עבור לתוכן

מחפש מצלמה במחיר של 500 שקל, הגיוני?

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מחפש מצלמה לצילומים חובבניים.

לדוגמא לצלם את הילדים בטיולים, לצלם איזה חפץ או משהו, אני לא מחפש משהו מקצועי עם מאקרו והכל, למרות שאני מאוד אשמח.

אני מתאר לעצמי שב500 שקל אי אפשר למצוא משהו חדש, לכן רציתי לדעת על אילו מצלמות אתם ממליצים שאוכל לחפש אפילו יד שניה או משהו.

רציתי את הF20 שעלתה פעם 700 שקל אבל עכשיו היא קפצה פתאום ל1000

עריכה: איך הFuji FinePix A400 ?

אופס להעביר בבקשה לפורום צילום

פורסם

אני לא כל כך מתמצא במצלמות בטווחי המחירים האלה, כך שאין לי אפשרות להמליץ על מצלמה כלשהי מהיכרות מקרוב. אני בד"כ לא טורח אפילו לשחק איתן בחנות.

מה שכן, אנדריי וורטניאק כתב ביקורת די מהללת על הקנון A460, ואני די סומך על הדיעה שלו. שווה בדיקה.

פורסם
  • מחבר

וואלה נראית לי אחלה מצלמה

את כל הקטע של הזום שהוא עשה, זה לא קשור לצמצם או משהו נכון? כאילו לא צריך להגדיר כלום בשביל לקבל כזאת יכולת של זום דיגיטלי?

פורסם

זום דיגיטלי זה פיצ'ר מיותר שלא אמור לעניין אותך. מה שקובע זה הטווח של הזום האופטי, במקרה הזה זום של 38-152 מ"מ. כדי להבין את המשמעות של המספרים האלה, קרא את המאמר הזה.

פורסם
  • מחבר

אה הבנתי... תודה

פשוט הסתכלתי על התמונות ולא ממש קראתי את הטקסט (בביקורת) אז חשבתי שהוא מדגים יכולות של זום דיגיטלי

יצא לי להשתמש בדגם Axx של קנון, אני לא זוכר את הדגם, אני רק זוכר שהיא נראתה ככה

13734452b.gif

והשתמה בכרטיס זיכרון CF, והיה לה 5 מגה פיקסל

בכל מקרה, ממש לא אהבתי את המצלמה הזאת,

1. הפלאש שלה הרס לי את התמונות, הייתי צריך ללכת אחורה ולקרב עם הזום שרציתי לצלם עצמים

2.התמונות יצאו גם מפוקסות.

3. טעינת הפלאש שלה (אני מתכוון לזמן שלוקח למצלמה לצלם שוב לאחר צילום עם פלאש) לוקח נצח

4. היא כבדה ומגושמת

דוגמאות:

img1838vg2.jpg

img1845nk8.jpg

ולאחר שהתרחקתי:

img1855tr1.jpg

אז השאלה שלי היא הדברים שציינתי נמצאים במצלמה הספציפית הזאת ומהווים חיסרון ויש אותם גם במצלמה שהצעת לי, או שפשוט זה דבר שיש בכל המצלמות וצריך לדעת להתמודד איתן

או שפשוט אני לא יודע לצלם...

תודה

פורסם

בשביל לצלם בלי פלאש בתנאים חשוכים תצטרך לקנות חצובה ו/או ללכת על אחת המצלמות של פוג'י מסדרה Fxx. בשני המקרים לא תוכל להשאר עם תקציב כולל של 500 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

איך הCanon PowerShot A550 ?

יש אותה לקרובת משפחה והיא מרוצה מאוד...

פורסם

ה-A550 מעל התקציב שלך בכמה מאות שקלים. היא עדיפה על ה-A460, אבל אם אתה כבר מגדיל תקציב אז נסה להמתח לפוג'י F31 שעולה 200-ומשהו ש"ח נוספים בהשוואה ל-A550 + מטען וסוללות (הפוג'י מגיעה עם סוללה נטענת).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים