פורסם 2002 בינואר 1323 שנים שמעתי בחצי אוזן משהו על נעילת כונן ה-DVD (?) , אחרי שרואים 5 סרטים. מה זו הנעילה הזו? : והאם יש דרך לפרוץ את נעילה זו? יש לי Toshiba DVD SD-M1402. ואגב, צפיתי עד עכשיו ב-2 סרטים בלבד. הסברים ולינקים יתקבלו בברכה...
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים אוקיי, אחרי שאתה משנה את האזורים חמש פעמים הDVD ננעל על האזור האחרון שבחרת ואז אתה לא יכול לשנות אותולא אחרי חמש סרטים.....
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים מחבר אוקיי, אחרי שאתה משנה את האזורים חמש פעמים הDVD ננעל על האזור האחרון שבחרת ואז אתה לא יכול לשנות אותולא אחרי חמש סרטים.....ומה לגבי פריצת הנעילה?
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים אחרי שרואים סרטים מ5 איזורים שונים.לך לPC101.CO.ILתבדוק שם יש אחלה מאמר בתחום.בהצלחה!
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים ננעל? האזור האחרון?מה ?..הרי אפשר להחליף אזורים,לא? region אם אני לא טועה קוראים לזהאחרי שאתה מחליף אזור חמש פעמים האפשרות להחלפה ננעלתאני די בטוח שאפשר לפרוץ את זה יש תוכנות....
פורסם 2002 בספטמבר 1723 שנים מחבר ניערתי את האבק והעלתי את הדיון שוב. למה? לחבר שלי ננעל הכונן לאחר מס' צפיות ב-DVD's שונים (כנראה 5 אזורים שונים, לא חשוב). הוא לא יכול עוד לצפות בסרט DVD. הסרט הנוכחי : אזור 2 (אירופה). חיפשתי תוכנות ברשת, אבל מה שמצאתי זה רק מניעת הנעילה לפני (!) שהכונן ננעל ! עכשיו איך אני פורץ את זה כשזה כבר נעול? למישהו יש מושג? :
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים מחבר http://www.firmware.fr.st/ digital השאלה האם צריבת firmware אחרי נעילת הכונן עוזרת? או שהיה צריך לעשות את זה רק לפני? :
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים אבל צריך לעשות את זה בזהירות מרובה, אחרת גם באיזור 2 לא תוכל לצפות... :-\
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים אבל אם תעשה את העבודה טוב, הכונן שלך יתאפס, והנעילה תישבר.הפעם, תשים גרסה שתומכת בכל האזורים, גרסה "פרוצה".
פורסם 2002 בספטמבר 2023 שנים אם זה עדיין אקטואלי ... יש לי כונן DVD של טושיבה ( דומה לכונן של הבחור הנ"ל ...) מדגם 1602 ... גם לי הייתה התרעה על נעילה של איזורי הצפייה לאחר חמש פעמים , אך מצאתי איזה קראק באתר ההוא שנתתם שצרב את הביוס של הכונן והפלא ופלא ! הכונן של חסום יותר ... ! במקרה שלי אני פרצתי את החסימה לפני שעברתי את המגבלה של 5 צפיות , לא יודע לגבי מקרים אחרים ... הפעולה של צריבת הביוס של הכונן קצת מתוסבכת , לא קשה במיוחד אחרי שמבינים את הפרנציפ ורואים את ההוראות טוב-טוב !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.