שממנו הולך כבל לממיר) באמצעות כבל קואקס 75 אוהם מסוכך, זה שיפר פלאים את הקליטה. רק יש לקחת בחשבון שהתדרים שונים, מדי פעם חברת הכבלים מספקת את רשימת התדרים הנכונה בערוץ הקהילתי או בערוצים אחרים בשעה שאין שידורים.

פורסם
  • מחבר

אם יש לך כבלים, אתה יכול לנסות לחבר את המערכת לשקע ה Radio (ששוכן ע"י שקע ה TV שממנו הולך כבל לממיר) באמצעות כבל קואקס 75 אוהם מסוכך, זה שיפר פלאים את הקליטה. רק יש לקחת בחשבון שהתדרים שונים, מדי פעם חברת הכבלים מספקת את רשימת התדרים הנכונה בערוץ הקהילתי או בערוצים אחרים בשעה שאין שידורים.

רעיון טוב אבל לא יעזור אצלי,יש לי כבלים (לא דיגיטלי ) אבל אין לי ממיר לפחות לא אצלי בחדר,

חוץ מזה זה מערכת ישנה מאוד ( אלה עם הפטיפון ) ולא נראה לי שיש לה יציאה לכבל קואקס

פורסם

אתה לא צריך ממיר דיגיטלי. אני לא יודע לגבי אפן החיבור של המערכת, אבל אם תקח כבל 75 אוהם , תחשוף את הסיכוך והגיד הפנימי ותחבר אותם לכניסת האנטנה רוב הסיכויים שזה יעבוד.

פורסם

בדיוק, אין צורך בממיר. אתה מחבר את הכבל ישירות לשקע.

פורסם
  • מחבר

תודה אני ינסה

פורסם

בעיקרון אם זה לא עובד אתה יכול לעשות ככה:

תאריך את החוט (להביא חוט זה לא בעייה בדיוק, רוב חנויות החשמל יביאו לך כבלים דקים בחינם או במחירים של 1 ל2 מטר או משהו בסגנון), ותעביר חוט אל עבר החלון, או מקום פתוח אחר, אגב לא צריך איזה משהו מסוכך לזה, כאילו עדיף לא להשתמש בכבל אנטנה (קוקסיאלי) אם אתה לא מתחבר ליציאת הכבלים, כי פה ה"הפרעות" שבאוויר הם בעצם גלי הרדיו שאתה מנסה לקלוט.

פורסם
  • מחבר

בעיקרון אם זה לא עובד אתה יכול לעשות ככה:

תאריך את החוט (להביא חוט זה לא בעייה בדיוק, רוב חנויות החשמל יביאו לך כבלים דקים בחינם או במחירים של 1 ל2 מטר או משהו בסגנון), ותעביר חוט אל עבר החלון, או מקום פתוח אחר, אגב לא צריך איזה משהו מסוכך לזה, כאילו עדיף לא להשתמש בכבל אנטנה (קוקסיאלי) אם אתה לא מתחבר ליציאת הכבלים, כי פה ה"הפרעות" שבאוויר הם בעצם גלי הרדיו שאתה מנסה לקלוט.

זה נראה לי פיתרון מעשי יותר בשבילי ,תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים