עבור לתוכן

בעיה בכרטיס sapphire x1950gt

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך: sapphire x1950gt עם 256mb ואני התקנתי את המשחקים : prince of persia-sands of time ואת- indiana jones and the Emperor's Tomb ומשום מה אני רואה את המשחקים במהירות גבוהה מאוד, הורדתי עדכונים מהאתר של ATI והבעיה עדיין קיימת! בבקשה תעזרו לי בהקדם האפשרי!

בנוסף לכך: במשחק פיפא 07 הקטעי סרטונים (כמו אחרי כול או בפתיחת משחק לדוגמא) נתקעים אם אני מפעיל "אנטי-אלייזינג" אפילו על הרמה הכי נמוכה ולפי מה שאני יודע על הכרטיס הוא יכול להריץ את ה"אנטי אלייזינג" על X4 בלי בעיה.

פורסם

זאת נראית לך כותרת נורמלית ? תשנה מייד.

הבעיה שלך מזכירה את הבעיות של אנשים עם מעבדי כפולי ליבה במשחקים, יש לך מעבד כפול ליבה ?

פורסם
  • מחבר

כן יש לי מעבד AMD 3800X2 כפול ליבה.

פורסם

יש אם אני לא טועה איזה FIX שמורידים למשחק או משהו בסגנון...

אולי אחד מחברי הפורום מכיר אתר כזה?

פורסם

יש לי כרטיס מסך: sapphire x1950gt עם 256mb ואני התקנתי את המשחקים : prince of persia-sands of time ואת- indiana jones and the Emperor's Tomb ומשום מה אני רואה את המשחקים במהירות גבוהה מאוד, הורדתי עדכונים מהאתר של ATI והבעיה עדיין קיימת! בבקשה תעזרו לי בהקדם האפשרי!

בנוסף לכך: במשחק פיפא 07 הקטעי סרטונים (כמו אחרי כול או בפתיחת משחק לדוגמא) נתקעים אם אני מפעיל "אנטי-אלייזינג" אפילו על הרמה הכי נמוכה ולפי מה שאני יודע על הכרטיס הוא יכול להריץ את ה"אנטי אלייזינג" על X4 בלי בעיה.

תראה לגבי פיפא 07 זה גם לי ככה . ואני משחק עם איכות לא משהו ואז יש פחות תקיעות בסרטונים. אבל זה מעצבן לא יודע למה זה ככה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים