עבור לתוכן

שאלה בקשר ללוח אם

Featured Replies

פורסם

היי

אני רוצה לקנות מעבד intel 2.53 עם באס 533

ואתם יוכלים להמליץ לי על לוח אם מתאים לזה? ואתם יכולים להמליץ לי גם על זכרונות ddr 333?

ובבקשה דברים שלא יהיו יותר מידי יקרים... איכותיים אבל לא את הכי יקר..

ועוד דבר.. יש באתר של פנדה מבצע למעבד amd זה הולך כך:

מעבד באריזה מקורית AMD כולל שלוש שנים אחריות

לוח NFORCE 2 של LEADTEK כולל: כרטיס קול , DOLBY DIGITAL

כרטיס רשת 10/100

יציאות FIRE WIRE

כרטיס מסך GF 4 MX 440

שנתיים אחריות יבואן רשמי

2 זכרונות 256 GEIL - DUAL CHANEL

DDR 333 PC 2700

וכל זה עולה 2,303 ש"ח

האם המפרט הזה (בלי הכרטיס מסך) יהיה יותר מהיר מהאינטל ? או פחות מהיר?

ואם אני קונה מעבד amd אני צריך להחליף את משהו מהחשב הקודם?

תודה:-)...

מצטער על הרבה השאלות אני פשוט לא מבין גדול...

פורסם

איזה מעבד AMD ?

ובמחיר של הלוח ההוא (Leadtek nforce 2 pro ) עדיף כבר (ומומלץ) EPoX 8RDA ..

פורסם

בקשר לבאנדל שמצאת- אם הGeForce המובנה שעל הלוח כ"כ חשוב לך, הייתי ממליץ על ה8RGA+ של Epox. אוברקלוקר טוב יותר ושאר פי'צרים נחמדים שתמצא גם ב8RDA+. רגע, ללוחות של Leadtek מסדרת הnForce2 אין כרטיסי מסך מובנים. אוף, לא משנה. בכל אופן הEP-8RDA+ יהיה הלוח-אם הטוב ביותר בשבילך. המעבד הוא בטח הAXP1700+, כי הלוח יעלה 600, הזכרונות 750 והכ.מסך 450. מה נשאר? 400שקלים למעבד.

בקיצור נמרץ, לא הייתי לוקח את הבאנדל השני, למרות שיש באנדלים טובים יותר אצל הדובים שיכולים להיות שוים יותר מבחינת ביצועים:עלות.

אם אתה משחק קצת הרבה, אז המפשט בהחלט לא טוב, במיוחד לא אם אתה הולכת לבצע האצת מהירות (OC) של אחד מהרכיבים במחשב. הלוח והזכרונות לא יהיו כ"כ מצויינים בתחום. וכן, המפרט השני יציג ביצועים טובים יותר מהראשון.

פורסם

סליחה. ללידטק יש את הK7NCR18GM, שלו GF4MX מובנה. מה שמביא לתוצאות אחרות. הלוח עולה 900~, הזכרונות 750. נותרו 650שקלים. אז בטח דחפו איזה AXP2100 בבאנדל המסכן. איך שלא יהיה, אני עדיין בדעתי. המפרט לא טוב. בכלל לא. בתקציב שכזה הייתי שם לך EP-8RGA+, מעבד AXP2000+, ב750שקלים- שני סטיקים של 256MB DDR-SDRAM של Winbond.

תגיד לי.. מתוכנן OC? ולמה ישמש המחשב? כי אם זה למשחקים, אפשר לוותר על DualDDR, לחסוך בזכרונות ובלוח, להוסיף כ.מסך ומעבד. ו.. Tada ! מחשב פי כמה וכמה יותר יעיל ובעל ביצועים אף פי כמה וכמה גם הם טובים יותר.

פורסם
  • מחבר

לא אני לא מתכנן לעשות oc...

והמחשב הוא ל 90% משחקים..

והמעבד בבנדל של פנדה הוא מעבד amd xp 2200

אז אתם אומרים שיותר עדיף intel 2.53...?

עם 512 זכרון ddr 333...?

ועוד כמה שאלות :-)..

זכרונות של איזה חברה?

ואם אני לוקח את המעבד של אינטל איזה לוח אם טוב יתאים למעבד ולזיכרון שרשמתי למעלה?

פורסם

אז כנראה שהבנת לא נכון, כי התשובה שלילית. לא ! רד מאינטל ! למשחקים רק AMD.

גם בלי OC ה8RDA+ הוא פצצת ביצועים, למרות שניתן לחסוך 100שקלים בקניה של הלוח המבוסס nForce2 של לידטק שיש בבאנדל.

בכל אופן הבאנדל אצל הדובים פשוט מצוין. אני לא מסתמך על שמועות, אבל שווה לשמוע ממשתמשים אחרים לגבי השמועות שGeIL סרחנים.

אני במקומך הייתי לוקח את הבאנדל, הוא אחלה בשביל משחקים וחביב לOC קטן מהצד, אם אי-פעם תכנס לתחום ותחשוק בדבר.

תתחדש. ושוב, רד מאינטל. שכח את השם הזה. אתה לא שמעת אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים