פורסם 2007 ביולי 1718 שנים אני קונה מחשב חדש בשווי 10 אלף שקלים, כך שכל הרכיבים שלי תומכים לגמרי בוויסטה.עכשיו, רציתי לדעת מה ההבדל בין וויסטה 32 ביט לוויסטה 64 ביט?איזו וויסטה עדיף לי להתקין במידה וכל הרכיבים במחשב שלי הם חדישים וברמה גבוהה מאוד?תודה על העזרה.
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים כמו שאני תמיד אומר הבעיותל של הדרייברים יפתרו בקרוב ואז לא תהיה שום בעיה עם ה64 (יותר יציבה).הינה ציטוט של אחד שהשתמש בויסטה 64 ביט:חלק מאלה שכתבו ושלחו פה הודעות לא באמת השתמשו בויסטה וחקל כן השתמשו בויסטה.אני משתשמ בויסטה כבר חודש כמערכת ההפעל העיקרית.יש דריוורים אחרונים אני כל הזמן מעדכן את המערכת בודק דריוורים.יש הבדל ביצועים במחשיקם לטובת ויסטה 64bit לעומת xp32bit תעשה את ההחלטה שלך מה עדיף.ברגע שראיתי שאכן בויסטה יש הבדלים לטובה עברתי לויסטה.אני משתמש באולטימט ממשק aero מלא בלי סירוס בלי כלום.והמערכת פשוט תענוג.
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים תוודא עם החנות מחשבים שאכן כל הרכיבים יעבדו עם דרייבר 64ביט ביציבות וביצועים גבוהים ואז תתקין ויסטה 64ביט לכמה שבועות כדי לוודא שגם כל התוכנות שלך יעבדו איתו בלי בעיה. אני יודע שלפחות SnagIt לא עובד בוויסטה 64ביט כרגע. בטח יסתדר תוך חודש-חודשיים.רוב האנשים שמנסים 64ביט חוזרים ל32ביט בשל בעיית תאימות חומרה/תוכנה קיימת (לא מחשב חדש), לא בגלל הבדלים מינוריים בביצועים.
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים לי יש 64 ביט ולא נתקלתי כמעט בשום דבר רציני או בחוסר תאימות רוב התוכנות תומכות והמיעוט שלא לא תומכות בויסטה בכללל
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים מחבר אוקיי אני אוודא, למרות שהיום דיברתי עם טכנאי מחשבים בעיר שלי [לא קשור למקום שאני קונה ממנו] והוא אמר שעם מחשב חדש ברמה שאני קניתי הכל אמור לעבוד פיקס ואפילו להציג ביצועים טובים יותר בגיימינג.רק רציתי לוודא איתכם גם.
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים כל מי שאומר לך שיש בעיות תאימות עם ויסטה 64 תגיד לו שישתמש בויסטה ואז יחזור אליך עם תשובהלמה?בויסטה 64 יש שני Program Files אחד רגיל (64) ואחד שהוא Program Files x86 וכל התוכנות שאין להם תאימות ל64 ביט מותקנות אוטו' על 32 וכשאתה מפעיל את התוכנה מופעלת אמולציה (באופן שקוף לחלוטין) שמפעילה את התוכנה כ32 ביט כרגיל
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים אני לא יודע מה איתכם... אבל התקנתי פעם WIN XP 64 bit היה לי באותו זמן amd 3200 64 bit אני השתגעתי עם המערכת הזאת כמעט שום אנטי וירוס ל תמך בגרסא הזאת של 64 BIT XP הרבה תוכנות לא תמכו הדריברים של ה כ.קול (Creative) מסכנים חסרי מיקסר ועוד כמה דברים רק דריבר וזהו... אז עברתי ל רגיל לא יודע עם זה ככה גם ה VISTA ולא ממש בא לי לנסות
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים מחבר כל מי שאומר לך שיש בעיות תאימות עם ויסטה 64 תגיד לו שישתמש בויסטה ואז יחזור אליך עם תשובהלמה?בויסטה 64 יש שני Program Files אחד רגיל (64) ואחד שהוא Program Files x86 וכל התוכנות שאין להם תאימות ל64 ביט מותקנות אוטו' על 32 וכשאתה מפעיל את התוכנה מופעלת אמולציה (באופן שקוף לחלוטין) שמפעילה את התוכנה כ32 ביט כרגיל וואו לא ידעתי את זה ואני בטוח שככה גם רבים אחרים, תודה רבה! מדובר בגרסת הום פרימיום?
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים אני השתגעתי עם המערכת הזאת כמעט שום אנטי וירוס ל תמך בגרסא הזאת של 64 BIT XP [..] הרבה תוכנות לא תמכו הדריברים של ה כ.קול (Creative) מסכנים חסרי מיקסר ועוד כמה דברים רק דריבר וזהו...דברים השתנו לגמרי בחצי שנה האחרונה. אני מאמין שכמעט כל רכיב חומרה שיוצא לשוק היום (למעט iPhone) מגיע עם דרייבר לוויסטה 64ביט, אחרת אחוז די גבוה של צרכנים יחזיר את המוצר לחנות. כנ"ל לגבי משחקים חדשים (יעבדו הכי טוב על ויסטה 64ביט בטוח!). לגבי אנטי-וירוסים - כבר כמה חודשים טובים שכולם תומכים ב-64ביט בגרסאות סופיות כבר (לא ביתא).לכן על חומרה חדשה מא' ועד ת' כדאי מאוד לנסות ויסטה 64ביט (וכך גם לוודא שתוכל להתקין עליה מערכת הפעלה עתידית, כולל דרייברים, שבבירור תרצה אותה בגרסה 64ביט). גם אם יש כמה תוכנות פה ושם שלא יעבדו על 64ביט (אפילו במצב "תאימות לאחור"...) אני משוכנע שאפשר יהיה למצוא להן תחליף ראוי - כל עוד אתה לא מפונק. אם אתה רוצה שממש הכל הכל יעבוד חלק ושלא תצטרך לבזבז זמן בחיפוש אחר תוכנות אלטרנטיביות מדי פעם, תישאר עם 32ביט ותסבול כמה אחוזים מסכנים של איטיות, גם זה לא תמיד.
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים קובץ האקסל הזה התעדכן לפני פחות משבוע ומכיל מידע אודות תאימות/בעיות של 3000 משחקים ב-XP x86/x64 ו-Vista x86/x64http://vogons.zetafleet.com/viewtopic.php?t=8784
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים מחבר אני עדיין בהתלבטות אם לקחת 32 ביט או 64 ביט למחשב החדש שלי :\פוחד שלא יעבוד פוטושופ פלאש FXP ועוד כל מיני משחקים :\אבל מצד שני אם אני לוקח 32 ביט אני מוגבל לתמיד עם 3.12 ג'יגה ראם כי זה המקסימום שהמערכת קולטת...
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים תקח 64גם מסקירות עולה שעם אותו מחשב גרסאת 32 הביאה אותם ל2 מסכים כחולים וגרסאת ה64 ככל שהעמיסו אפילו לא מסך כחול אחדואמרו שהSidebar שם עובד מאוד מאוד חלקואכן הוא עובד חלק מאוד לעומת ה32 לפי מה שראיתי והשתמשתיאבל מסכים כחולים לא ראיתי בגרסאת ה32 ולא ב64כמו כן העליה של הWin יותר מהיר והעומס על המעבד (תאורטית) נמוך יותרעם כאלה תנאים איך תברח ל32?ואני באמת גם התלבטתי ובדיוק לפני חודש בן דוד שלי קנה מחשב חדש והתקין בטעות את גרסאת 32 הייתי אצלו התקנו ביחד את גרסאת 64 הכל חלק יותר מהיר יותר נוח יותר לשימוש, פשוט מאוד זה לא אותו עולםויסטה יחסית כבדה על המעבדת ושהיא מנצלת את כל הכח של המעבד ב64 הכל חלק יותר מן הסתם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.