פורסם 2007 ביולי 1818 שנים שלום,הסמל שליד ההתחל, שכאשר לוחצים עליו מופיע הדסקטופ נעלם לי..איך אני משחזר אותו?תודה!!
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים תיצור קובץ טקסט, בפנים תכניס את השורות הבאות:[Shell]Command=2IconFile=explorer.exe,3[Taskbar]Command=ToggleDesktopשמור את הקובץ עם סיומת scf ותעביר את הקובץ לתיקיה הבאה:C:\Documents and Settings\YOURUSERNAME\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch במקום YOURUSERNAME תיכנס כמובן לשם משתמש שאתה משתמש בו.
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים ^ תודה.. נשמור למקרה שאני שוב ימחק אותו...אני בד"כ אני משתמש בקיצור WIN+D. הרבה יותר מוח מללחוץ על הכפתור הזה..
פורסם 2007 ביולי 2018 שנים מחבר עכשיו זה אני!תודה רבה..אבל יש בעיה- האייקון עצמו שמוצג הוא לא הסימן האמיתי, אלא מופיע סימן של האקספלורר (עם הE), ואני לא יכול לשנות את זה לאייקון הנכון..יש למישהו רעיון?זה אכן מראה את השולחן עבודה אבל!! מוזר..
פורסם 2007 ביולי 2018 שנים http://rapidshare.com/files/44006153/Show_Desktop.scfתכניס אותו לתיקיה C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launchאבל אני זוכר מצאתי איפשהו אפשרות לשחזר אותו עם האייקון והכל... בכל מקרה, בקישור למעלה תמצא את הכפתור...
פורסם 2007 ביולי 2018 שנים עכשיו זה אני! תודה רבה.. אבל יש בעיה- האייקון עצמו שמוצג הוא לא הסימן האמיתי, אלא מופיע סימן של האקספלורר (עם הE), ואני לא יכול לשנות את זה לאייקון הנכון.. יש למישהו רעיון? זה אכן מראה את השולחן עבודה אבל!! מוזר.. IconFile=explorer.exe,3 המספר 3 מצביע על האייקון בתוך ה EXPLORER.EXE, פשוט תשחק עם המספרים עד שתקלע לאייקון הנכון
פורסם 2007 ביולי 2018 שנים מחבר ניסיתי להכניס את המספרים השונים של האייקונים,אבל הבעייה היא שאין שם חוקיות בכלל......איזה מספרים אצלכם זה האייקון הנכון?
פורסם 2007 ביולי 2018 שנים וואללה לא יודע מה להגיד לך, אצלי זה על 3.שמע, מה הסיפור, שים את הקובץ הזה בסתם תיקיה, ואז תעשה לזה קיצור דרך שאותו אתה שם בתיקיה של ה QUICKLAUNCH, ותשנה לקיצור דרך את האייקון.מתאים?
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים מחבר וואללה לא יודע מה להגיד לך, אצלי זה על 3. שמע, מה הסיפור, שים את הקובץ הזה בסתם תיקיה, ואז תעשה לזה קיצור דרך שאותו אתה שם בתיקיה של ה QUICKLAUNCH, ותשנה לקיצור דרך את האייקון. מתאים? עשיתי קיצור וזה סבבה לגמרי עכשיו תודה לכולם על הנכונות לעזור!! :yelclap:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.