עבור לתוכן

הבדל בין וויסטה 32ביט לוויסטה 64 ביט

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב חדש בשווי 10 אלף שקלים, כך שכל הרכיבים שלי תומכים לגמרי בוויסטה.

עכשיו, רציתי לדעת מה ההבדל בין וויסטה 32 ביט לוויסטה 64 ביט?

איזו וויסטה עדיף לי להתקין במידה וכל הרכיבים במחשב שלי הם חדישים וברמה גבוהה מאוד?

תודה על העזרה.

פורסם

כמו שאני תמיד אומר הבעיותל של הדרייברים יפתרו בקרוב ואז לא תהיה שום בעיה עם ה64 (יותר יציבה).

הינה ציטוט של אחד שהשתמש בויסטה 64 ביט:

חלק מאלה שכתבו ושלחו פה הודעות לא באמת השתמשו בויסטה וחקל כן השתמשו בויסטה.

אני משתשמ בויסטה כבר חודש כמערכת ההפעל העיקרית.

יש דריוורים אחרונים אני כל הזמן מעדכן את המערכת בודק דריוורים.

יש הבדל ביצועים במחשיקם לטובת ויסטה 64bit לעומת xp32bit תעשה את ההחלטה שלך מה עדיף.

ברגע שראיתי שאכן בויסטה יש הבדלים לטובה עברתי לויסטה.

אני משתמש באולטימט ממשק aero מלא בלי סירוס בלי כלום.

והמערכת פשוט תענוג.

פורסם
  • מחבר

תודה, אני אשמח לעוד תגובות.

פורסם

תוודא עם החנות מחשבים שאכן כל הרכיבים יעבדו עם דרייבר 64ביט ביציבות וביצועים גבוהים ואז תתקין ויסטה 64ביט לכמה שבועות כדי לוודא שגם כל התוכנות שלך יעבדו איתו בלי בעיה. אני יודע שלפחות SnagIt לא עובד בוויסטה 64ביט כרגע. בטח יסתדר תוך חודש-חודשיים.

רוב האנשים שמנסים 64ביט חוזרים ל32ביט בשל בעיית תאימות חומרה/תוכנה קיימת (לא מחשב חדש), לא בגלל הבדלים מינוריים בביצועים.

פורסם

לי יש 64 ביט ולא נתקלתי כמעט בשום דבר רציני או בחוסר תאימות רוב התוכנות תומכות והמיעוט שלא לא תומכות בויסטה בכללל

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני אוודא, למרות שהיום דיברתי עם טכנאי מחשבים בעיר שלי [לא קשור למקום שאני קונה ממנו] והוא אמר שעם מחשב חדש ברמה שאני קניתי הכל אמור לעבוד פיקס ואפילו להציג ביצועים טובים יותר בגיימינג.

רק רציתי לוודא איתכם גם.

פורסם

כל מי שאומר לך שיש בעיות תאימות עם ויסטה 64 תגיד לו שישתמש בויסטה ואז יחזור אליך עם תשובה

למה?

בויסטה 64 יש שני Program Files אחד רגיל (64) ואחד שהוא Program Files x86 וכל התוכנות שאין להם תאימות ל64 ביט מותקנות אוטו' על 32 וכשאתה מפעיל את התוכנה מופעלת אמולציה (באופן שקוף לחלוטין) שמפעילה את התוכנה כ32 ביט כרגיל

פורסם

מישהו פה הצליח להתקין SnagIt על ויסטה 64ביט?

פורסם

אני לא יודע מה איתכם...

אבל התקנתי פעם WIN XP 64 bit

היה לי באותו זמן amd 3200 64 bit

אני השתגעתי עם המערכת הזאת כמעט שום אנטי וירוס ל תמך בגרסא הזאת של 64 BIT XP

הרבה תוכנות לא תמכו הדריברים של ה כ.קול (Creative) מסכנים חסרי מיקסר ועוד כמה דברים רק דריבר וזהו...

אז עברתי ל רגיל

לא יודע עם זה ככה גם ה VISTA ולא ממש בא לי לנסות :s07:

פורסם
  • מחבר

כל מי שאומר לך שיש בעיות תאימות עם ויסטה 64 תגיד לו שישתמש בויסטה ואז יחזור אליך עם תשובה

למה?

בויסטה 64 יש שני Program Files אחד רגיל (64) ואחד שהוא Program Files x86 וכל התוכנות שאין להם תאימות ל64 ביט מותקנות אוטו' על 32 וכשאתה מפעיל את התוכנה מופעלת אמולציה (באופן שקוף לחלוטין) שמפעילה את התוכנה כ32 ביט כרגיל

וואו לא ידעתי את זה ואני בטוח שככה גם רבים אחרים, תודה רבה! מדובר בגרסת הום פרימיום?

פורסם

אני השתגעתי עם המערכת הזאת כמעט שום אנטי וירוס ל תמך בגרסא הזאת של 64 BIT XP [..] הרבה תוכנות לא תמכו הדריברים של ה כ.קול (Creative) מסכנים חסרי מיקסר ועוד כמה דברים רק דריבר וזהו...

דברים השתנו לגמרי בחצי שנה האחרונה. אני מאמין שכמעט כל רכיב חומרה שיוצא לשוק היום (למעט iPhone) מגיע עם דרייבר לוויסטה 64ביט, אחרת אחוז די גבוה של צרכנים יחזיר את המוצר לחנות. כנ"ל לגבי משחקים חדשים (יעבדו הכי טוב על ויסטה 64ביט בטוח!). לגבי אנטי-וירוסים - כבר כמה חודשים טובים שכולם תומכים ב-64ביט בגרסאות סופיות כבר (לא ביתא).

לכן על חומרה חדשה מא' ועד ת' כדאי מאוד לנסות ויסטה 64ביט (וכך גם לוודא שתוכל להתקין עליה מערכת הפעלה עתידית, כולל דרייברים, שבבירור תרצה אותה בגרסה 64ביט). גם אם יש כמה תוכנות פה ושם שלא יעבדו על 64ביט (אפילו במצב "תאימות לאחור"...) אני משוכנע שאפשר יהיה למצוא להן תחליף ראוי - כל עוד אתה לא מפונק. אם אתה רוצה שממש הכל הכל יעבוד חלק ושלא תצטרך לבזבז זמן בחיפוש אחר תוכנות אלטרנטיביות מדי פעם, תישאר עם 32ביט ותסבול כמה אחוזים מסכנים של איטיות, גם זה לא תמיד.

פורסם
  • מחבר

אגב ומבחינת משחקים כל משחק שיצא בשנתיים האחרונות יעבוד בלי בעיות?

פורסם

קובץ האקסל הזה התעדכן לפני פחות משבוע ומכיל מידע אודות תאימות/בעיות של 3000 משחקים ב-XP x86/x64 ו-Vista x86/x64

http://vogons.zetafleet.com/viewtopic.php?t=8784

פורסם
  • מחבר

אני עדיין בהתלבטות אם לקחת 32 ביט או 64 ביט למחשב החדש שלי :\

פוחד שלא יעבוד פוטושופ פלאש FXP ועוד כל מיני משחקים :\

אבל מצד שני אם אני לוקח 32 ביט אני מוגבל לתמיד עם 3.12 ג'יגה ראם כי זה המקסימום שהמערכת קולטת...

פורסם

תקח 64

גם מסקירות עולה שעם אותו מחשב גרסאת 32 הביאה אותם ל2 מסכים כחולים וגרסאת ה64 ככל שהעמיסו אפילו לא מסך כחול אחד

ואמרו שהSidebar שם עובד מאוד מאוד חלק

ואכן הוא עובד חלק מאוד לעומת ה32 לפי מה שראיתי והשתמשתי

אבל מסכים כחולים לא ראיתי בגרסאת ה32 ולא ב64

כמו כן העליה של הWin יותר מהיר והעומס על המעבד (תאורטית) נמוך יותר

עם כאלה תנאים איך תברח ל32?

ואני באמת גם התלבטתי ובדיוק לפני חודש בן דוד שלי קנה מחשב חדש והתקין בטעות את גרסאת 32 הייתי אצלו התקנו ביחד את גרסאת 64 הכל חלק יותר מהיר יותר נוח יותר לשימוש, פשוט מאוד זה לא אותו עולם

ויסטה יחסית כבדה על המעבדת ושהיא מנצלת את כל הכח של המעבד ב64 הכל חלק יותר מן הסתם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים