פורסם 2007 ביולי 1818 שנים לכל מי שרוצה להעלות רשמים מאימוני כושר, תמונות, המלצות בנושא כושר ותזונה ותמונות מתחרויות, כאן זה המקום. אתם מוזמנים לשתף. בנוגע לתמונות שלי אשמח לקבל על הערה והארה (וכן אני יודע שאני צריך להוריד הרבה במשקל אני אוהב לאכול, תודה ) [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים מחבר לא יודע מה איתך, אני קראתי ששם הפורום הוא פורום כללי.למה? כל מי שגולש בפורום מחשבים חייב להיות שחיף אשכנזי?
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים מחבר אני צריך לעבוד עוד על הדו ראשי והכתפיים, מעבר לזה לצמצם חזק אחוזי שומן.אבל בינתיים, איך ?
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים tTheIsraelPost, שמע אחי, בלי להעליב אבל אולי יש לך קצת מסת שריר מתחת, אבל כול השומן מסתיר אותה, תתחיל דחוף חיטוב לרדת ככה ל16-14 ותראה, את השרירים כבר יותר טוב, אני עכשיו בחיטוב כבר סוגר שבוע כעת 95 קילו על 1.84 על 17 אחוז שומן מקווה עד ספטמבר להגיע ל10-9 אחוזים, ואז הכול חטוב וטוב
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים לא יודע עם לשים את שלי...אני סה"כ שלוש חודשים בחדש כושר..ואני מה שנקרא "שחיף אשכנזי " .
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים לראשון... זה בדיוק כמו הבדיחה על היופי הפנימי, חבל רק שקשה לראות אותו. בקיצור תתחיל לעשות דיאטה דחוף .בקשר לשני ... יפה מאוד
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים הספורט היחיד שלי היום זה פיזיותרפיה, אולי תהיה גם שחייהבהמשך(פגיעה רצינית בגב).
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים לא כל החברים בפורום מחשבים הם אשכנזים.אני תימני, מרוקאי ופרסי (המשולש הקדוש).
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים לא כל החברים בפורום מחשבים הם אשכנזים.אני תימני, מרוקאי ופרסי (המשולש הקדוש).חחח מה עשו אותך בבדיחה?
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים מחבר tTheIsraelPost, שמע אחי, בלי להעליב אבל אולי יש לך קצת מסת שריר מתחת, אבל כול השומן מסתיר אותה, תתחיל דחוף חיטוב לרדת ככה ל16-14 ותראה, את השרירים כבר יותר טוב, אני עכשיו בחיטוב כבר סוגר שבוע כעת 95 קילו על 1.84 על 17 אחוז שומן מקווה עד ספטמבר להגיע ל10-9 אחוזים, ואז הכול חטוב וטוב אני יודע ותאמין לי שזה לא פשוט, תחשוב איך השריר היה נראה על 14 אחוזי שומן. למרות שהזנחתי את הכפתיים והיד הקדמית לאחרונה. אם אתה רוצה אתה יכול להעלות תמונות, לפי מה שרשמת אתה אמור להיות ג'מוס!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.