פורסם 2007 ביולי 2918 שנים סליחה שאני מקפיץ אבל כדי שתידעו שזה scum , עברו שבעה ימים ולא קיבלתי אפילו הודעה באימייל
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים אחרי 4 ימים קיבלתי הודעה באימייל... אבל לא נתנו לי כסף מכמה סיבות... 1. אותו IP תמיד נרשם תחתי (נסיון נואש לקבל כסף ;D) 2. אף אחד מהנרשמים לא עשה אפילו סקר אחד... 3. הם סתם זבלים שמנסים לעבוד עלינו... (חח לא קיבלתי את זה במייל, אבל זה נכון )
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים תעשה מנוי לאיזה אתר בתשלום (אתר הורדות של טורנטים/רשת שיתוף)אני באופן אישי היתי קונה מנוי לאתר פורנו טוב
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים אחרי 4 ימים קיבלתי הודעה באימייל... אבל לא נתנו לי כסף מכמה סיבות... 1. אותו IP תמיד נרשם תחתי (נסיון נואש לקבל כסף ;D) 2. אף אחד מהנרשמים לא עשה אפילו סקר אחד... 3. הם סתם זבלים שמנסים לעבוד עלינו... (חח לא קיבלתי את זה במייל, אבל זה נכון ) ועכשיו כשאתה נכנס ליוזר שלך באתר יש לך 0$ ו- 0refers ??
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים לא.. הכל נשמר, אבל לא הביאו לי את הכסף.. (כמובן שהורידו קודם את ה75$ האלה שהיתי אמור לקבל...)אחרי ששלחו לי את המייל הזה מחקתי את החשבון, אז עכשיו כן... אין לי שם כלום...
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים תעשה מנוי לאיזה אתר בתשלום (אתר הורדות של טורנטים/רשת שיתוף)אני באופן אישי היתי קונה מנוי לאתר פורנו טובהנה, זאת דוגמה לאיש עם ראש :]אבל חבל כי ב90% מהמקרים תופסים את המוכר ואת הקונה ושניהם מקבלים באן :]
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים סליחה שאני מקפיץ אבל כדי שתידעו שזה scum , עברו שבעה ימים ולא קיבלתי אפילו הודעה באימייל ואללה?
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים סליחה שאני מקפיץ אבל כדי שתידעו שזה scum , עברו שבעה ימים ולא קיבלתי אפילו הודעה באימייל scam.
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים אני לא יודע עם TREASURE TROOPER עוד קיים, אבל תודות לו יש לי כבר חודשים משתמש פרימיום ב MEGAROTIC. :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.