עבור לתוכן

בקורת על בתי הקולנוע בארץ וסקר

באיזו תדירות אתה הולך לראות סרטים בקולנוע ? 1,622 הצבעות

1. 1. באיזו תדירות אתה הולך לראות סרטים בקולנוע ?

• לפחות פעם בשבוע
    • לא יותר מפעם בחודש
    • עד 4 פעמים בשנה בשנה
    • לא הולך לקולנוע בכלל

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

לכבוד מנהלי בתי קולנוע ורשתות קולנוע באשר הם... וכמובן - לכל המעוניין....

הגעתי לראות סרט לאחרונה באחד מבתי הקולנוע שלכם ולא הצלחתי להבין איך אתם עובדים. הבנתי שכבר מזמן שכחתם את מורשת שלכם, וכנראה שבחרתם באסטרטגיית "הלקוח צריך לשלם וליסבול". לפני סוף הסרט העובדים הלחוצים פותחים את הדלתות. הם מאיצים בלקוחות לצאת החוצה מהר, המקרין לא מיקצועי ומקרין סרטים חתוכים או מקרין אותם לחלק לא נכון של המסך. הפירסומות רועשות מאוד וארוכות מאוד (לרוב עד כ20 דקות !!!!!) וכל זה במחיר מבצע של 35 שקל !

אני זוכר ימים טובים יותר לבתי הקולנוע. אני זוכר ימים שהיית יכול לשבת ולצפות בשקט בכל הכתוביות. דלתות היציאה לא היו נפתחות לפני כותרת הTHE END המפורסמת. על חוויית קולנוע כזו אני מוכן לשלם גם 600 שקל להקרנה- ואני אפילו עושה זאת בבתי קולנוע שמאפשרים הקרנה פרטית. אני מבין שבזכותכם ימים אלו לא יחזרו שוב.

אני מבין שנפגעתם מנזקי הפיראטיות ושקשה היום בעידן הדיגיטלי לשרוד. אבל אתם לא עושים שום דבר כדי להקנות חוויה קולנועית שתמשוך לקוחות לבתי הקולנוע. אני יודע שאני ועוד רבים אחרים חושבים 10 פעמים לפני שאנחנו הולכים למעשה הסיבה היחידה שהלכנו לסרט בקולנוע הייתה כי ציפינו לחוויה מאכזבת. הזילזול שלכם בלקוחות הורג אותכם. משהו בחשיבה שלכם דפוק.

פורסם

דווקא הייתי לפני חודש בשודדי הקראיבים 3

ולפני שבוע רובוטריקים ובשניהם

לא היה לי בעיה עם הקולנוע

אולי היה קצת רעש מאנשים שמפריעים אבל היה נחמד

הקולנוע: נתניה (אחד היה בהדרים ואחד ברב חן)

פורסם

בשנים האחרונות בתי קולנוע הפכו לבילוי יקר ולא משתלם. יציאה ממוצעת לקולנוע כוללת 50 ש"ח דלק, 30 ש"ח כרטיס כניסה ו- 50 ש"ח פופקורן ושתייה. הגענו ל- 130 ש"ח. בזמן הצפייה אני נאלץ לסבול חבורת ילדים מדברים, טלפונים מצלצלים, מזגן שמקפיא לי את האשכים ומושבים לא נוחים במיוחד ואולי גם סרט רע שלא שווה את הכסף.

העתיד הוא קולנוע ביתי. לכן הצבעתי 3 - עד 4 פעמים בשנה. קולנוע משתלם רק אם הסרט גדוש באפקטים. זו באמת חוויה שאני לא יכול לקבל מקולנוע ביתי. לכן את סרטי שר הטבעות, 300 ועוד כמה ראיתי בקולנוע.

פורסם

בעידן ה High Definition וקולנוע בייתי בכל בית עם טלוויזיות ענקיות ומערכות סראונד איכותיות ועוד לא הגעתי לחלק של החינם בתי הקולנוע הופכים להיות פסה בדיוק כמו חנויות הדיסקים שפושטות את הרגל ונעלמות. היום קולנוע בייתי איכותי עדיין לא נמצא במחיר שווה לכל נפש אך לא רחוק היום שזה יקרה ורבים יהיו האנשים שיוכלו להתעלות על איכות הקולנוע בקלות, בתי הקולנוע מאבדים אט אט את כל היתרונות שלהם החל באיכות הסאונד ועד למסכים הענקיים שאחרי הכל "אפשר להסתפק גם עם 47' ,לא ?". וזה עוד בלי להזכיר את כל החסרונות של הקולנוע והישראלי המכוער , העושק של כוס פופקורן מלוח ברמות שמחייבות משהו לשתות ואז אתה כל הסרט מוטרד מהשלפוחית שמתפוצצת לך ואם כדאי ללכת לשרותים ושאולי תפסיד סצנה טובה או לא...

דילמה שבבית אין לך מן הסתם.

אני חושב שמן הראוי הוא שבתי הקולנוע יעשו מאמץ להתעלות על מה שמספק השוק הפרטי (מסכים מפלצתיים יותר,סאונד איכותי יותר , שירות גבוה יותר ומחירים נוחים יותר כמובן) כי אם לא הם יגמרו בדיוק כמו חנויות הדיסקים שגוססות עדיין רק בזכות קומץ אנשים מבוגרים שעדיין לא גילו את המהפכה.

פורסם

עבדתי פעם בקולנוע והתפטרתי בדיוק מהסיבות האלה.

עושה רושם שבעלי בתי הקולנוע עושים הרבה כסף אבל לא משקיעים הרבה בקולנוע.

ברוב המקרים תמצאו סדרן או שתיים לאולם, בימים נדירים של קיץ אולי יותר.

יש לך רבע שעה בין סוף סרט אחד לשני ובאמצע אתה צריך להוציא את כל האולם ולטטא אותו,

כי גם למנקים אין כסף לשלם.

אבל לא נראה לי שאם תשלם 600 שקל לא יתנו לך לראות גם את הכתוביות..

בקשר למקרינים, איפה שאני עבדתי, לא היו את הבעיות האלה,

וגם אף פעם לא נתקלתי בבעיה כזו כשביקרתי בקולנוע.

אני הולך לקולנוע עד 4 פעמים בשנה בערך, ואפשר להגיד שזה בגלל המחיר והמרחק.

אין קולנוע קרוב לבית שלי, וחוצ'מזה שהשקעתי כ"כ הרבה במערכת בבית שאני נהנה הרבה יותר לראות בבית.

פורסם

בשנים האחרונות בתי קולנוע הפכו לבילוי יקר ולא משתלם. יציאה ממוצעת לקולנוע כוללת 50 ש"ח דלק, 30 ש"ח כרטיס כניסה ו- 50 ש"ח פופקורן ושתייה. הגענו ל- 130 ש"ח. בזמן הצפייה אני נאלץ לסבול חבורת ילדים מדברים, טלפונים מצלצלים, מזגן שמקפיא לי את האשכים ומושבים לא נוחים במיוחד ואולי גם סרט רע שלא שווה את הכסף.

העתיד הוא קולנוע ביתי. לכן הצבעתי 3 - עד 4 פעמים בשנה. קולנוע משתלם רק אם הסרט גדוש באפקטים. זו באמת חוויה שאני לא יכול לקבל מקולנוע ביתי. לכן את סרטי שר הטבעות, 300 ועוד כמה ראיתי בקולנוע.

:xyxthumbs:

מסכים ומחמיר -> שואף לאפס. הסרטים האחרונים שראיתי בקולנוע הם "המדריך לטרמפיסט" והחלק האחרון של שר הטבעות.

בשניהם, דרך אגב, היו תקריות מעצבנות שהפריעו לי להנות מהסרט. :pissed:

פורסם

יש ויש

YES PLANET זה אחד האולומות הקולנוע הטובים שנבנו כאן בשנים האחרונות ולדעתי עדיף מבחינת כל האספקטים על סינמה סיטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים