עבור לתוכן

גיטס מודה, הפיראטיות עוזרת לנו להתחרות.

Featured Replies

פורסם

ה- ubergeek מודה בפה מלא, כי הפיראטיות היא הסיבה לשיעורי החדירה הגבוהים של מוצרי מיקרוסופט בסין על חשבון לינוקס.

"It's easier for our software to compete with Linux when there's piracy than when there's not,"

http://money.cnn.com/magazines/fortune/fortune_archive/2007/07/23/100134488/index.htm?postversion=2007070910

http://www.haaretz.co.il/captain/spages/883932.html

קונספירצית הסוס הטרויאני מבצבצת, "שלם או שננעל אותך מחוץ למערכת?". :o

אפילו לא צריך להשקיע בהפצה. :smile1:

פורסם

אז עכשיו אני יכול להיפטר מנקיפות המצפון שלא היו לי... מישהו יכול להביא לי אישור להיות מפיץ רשמי ? :smile1:

פורסם

זהו. מעכשיו אני קונה בכסף מלא את התוכנות של מיקרוסופט. :smile1:

פורסם

זה באמת הורס את כל הכיף :pissed:

פורסם

ה- ubergeek מודה בפה מלא, כי הפיראטיות היא הסיבה לשיעורי החדירה הגבוהים של מוצרי מיקרוסופט בסין על חשבון לינוקס.

קונספירצית הסוס הטרויאני מבצבצת, "שלם או שננעל אותך מחוץ למערכת?". :o

אפילו לא צריך להשקיע בהפצה. :smile1:

למה נראה לך? ללינוקס יש ממשק הרבה יותר נח והרבה יותר יפה, רק צריך את הניצוץ הכי קטן וחצי עולם עובר ללינוקס, הבעייה העיקרית היא תאימות חומרה וגם זה לא כל כך נורא היום, יבוא יום ואני אתקין לינוקס ה UNBOTU הזה ממש מגניב.

מה קרה שחסמו את נאפסטר? יצאו עם קאזה. חסמו את קאזה? יצאו עם אידונקי? אידונקי נהיה בעייתי? יצאו עם טורנטים.

לא רק שיש פתרון לכל מחסום כנגד הפיראטיות, ככל שנלחמים בזה הפירטיות הולכת ומשתכללת. אני בטוח שמר גייטס יודע זאת טוב ממני, חסימת משתמשים פיראטיים תביא לעליית הפופולאריות של לינוקס וברגע שאנשים יתרגלו לעבודה בממשק הזה החדירה לשוק האזרחי שומר החוק תהיה מהירה מאוד.

הפירטיות למעשה שומרת על המונופול, מי שקובע הוא הלקוח ובמידה והמצב ישתנה והמערכת הדומיננטית תהיה לינוקס מן הסתם גם החומרה והתוכנה תותאם אל מערכת ההפעלה הזו.

פורסם
  • מחבר

למה נראה לך? ללינוקס יש ממשק הרבה יותר נח והרבה יותר יפה, רק צריך את הניצוץ הכי קטן וחצי עולם עובר ללינוקס, הבעייה העיקרית היא תאימות חומרה וגם זה לא כל כך נורא היום, יבוא יום ואני אתקין לינוקס ה UNBOTU הזה ממש מגניב.

מה קרה שחסמו את נאפסטר? יצאו עם קאזה. חסמו את קאזה? יצאו עם אידונקי? אידונקי נהיה בעייתי? יצאו עם טורנטים.

לא רק שיש פתרון לכל מחסום כנגד הפיראטיות, ככל שנלחמים בזה הפירטיות הולכת ומשתכללת. אני בטוח שמר גייטס יודע זאת טוב ממני, חסימת משתמשים פיראטיים תביא לעליית הפופולאריות של לינוקס וברגע שאנשים יתרגלו לעבודה בממשק הזה החדירה לשוק האזרחי שומר החוק תהיה מהירה מאוד.

הפירטיות למעשה שומרת על המונופול, מי שקובע הוא הלקוח ובמידה והמצב ישתנה והמערכת הדומיננטית תהיה לינוקס מן הסתם גם החומרה והתוכנה תותאם אל מערכת ההפעלה הזו.

יקח ללינוקס (או למשתמשים הפוטנציאלים) עוד הרבה שנים להתבשל.

לא שאני מומחה אבל בניגוד אליך יצא לי להתקין ולהשתמש בכמה הפצות, יש בעיות.

כדי לך גם לדפדף בסטיקי:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=248210.0

זו לא היתה הכוונה, אני מעריך את גייטס שהיה לו את האומץ לאמור את מה שכולם יודעים, בסין לפחות. :yelclap:

אבל אני בהחלט חושש שזה יהיה השלב הבא במלחמה, כמו שגרסאות הבטא לוויסטה ננעלו לפני כמה חודשים ונדרשה התקנה מחדש.

זה מראה שהפיראטים הם לא רק המשתמשים אלא גם מיקרוסופט בעצמה, זה פשוט שוק התוכנה בעולם, לא בהכרך הגונב מגנב פטור.

מיקרוסופט תפנה בסוף לדרכים לוחמניות יותר לגביית דמי השימוש, שיכאבו בתוכן שאתה תשמור במחשב. :o

פורסם

בשניה שיהיה UBUNTU או LINUX או כל הפצה אחרת שתומכת ב-DX9, אני עובר אליה.

פורסם

מה עם DX10, אם כבר? :)

פורסם

הסיבה היחידה שבגללה לינוקס לא מזנקת קדימה היא בגלל חוסר התמיכה ב- DirectX.

עם Linux הייתה תומכת ב- DirectX קהילות שלמות של גיימרים היו שוקלים לעבור אליה ברצינות.

פורסם

מה עם DX10, אם כבר? :)

הכרטיס שלי ממילא תומך בזה רק על הנייר, אז אין טעם ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים