פורסם 2003 בפברואר 1722 שנים התקנתי וינדוס 2000 והגרתי אותו לכניסה עם סיסמה בלבד..כעט שכחתי את הסיסמא ואני לא רוצה לפרמט את המחשב או למחוק את הוידוס..האם יש דרך לגלות את הסיסמא דרך הדוס? או משהוא כזה...אני כבר שבועעים מחפש פיתרון ואין לאף בן אדם...
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים אין פתרון לאפשרות זו,אם היה המערכת לא הייתה מאובטחת ומאבדת מאמינותה.חוץ מזה windows 2000 זכתה בתו התקן הכי מחמיר לאבטחה היחידה בין מערכות ההפעלה
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים יש פיתרון ;Dישנה תוכנה שאתה יכל ליצור בעזרתה דיסקט אשר נותן לך לפרוץ את הסיסמה של המנהל.זה מאפשר לך לשנות את הסיסמה לסיסמה חדשה.ברגע שאני אזכר בשמה של התוכנה אני מיד אומר לך. אז אל תפרמט לבנתיים.
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים לפני הפירמוט תנסה את זהבשם משתמש תכניס :administratorבסיסמא אל תרשום כלוםזה אמור להכניס אותך לווינדוס
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים אתה חייב (אבל חייב!) לקרוא את חוקי הפורום ולהפנים אותם לפני שאתה ממשיך להיות חבר פה. אף אחד לא תותח פה ומי שיעזור לך - בדרך כלל יודע על מה הוא מדבר.אתה יכול להשתמש בתוכנות כמו erd commander ו- cia commander כדי לאפס את הסיסמה, או לעשות את זה בדרך הידנית - לעלות עם דיסקט boot ולשנות את השם לקובץ בשם SAM שנמצא ב- C:\WINDOWS\system32\config.בהצלחה!
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים מכיון שהחלטת להתעלם מחוקי הפורום, אני נועל את הדיוןללהבא, קרא את חוקי הפורום, ופעל על פי הכללים; פרסום דיון חייב עם כותרת מתאימה.ננעל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.