עבור לתוכן

שאלה לגבי עדכון BIOS של לוח אם GIGABYTE

Featured Replies

פורסם

קניתי מעבד E2160, וכתוב שהוא נתמך רק מגרסה 9 של הBIOS.

אני באתר של ג'יגה בייט ויש שם 10 עדכונים.

http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2321&ProductName=GA-965P-S3

עכשיו האם אני צריך להוריד ולהתקין את כולם, או שרק את הגרסה האחרונה (11) ולהתקין אותה והיא כוללת את הכל?

פורסם

תוריד את הגירסה האחרונה היא כוללת את כל השיפורים של הגירסות הקודמות.. :smile1:

פורסם
  • מחבר

אז לא כהתחכמות או משהו, אבל למה להם להשאיר את שאר הגרסאות להורדה?!

ויותר חשוב, איך אני אמור להתקין את הגרסה החדשה כך שהלוח יתמוך במעבד שלי, כשהמעבד שלי לא נתמך?

פורסם

אני במצב דומה כאשר יש לי לוח 965P-S3 עם גירסאת ביוס ישנה ואני הולך לקנות Q6600 שנתמך רק מגירסא מסויימת

לא ברור לי שאני אנסה להתקין את המעבד ולעלות המחשב מה יקרה והאם אני אוכל לעדכן את גירסאת הביוס.

ניסית להתקין את המעבד ולעלות את המחשב ולראות מה קורה?

אם כן תעדכן אותי זה חשוב גם לי

פורסם

למה להשאיר את הגירסות הישנות ? כי ישנם אנשים בעלי חומרה שלפעמים הביוס הכי חדש לא הכי "טוב/מתאים" להם..

וסתם למקרה של באג בביוס החדש ישנם ישנים יותר..

והמעבד שלך נתמך מגריסה F9 ומעלה..

הנה לך הטבלה תמיכה של המעבדים..

http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2321&ProductName=GA-965P-S3

לבחור עם הDS..הQ6600 נתמך עוד בביוס F7 ככה שלא צריכה להיות שום בעיה..

אך מומלץ לעדכן ביוס..

ולידע כללי במקרה של אי תמיכה מצד הלוח במעבד..פשוט המערכת תפעל אך הלוח לא יזהה את המעבד (דגם וכו)..

או שפשוט הוא יצפצף ויתריע על בעיה במעבד..לא ישרף/ינזק כלום.. ;D

פורסם

העניין של הלוח שלי זה שהוא נקנה באיזור אוגוסט ככה שהגירסא שיש עליו אני משער היא F3 F4 משהו כזה

זה גם REV 1.0 ולא .3.3

ברור לי שזה לא ישרף

אבל אני מאוד מקווה שאני אצליח להגיע למצב של עידכון ביוס

מעבר לזה אני מחכה לתשובה רשמית בנושא מ GIGABYTE.

פורסם

לא אמורה להיות שום בעיה...תעדכן ביוס והמעבד אמור לעבוד..

פורסם

ברור לי שאחרי עידכון זה יעבוד

העניין הוא האם המחשב יצליח לעשות POST שאר הביוס שמותקן בו לא אמור להכיר את המעבד?

כי אני צריך לאתחל כדי לעדכן ביוס

פורסם

תעשה עדכון עם המעבד ה"ישן"....ובכל מקרה הוא אמור לעשות POST גם עם החדש...אבל זה כבר תלוי ב"שיגעון" של הלוח..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים