עבור לתוכן

se k800i vs motorola v6

Featured Replies

פורסם

v3x/xx/xxx/xxxx/xxxxx/xxxxxxxx/xxxxxxxxxxxxxx/xxxxxxxxxxxxx

מספיק טוב?

אני יודע שזה בין הטלפונים הנמכרים ביותר בארץ.... אבל תכלס מי קונה את זה? אנשים שלא מבינים בפלאפונים בכלל.

אני מרשה לעצמי לומר שאני די מבין בטלפונים, ו-V3X הייתה הבחירה שלי ואני לא מתחרט לרגע.

בנאדם אתה לא אמור להשוות את המצלמה של ה K800 למצלמה דיגטלית :s07:

מדובר כאן בפלאפונים, אז מן הסתם צריך להשוות בין המצלמות שלהם ולא המצלמה של K800 עם מצלמה דיגיטאלית.

ויחסית לטלפונים איכות התמונות בו מצוינית.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=203473.msg2182397#msg2182397

אין סיבה לקחת תמוטורולה, לך על הסוני.

זה היה כתגובה למה ש-J0n1 אמר. והמצלמה שלו מוצגת כמצלמה שהיא תחליף למצלמה ביתית (בגלל זה המיתוג שלו כסייבר שוט שהוא ליין המצלמות הביתיות של סוני).

וחוץ מזה, תן לי סיבה אחת באמת למה ה-K800 עדיף.

• תגובות 37
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וחוץ מזה, תן לי סיבה אחת באמת למה ה-K800 עדיף.

קודם כל ,אם הבנאדם מחפש מצלמה איכותית במכשיר שלו, אתה מסכים איתי שאין בכלל על מה להתווכח, כן ?

דבר שני שחשוב (הכי חשוב לדעתי) הוא הסוללה, הסוללה של המוטורולה עלובה, במיוחד בשיחות!

לעומת זאת, אתה היצגת בעמוד הקודם כמה "יתרונות" כביכול, ממש שוליים, כמו משקל כרטיס זכרון זול יותר, וכו'..

המוטורולה שוקל 105 גרם לעומת הסוני ששוקל 115 גרם, so ? זה מה שירתיע בנאדם מלקנות את הטלפון ? הנוקיה N95 שוקל 120 גרם והוא ענק אז אנשים לא יקנו אותו רק בגלל המשקל שלו ?

לגבי כרטיס זכרון, תרשה לי לעדכן אותך, המחירים של כרטיסי M2 ירדו משמעותית בתקופה האחרונה היום 1GB אפשר להשיג ב 100~

כשעד לפני כמה חודשים אני קניתי 1GB ב 180 שקל, היום כבר 2G עולה פחות.

אגב, לפי איך שזה נראה התקל שהיה לך עם k510 שלך, בהחלט משפיע עליך לגבי המכשירים של סוני, אז צא מזה.

פורסם

מה אתה שרוט?

ברור ש-K800

מוטורולה זה מוטורלה...ואני לא ארחיב.

הK800 זה מכשיר פשוט מדהים.

פורסם

יש לי את ה k800i ואני השתמשתי הרבה גם ב v6 שיש לכמה חברים שלי.

האמת שה v6 כזה מעצבן מבחינת ממשק .

המצלמה שלו בכלל לא איכותית.

בוא נגיד את זה ככה. אם אתה מחפש יופי, קח את המוטורולה.

אם אתה מחפש אמינות ,נתונים יותר טובים, ממשק יותר טוב, קח את ה k800i .

פורסם

אם כבר יופי, אז הK3.

מכשיר הרבה, הרבה יותר יפה מהV6 שגדול

כמעט כמו פלאפון שהוא לא צדפה עוד לפני שפתחת אותו.

פורסם

קודם כל ,אם הבנאדם מחפש מצלמה איכותית במכשיר שלו, אתה מסכים איתי שאין בכלל על מה להתווכח, כן ?

דבר שני שחשוב (הכי חשוב לדעתי) הוא הסוללה, הסוללה של המוטורולה עלובה, במיוחד בשיחות!

לעומת זאת, אתה היצגת בעמוד הקודם כמה "יתרונות" כביכול, ממש שוליים, כמו משקל כרטיס זכרון זול יותר, וכו'..

המוטורולה שוקל 105 גרם לעומת הסוני ששוקל 115 גרם, so ? זה מה שירתיע בנאדם מלקנות את הטלפון ? הנוקיה N95 שוקל 120 גרם והוא ענק אז אנשים לא יקנו אותו רק בגלל המשקל שלו ?

לגבי כרטיס זכרון, תרשה לי לעדכן אותך, המחירים של כרטיסי M2 ירדו משמעותית בתקופה האחרונה היום 1GB אפשר להשיג ב 100~

אגב, לפי איך שזה נראה התקל שהיה לך עם k510 שלך, בהחלט משפיע עליך לגבי המכשירים של סוני, אז צא מזה.

לא קראתי תדיון אבל אני חייב לציין שזה בולשיט מה שאתה אומר לגבי סוללות-מאיפה הפלצת את זה?

הV3 שלי פועל 3 ימים עם לפחות שעה וחצי של שיחות כל יום.

הW220 הספיק לי לשבוע שלם

מיום ראשון עד היום בערב

כשהשתמשתי בו לאיזה לפחות שעתיים שיחות ביום

בהחלט לא נראה לי סוללה עלובה

פורסם

אני לא אנסה אפילו להתווכח איתכם, כי זה פשוט אבוד מראש.

פורסם

לדעתי החיסרון המרכזי במכשירי הSE הוא הכרטיס זיכרון, הכרטיסים שלו יקרים להחריד ומתאימים רק לפלאפונים האלו, כך שאי אפשר להעביר אותם ממכשיר למכשיר

פורסם

לא קראתי תדיון אבל אני חייב לציין שזה בולשיט מה שאתה אומר לגבי סוללות-מאיפה הפלצת את זה?

הV3 שלי פועל 3 ימים עם לפחות שעה וחצי של שיחות כל יום.

הW220 הספיק לי לשבוע שלם

מיום ראשון עד היום בערב

כשהשתמשתי בו לאיזה לפחות שעתיים שיחות ביום

בהחלט לא נראה לי סוללה עלובה

אז לפני שאתה מסיק מסקנות תקרא את כל הדיון לפני שאתה מגיב.

מדובר פה על V6 שהוא שונה מ V3 כפי שאתה יודע.

יש כאן ביקורת עליו:

http://www.pocket.co.il/cgi-bin/pocketil/viewnews.pl?id=EEZEkAAEAZuJkEWPGF&tmpl=pocket5&style=pocket5

שם רשום :

עניין הנורא מבחינתנו מתחיל ברגע בו אתם למעשה משוחחים במכשיר (דבר לו המכשיר מיועד - לפני הכל) ובכן, שם המצב פחות טוב. תוכלו לשוחח זמן של שעתיים וחצי פחות או יותר, עד שהמכשיר יזעק למטען הקרוב אליכם.
פורסם

ולפני שאתה מגיב לי שים לב למה שאתה כותב:

הסוללה של כל המוטורולות הן חרא

פורסם

תגיד בנאדם יש לך הפרעות כלשהן ? :s07: או שאתה לא יודע לקרוא או משהו ? :silly:

מובן ? או עוד לא ?

אם עדיין לא- מדובר במוטורולה הספציפי הזה, ה- V6 בלבד, ומכיוון שדיברת רק עליו, הוספתי - ה

אם היתי מתכוון לדבר על כל המכשירים של חברת מוטורולה, לא הייתי מוסיף ה' ואם היה מתחשק לי הייתי אומר הטלפונים של חברת מוטורולה

פורסם

אוקי לי זה נראה כאילו התייחסת לכל המוטורולות

ובכל מקרה אני לא מבין למה אתה מתפלא כ"כ שסוללה שהיא בחצי מהעובי של הSE מספיקה לפחות זמן

פורסם

יש לי כרגע K800 ולפני זה היה לי גם V6.. וגם V3

מוטורולה חרא פלאפון, הבעיה הכי גדולה שלהם זה שבתור טלפון שומעים חרא,

יש מלא בעיות.. ושלא נדבר על קרינה...

המצלמה של הK800 היא מאוד איכותית, צריך לדעת להשתמש בה.

אתה מוזמן להסתכל על גלריה שלי שהכל מצולם עם K800:

http://buffer-or.deviantart.com/

המצלמה של המוטורולה לא מגיע לרבע של ה-K800

ציינו 2 יתרונות נכונים למוטורולה שזה מסך גדול וכרטיסי זיכרון זולים,

וזה באמת נכון, אלה גם שני חסרונות של K800 ו-SE בכלל..

דור 3.5 סתם שטויות, אני גולש עם ה-SE דרך המחשב נייד והוא מספיק

אם רוצים יותר מהירות כבר לוקחים מודם ולא גולשים דרך הפלאפון.

וחוצ'מזה שזה שירות כ"כ יקר שאתה בקושי תשתמש בו.

פורסם

אוקי לי זה נראה כאילו התייחסת לכל המוטורולות

ובכל מקרה אני לא מבין למה אתה מתפלא כ"כ שסוללה שהיא בחצי מהעובי של הSE מספיקה לפחות זמן

אני נראה לך מתפלא ? אמרתי לך עובדה קיימת.

פורסם

מוטורולה = בית שימוש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים