פורסם 2007 ביולי 1718 שנים נראה לי שזה לא היה ככה שקניתי אותו לפני הרבה זמןזה לא איזה משהו מקצועי אבל אחד טוב,עם ג'יל אבל לא מהפשוטיםאולי הוא צבר ליכלוך עם הזמן,וזה בגלל זה ? ???
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים זה עכבר עם גלגלת ??? אם כן אז הגיוני מאוד שזה מרוב הליכלוך בפנים, תפתח אותו למטה ותנקה.... ולמען ההגינות, תקנה עכבר אופטי לא יקר בכלל וזה עולם אחר...
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים מחבר לא זה עכבר אופטי ואפילו טוב mx700 של לוג'יטקהתכוונתי ללכלוך במשטח, נשפך לי עליו :קולהנס קפהקפהמיץ עגבניותתה כמה פעמיםשטפתי אותו אחרי כל פעם.
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים אוקיי...ניסית על משטח אחר ?לדעתי אין צורך במשטח בכלל...העכבר עובד מצויין בלי משטח, אלא אם כן השולחן זכוכית אז יש צורך במשטח..
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים מחבר עכשיו אני עובד בלי משטח, הבדל עצום, אני פחות מתעייף כי המשטח היה ממש מתנגד לתנועהאולי אני אקנה משטח מקצועי ? שווה ?
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים עדיף לקנות שוקולד בכסף הזה...חבל , אין צורך במשטח.המשטחים נועדו לעכברים הקודמים על הגלגלת...עכבר אופטי לא צריך משטח, להיפך המשטח רק יכול להפריע לו.
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים אל תדאג, אי אפשר להכניס כלום לבפנים אלה אם כן אתה פותח את העכבר ודוחף לו לכלוך (;בכוונה עיצבו אותו ככה..אגב, זה האתר שלך mp3ora ?אחלה אתר...פעם היו לי קלטות של הרב ארוש וברקע היתה מוזיקת טראנס, אתה יודע אולי איפה אפשר להשיג את ההרצאות האלה ?
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים מחבר אם אתה גר בירושלים אתה יכול לקפוץ אליהםיש להם גם אתרhttp://www.breslev.co.il/categories.aspx?id=8&pageid=1תודה רבה על העזרה עם העכבר,חסכת לי איזה 200 שקל על משטח מקצועי.
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים מכיר את האתר...הבעיה היא למצוא את הקלטת הספציפית.....לא זוכר איפה שמתי אותה..בכל מקרה אין על מה ורק בשמחות גבר..
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים מחבר הבעיה היא למצוא את הקלטת הספציפית.....לפי מה שראתי באתר יש לו רק 4 דיסקים אינסטרומנטלים בקישור ששמתי הם מופיעים טיפה למטה
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים כן ראיתי ובמחשבה שניה אני חושב שזה בכלל היה הרב אמנון יצחק..... אני אנסה לאתר את זה על כל פנים, תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.