עבור לתוכן

se k800i vs motorola v6

Featured Replies

פורסם

?

• תגובות 37
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איפה השאלה בכלל?

פורסם
  • מחבר

ma adif ?

פורסם

אה אופס ערכתי כי כתבתי פה משהו לאשכול אחר אז הורדתי, שורה מתחת למה שכתבתי היה אמור להיות "בטח שK800"

אז, בטח שK800 :silly:

פורסם
  • מחבר

אה אופס ערכתי כי כתבתי פה משהו לאשכול אחר אז הורדתי, שורה מתחת למה שכתבתי היה אמור להיות "בטח שK800"

אז, בטח שK800 :silly:

k800i adif ?

lama ?

פורסם

ברור ש k800i .

פורסם
  • מחבר

ברור ש k800i .

afsar siba

פורסם

המצלמה שלו טובה יותר

הממשק שלו נוח יותר

הסוללה שלו חזקה יותר

אין אף יתרון למוטורולה

פורסם

ממשק זה דבר אינדיבידואלי, המצלמה בשניהם די מחורבנת, והסוללה נשארת יתרון תיאורטי.

רוצה יתרונות של ה-V6?

משקל, מסך יותר גדול, כרטיס זיכרון יותר זול, תמיכה ב-HSDPA.

בשאר הדברים הם +- זהים, ככה שהכי טוב זה שתלך לחנות ותנסה את שתיהן כי אין פה קביעה חד משמעית.

פורסם

בשניהם מחורבנת?

אני מוציא עם K800 תמונות נהדרות שלא פחות טובות ממצלמות 3 מגה פיקסל ביתית.

דבר שני, זה מוטורולה... you know...

פורסם

מצדד! המצלמה של K800 מעולה ולא מחורבנת.

פורסם

בשניהם מחורבנת?

אני מוציא עם K800 תמונות נהדרות שלא פחות טובות ממצלמות 3 מגה פיקסל ביתית.

דבר שני, זה מוטורולה... you know...

איזה מצלמת 3 מ"פ ביתית?

יחסית לטלפונים, כן המצלמה שלו בסדר. יחסית למצלמות רגיליות, כאלה שהוא מתיימר להתמודד מולן, הוא גרוע.

וכן, אני יודע שזה מוטורולה. מה בדיוק הבעיה? (אויש נו צאו כבר מהדעות הקדוומת שלכם! זה שלכם או לחבר שלכם היה ניסיון רע עם מוצר מלפני 5 שנים של מוטורולה, לא אומר שטלפונים מודרניים, שאין עליהם הרבה תלונות בכלל, הם גרועים. גם לי היה ניסיון איום ונורא עם SE, ודגם יחסית מודרני - ה-K510. אז מה, זה אומר שאני לא אקנה SE?)

פורסם

לא יודע, פשוט אני חושב שהממשק החדש של SE הרבה יותר טוב משל מוטורולה

ואין לי אינטרס להגיד את זה, אני בכלל שבוי של סימביאן

פורסם

איזה מצלמת 3 מ"פ ביתית?

יחסית לטלפונים, כן המצלמה שלו בסדר. יחסית למצלמות רגיליות, כאלה שהוא מתיימר להתמודד מולן, הוא גרוע.

וכן, אני יודע שזה מוטורולה. מה בדיוק הבעיה? (אויש נו צאו כבר מהדעות הקדוומת שלכם! זה שלכם או לחבר שלכם היה ניסיון רע עם מוצר מלפני 5 שנים של מוטורולה, לא אומר שטלפונים מודרניים, שאין עליהם הרבה תלונות בכלל, הם גרועים. גם לי היה ניסיון איום ונורא עם SE, ודגם יחסית מודרני - ה-K510. אז מה, זה אומר שאני לא אקנה SE?)

v3x/xx/xxx/xxxx/xxxxx/xxxxxxxx/xxxxxxxxxxxxxx/xxxxxxxxxxxxx

מספיק טוב?

אני יודע שזה בין הטלפונים הנמכרים ביותר בארץ.... אבל תכלס מי קונה את זה? אנשים שלא מבינים בפלאפונים בכלל.

פורסם

איזה מצלמת 3 מ"פ ביתית?

בנאדם אתה לא אמור להשוות את המצלמה של ה K800 למצלמה דיגטלית :s07:

מדובר כאן בפלאפונים, אז מן הסתם צריך להשוות בין המצלמות שלהם ולא המצלמה של K800 עם מצלמה דיגיטאלית.

ויחסית לטלפונים איכות התמונות בו מצוינית.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=203473.msg2182397#msg2182397

אין סיבה לקחת תמוטורולה, לך על הסוני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים