פורסם 2007 ביולי 1718 שנים ניסיתי להזמין כרטיס וזכרונות דרך NEWEGG גם דרך המסטרקארד וגם דרך הפייפל,אבל מסתבר שהם מוכנים לקבל אותם רק אם הם חשבונות אמריקאים...מישהו יכול לעזור לי ולהביא לי אתרים שכן מקבלים מסטרקארד בינלאומי או פייפל בינלאומי ???ידידה שלי עוד מעט מגיעה לשם, ואני צריך להזמין את זה כמה שיותר מהר למקום שבו היא הולכת לגור בשבועיים הקרובים על מנת שהיא תוכל להביא לי את זהתודה, אורי
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים מחבר זה היה אמור לצאת לי 630$MSI 8800GTX 610/2000Mushkin 2Gb 1066Mhzבארץ - ה-GTX הכי זול עולה יותר משניהם ביחד...
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים מחבר אני לא צריך משלוחים לארץ - יש לי לאן לשלוח שםהבעיה היא שהם לא מקבלים כרטיסי אשראי בינלאומיים או פייפל שהוא לא אמריקאי
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים מחבר הבעיה שהיא הוא לא ממש מציאה לעומת הNEWEGGהכרטיס יוצא לי שם כמעט 100$ יותר
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים החנויות הגדולות בארה''ב לא מקבלות תשלום אם הוא לא מחשבון אמריקאי והן גם לא שולחות מחוץ לארה''ב - כמו monarch וnewegg אם יש לך קרובי משפחה בארה''ב תפקיד להם בחשבון בעזרת western union את הכסף , שהם ישלמו לחנות , יקבלו את המוצרים וישלחו לך אותם בUPS EXPRESS (מגיע תוך 4 ימים - מנסיון) ק כדי לעבור את המכס שיציינו שהחבילה שווה 0$ ושהיא שבירה מאוד ! ויכתבו עליה בעברית אם אפשר : יום הולדת שמח - אצלי זה עבד
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים הבעיה שהיא הוא לא ממש מציאה לעומת הNEWEGGהכרטיס יוצא לי שם כמעט 100$ יותרמצאתי הבדל של כ30$.קח בחשבון שכל העברות של הכסף לחשבון קרובים זה עוד כסף מבוזבז כי הם לא עושים את זה חינם.תעשה חשבון ותראה מה יצא לך משתלם בסופו של דבר.
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים מחבר אבל למה אתה לא מבין שזה באמת חשוב לי ודחוף באמת?הידידה שלי לא הולכת להיות שם שנתיים, רק שבועיים מה שאומר שאני מוגבל בזמן ואני צריך להאיץ את כל התהליךאבל לא משנה, הבנתי אותך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.