עבור לתוכן

בעיה עם אימיול - לא מוצא שום קובץ שאני מחפש

Featured Replies

פורסם

לא ידוע למה האימיול אצלי נהיה בעייתי ביותר, עשיתי REINSTALLים אינסופיים בגלל בעיות ועד שעכשיו הוא פועל איכשהו בסדר אז הוא לא מוצא שום קובץ שאני מחפש פשוט כלום, ריק !!

לא ידוע אם זה קשור אבל למטה זה מראה שהקדמליה במצב תמידי של "connecting" כלומר לא מחוברת אז אולי זה יכול להיות איזה קצה חוט.

חייב את עזרכתם נמאס לי כבר שאין לי אימיול או איזו תוכנת הורדה נורמלית על המחשב.

המון תודה מראש ! :silly:

פורסם

גם לי זה קרה בעבר,

הסרה והתקנה מחדש עזרה.

MuTaTiOn.

פורסם
  • מחבר

כבר ציינתי שעשיתי התקנה מחדש, וזה לא בדיוק פתר את הבעיה אז בבקשה לקרוא את ההודעה שלי לפני תגובה.

אגב, איך אני מעלה את הID שלי ? אני חושב שהוא LOW

אני ממש גרוע בכל הקטע הזה של המיול אז כל עצה תוכל לסייע.

המון תודה לכל המגיבים.

פורסם

שמתי לב שביצעתה הסרה והתקנה מחדש וזה לא פתר,אני רק ציינתי מה פתר לי את הבעיה.

בכדי לדעת אם יש לך מזהה נמוך (Low ID) או מזהה גבוהה (High ID),לך לקטגוריה ''שרתים'',צד ימין למטה תעיין וכבר תראה אם יש לך מזהה גבוהה או נמוך.

אני לא ממש יודע מה הבעיה אצלך אם הסרה והתקנה מחדש לא עזרה,

אבל תנסה להתקין גירסה שונה.

מקווה שעזרתי,

MuTaTiOn.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז יש לי LOW ID איך אני עושה HIGH ID אני משתף פול קבצים ממש הרבה הכל פיקס.

מה עושים הלאה?

פורסם

אין קשר בין שיתוף הקבצים,ולבין המזהה הגבוהה/הנמוך.

אתה נמצא ברשת ביתית?

(חוטית או אלחוטית?).

MuTaTiOn.

פורסם
  • מחבר

כן, רשת ביתית אלחוטית... אני המחשב ה"ראשי" והמחשב של אחותי מתחבר אליי אלחוטית בעזרת ראוטר של אדימקס.

מה הלאה ?

פורסם

אז ככה:

קודם כל - אין קשר בין החיפוש לבין המזהה הנמוך/גבוהה (לפי דעתי!)

בקשר לחיפוש - נראה לי הדרך היחידה לפתור בעיה זו היא להחליף את האימיול לגירסה אחרת.

בקשר למזהה,אם אתה רוצה שהוא יהיה גבוהה (High) אתה צריך לפתוח את הפורטים של האימיול בוינדווס,בראוטר ובפיירוול.

אני לא יכול להגיד לך לפתוח פורטים בנתב מכיוון שלי יש נתב של חברה שונה,חפש מדריכים בגוגל,בטוח תמצא.

^^^

כנ''ל לגבי פתיחת הפורטים בפיירוול.

לעומת זאת,אני יכול להסביר לך איך לפתוח פורטים בוינדווס: -

התחל->לוח בקרה->חיבורי רשת,עכשיו - בחיבורי רשת צריכים להיות לך 2 סמלים,עכשיו - לפעמים לא מוצגות כל החיבורים (לפחות אצלי) - כרגע יש לי רק אחד ואני לא ממש יכול לעזור לך,אבל אני אכוון אותך,->תלחץ עם הלחצן הימני בעכבר על החיבור התחתון->מאפיינים,נראה לי שבכרטיסיה האחרונה תיהיה לך אפשרות להוסיף יציאות/פורטים (TCP ו-UDP),בכדי לדעת מהם פורטים ה-UDP וה-TCP של האימיול שלך,כנס אליו-> העדפות->חיבור - ואתה כבר תראה בצד את הפורטים,פשוט תמלא את הפרטים (לא באימיול,איפה שהסברתי לך בהתחלה - בחיבורי רשת).

מצטער שלא הצלחתי לעזור לך לגמרי,

MuTaTiOn.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים