פורסם 2007 ביולי 2218 שנים מחבר בהתחלה.. הכבל סיב לא נכנס לתוך החור... ניסיתי וניסתי, עד שעלה לי הרעיון, וזה הצליח... שמע.. יכול להיות שהקוטר של החוט היה גדול בקצת, ואז הקצת קירור עזר.. אני לא מאמין שזה יכול לעזור בהבדלים גדולים, אבל פה, ההבדל היה קטן.. אז אם אתם לא מצליחים להכנסי כבר כלשהו לחור מסויים, נסו תאופציה הזאת.. זה יכול להעויל.. ואני יפרסם גם בקרוב איך זה נראה... הלחמה מפלצתית לגמרי... עבדתי עם זכוכית מגדלת....
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים אני רוצה לקנות מסך LCD קטן למחשב, אבל אני לא מוצא באיביי עם כבל, ואני מפחד מההלחמות זה כזה קטן שבקלות הבדיל יכול לחבר בין 2 חוטים
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים Nי שמפחד יכול לקחת את זה לחנות אלקטרוניקה והמחור ילחים לא איודע אני גר ברמלה ויש לנו חנות אלקטרוניקה והוא מלחים והכול אז אולי יש גם בערים אחרות
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים מחבר יותר גייף להכין ממסך של פלאפון משומש מאשר לקנות מוכן ומי שרוצה יש לי מדריכים לכל הפלאפונים עכשיו http://serdisplib.sourceforge.net/ זה הרבה מאוד מסכים
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים אם אתה גר ברמלה יש חנות קטנה בעיר מימול בנק דיסקונט אתה יודע איזה רחוב זה?אם היתי יודע שיש חנות אלקטרוניקה ברמלה, לא היתי מתאמץ ליסוע לתל אביב...
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים מחבר כן... זה מה שאני עשיתי... וזה ממש נחמד... אני עדין בתהליכים כי אני עוסק בכמה דברים במקביל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.