עבור לתוכן

שלוש עבירות חמורות? שלילה לצמיתות

Featured Replies

פורסם

אני מסכים. בהחלט צעד נכון.

פורסם

אין ממש מה לשמוח ... אז פשוט יהיה יותר נהגים בלי רישיון על כבישי ישראל וזהו :kopfpatsch:

פורסם

כנראה שזאת הדרך היחידה לעשות סדר בכבישים.

פורסם

כנראה שפשוט לא יודעים מהיה דרך לעשות סדר בכבישים אז מנסים הכל...

כשיראו שגם זה לא עוזר אז החוק הבא יהיה משהו בסגנון:

"אם תעבור 180 קמ"ש יקחו אותך לכיכר דיזינגוף, יורידו לך את המכנסיים ותקבל מכות בטוסיק מול כל הקהל"

פורסם

קודם כל שידאגו להוריד מהכביש את אלה שנוסעים בלי רישיון...

פורסם
6. קודם שיחליטו מהן "עבירות חמורות"

אני מאוד מקווה שלא יחליטו שעבירת מהירות היא עבירה חמורה שכן אחרת ההסתברות היא שחלק ניכר מהנהגים ימצאו עצמם ללא רישיון נהיגה למרות שבפועל הם לא סיכנו אף אחד כשנסעו במהירות המתאימה לתנאי הדרך (שהיא כמובן גבוהה יותר מן המהירות המותרת בכבישים רבים בארצנו).

אם באמת רוצים להפחית את מספר הנפגעים בתאונות שיתחילו לטפל במצב הבלתי נסבל של התשתיות בדרכים.

רמת האחזקה של כבישים רבים בארץ היא מחפירה, הסימונים החסרים ו/או הלא נכונים הם ניסיון לרצח ואח"כ טוענים שהגורם לתאונה הוא "טעות אנוש".

בטח "טעות אנוש", טעות של נהג שנגרמת עקב נהיגה בכבישים שמקומם במדינות העולם השלישי ולא בארץ מודרנית שבה עומס התנועה בכבישים רב כל כך.

הגיע הזמן שמכל המיסים שאנו משלמים ברכישת רכב יעשו שימוש לטובת סלילת כבישים רחבים ובטיחותיים ולא כדי לשלם דמי כופר לכל מיני מפלגות ועסקנים.

פורסם

חוק מצויין.

לגבי מהירות יש שלושה מדרגים שונים של עבירות מהירות בהתאם לכמה נסעת מעל המותר. סביר להניח שלא כולם יכנסו לתחום ה"עבירה החמורה".

נסיעה של 31 קמ"ש ומעלה מעל המותר בתחום עירוני ו-41 ומעלה בתחום בין-עירוני בהחלט יכולים להיכלל בעבירות החמורות מבחינתי.

פורסם

נראה לך כי נסיעה ב-150 קמ"ש בכביש 6 היא עבירה כל כך חמורה?

פורסם

נסיעה של 31 קמ"ש ומעלה מעל המותר בתחום עירוני ו-41 ומעלה בתחום בין-עירוני בהחלט יכולים להיכלל בעבירות החמורות מבחינתי.

אני שמח סוף סוף לפגוש את הסבא שאני כל הזמן מהבהב לו עם אורות גבוהים..

לא אני לא ערס ואני לא נוסע במהירויות מטורפות אבל הבורות של המדינה הזאת בקביעת מהירות כאילו היא זאת שתעצור תאונות משגעת את השכל.

תאונות כתוצאה ממהירות הם האחוז הכי נמוך וזאת עובדה.

לעומת זאת מה שכן צריך להכנס להגדרה שלך זה הערסים שמרימים HANDBRAKE בפניות תוך כדיי המהירות הזאת ודופקים דריפטים ברחבי העיר.

40 קמש יותר בכביש איילון שהוא הכביש הכי מהיר בארץ אומר 130 קמש.

תפתח את העניים, זה לא הרבה.

בגרמניה נוסעים על 300 קמ"ש באוטוסטרדות שלהם ויש הרבה פחות תאונות מישראל.

רק ששם יודעים לתחזק את הכביש.

שלא יקפוץ עכשיו כל אחד שחושב שהוא הנהג הכי טוב וצריך לשלול רשיון לכל מי שלא נוהג כמוהו,

בדוגמא הזאת, מי שיודע איפה נמצאת הדוושה הימנית.

פורסם

דווקא איילון כביש קצת יותר בעייתי.

סימוני כבישים בעייתיים, מהמורות בכביש ושוליים לא משהו.

המהירות הסטנדרטית שלי בכבישים טובים כשאין בהם עומס היא בד"כ בסביבות 140, אבל באיילון אני קצת מאט.

בתוך העיר כמובן אני נוהג במהירות החוקית והרבה פעמים פחות מזה. שדה הראיה פשוט מחורבן בד"כ.

פורסם

דווקא איילון כביש קצת יותר בעייתי.

סימוני כבישים בעייתיים, מהמורות בכביש ושוליים לא משהו.

המהירות הסטנדרטית שלי בכבישים טובים כשאין בהם עומס היא בד"כ בסביבות 140, אבל באיילון אני קצת מאט.

בתוך העיר כמובן אני נוהג במהירות החוקית והרבה פעמים פחות מזה. שדה הראיה פשוט מחורבן בד"כ.

זה מה שהתכוונתי כשתכתבתי:

פורסם

בגרמניה נוסעים על 300 קמ"ש באוטוסטרדות שלהם ויש הרבה פחות תאונות מישראל.

אין להם הגבלת מהירות בגרמניה אבל, אפילו BMW גרמניות מוגבלות אלקטרונית למהירות של 260 בערך...

וגם גרמניה זו המדינה היחידה בעולם שזה ככה עד כמה שאני יודע.

אם תשווה את ישראל למדיות נוספות בעולם אולי תקבל תמונה קצת יותר מציאותית:

http://en.wikipedia.org/wiki/Speed_limit#Speed_limits_in_specific_countries

ישראל בכלל לא חריגה מבחינת המהירות המותרת בה... ::)

פורסם

בכבישים מהירים בלבד.

להזכירך, בארץ יש בדיוק כביש מהיר אחד באמת - כביש 6, והוא לא עומד בסטנדרטים בינ"ל של כבישים מהירים.

(טכנית גם איילון וחלקים מכביש 4 הם כבישים מהירים, אבל יש שם הגבלות מהירות יותר נמוכות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים