פורסם 2007 ביולי 1718 שנים שלום, אני מתלבט בין כמה מקלדות בסביבות ה600 שקל. (שכולל עברית כמובן..) - logitech s510 .. (מקלדת, עכבר,שלט אלחוטי) וזה היה ניראה חבילה טובה.. - G15 המפורסמת עם הצג LCD והתאורה.. והמוכר אמר לי שהיא בעברית (פעם ראשונה שאני שומע את זה..) אבל מצד שני היא לא אלחוטית ומאוד חשוב לי שזה יהיה אלחוטי.. -הלוג'יטק LX710.. -לוג'יטק MX3000 אשמח אם תעזרו לי בבחירה ותתנו לי התרונות/חסרונות של כל אחת.. תודה רבה לעוזרים ומקווה לתשובות, דניאל.
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים אתה חייב קודם כל לראות במו עיניך ולחוש את המקלדות והעכבר. מהתרשמות מתמונות ברשת, לא תגיע רחוק.חבל שלא ציינת מה עוד חשוב לך מלבד האלחוטיות, כי יש מקלדות עם טווח שידור מאוד קצר, או כאלה עם סוללות לא נטענות ואז זה עליות לא קטנות, יש עכברים עם רמות דיוק שונות...תן נתונים ונשתדל לעזור.אגב, ה-510 קצת קטנה וצרה לטעמי וגם טווח השידור שלה מוגבל למדי.
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים מחבר חשוב לי גם חוץ מהאלחוטיות.. שיהיה כמובן טווח (גם של המקלדת וגם של העכבר) קליטה של לפחות 3 מטר..לזה שמעלי לא הבנתי על מה אתה מתכוון שאתה אומר סוללות לא נטענות.. יש לי סוללות GP.. התכוונת שהסוללות לא יתאימו למקלדת ולעכבר או שלא מגיע איתם סוללות נטענות???אני רוצה עכבר עם דיוק טוב למשחקים.. יש לי עכשיו את העכבר LX5 והוא מספק אותי אבל לא כמו שציפיתי.. (נגיד 7 מתוך 10)אשמח להמלצות או ההפך מאלו שיש להם את אחת מהמקלדות..תודה,דניאל.
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים אממ אז ככה.. אם אתה מחפש דיוק במשחקים אלחוטי לא יספק אותך אני מניח בגלל היותו אלחוטידבר הגורם להשהייה קצרה ולפעמים קצת יותר ארוכה בין הפעולה בפועל לבין התצוגה על המסך..אם תשאל אותי אני הייתי ממליץ לך הmx3000מקלדת ועכבר שאני משתמש בהם עם הHTPCואני פשוט נהנה מכל רגע..אגב אשמח אם תפרט מאיפה אמרו לך על הG15 בעברית
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים אני מצטרף לבקשתו של PULSE לדעת איפה אמרו לך על הגירסא בעברית.. בדיוק היום המקלדת שלי התחילה להתחרפן.אם אתה יכול להוסיף להתקציב, יש את המקלדת Logitech mx3200http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=506302אני מתעניין בה כבר הרבה זמן, אבל היא די יקרה לי..
פורסם 2007 ביולי 2018 שנים מחבר אמרו לי על ה-G15 בעברית בחנות שנקראת מיניסופט מחשבים.. (בבילו סנטר [לייד רחובות])אז תגידו אתם חושבים שהבחירה הכי נכונה היא ה-G15 הזאת ולהישאר עם העכבר LX5 שיש לי???פשוט לפעמים אני רוצה לגלוש באינטרנט נגיד מרחוק וזה מאוד קשה עם מקלדת לא אלחוטית..אז מה אתם אומרים???אשמח אם תיתנו לי היתרונות וחסרונות של כל אחת למה אני כבר ממש מבולבל..תודה,דניאל.
פורסם 2007 ביולי 2018 שנים אוקיי אז ככה אם את גיימר.. ואוהב לשחק במשחקיםואתה משחק הרבה.. הייתי ממליץ לך להתרחק מאלחוטי..שכן לפעמים יש בעיות עם התגובה שלהם..אם רוב השימוש שלך במחשב הוא אינטרנט סרטים וכול'אתה יכול לקחת את הסט האלחוטי שהצעתי לך בלב שקטאגב אם אתה גיימר ואת עם ה LX5הייתי מציע לך יותר לדאוג לשידרוג העכבר ולהשקיע פחות במקלדתשכן העכבר הוא זה שיהווה לך את ההבדל המהותי במשחקים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.