עבור לתוכן

קיימת דרך להפוך את המחשב הנייד שלי לנווט GPS?

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב נייד ותוכנת GPS, השאלה שלי היא אם ניתן לקנות אנטנה כמו זו שיש במכשירי GPS לחבר אותה למחשב הנייד, במחשב הנייד להשתמש בתוכנת GPS וככה יהיה לי נווט GPS עם מסך 15 אינץ'?

אני יודע שהתוכנה עצמה מיועדת למחשבי כף יד אבל אני חושב שעם האמולטר הנכון (אני מקווה שזה לא עובר על חוקי הפורום) יהיה ניתן להשתמש בו במחשב נייד עם מערכת הפעלה רגילה.

פורסם

קודם תנסה להפעיל את התוכנה, ותגיע למצב שאתה מחפש התקן GPS ותראה אם המחשב בכלל מחפש (במידה ויש לך דונגל BT כן?)

אם הוא מחפש והוא מוצא לך מכשירים כמו הסלולר שלך זה כבר טוב.

עכשיו תחפש איזה מישהו שאתה מכיר שיש לו מקלט ותבדוק, כי חבל לשלם מאות שקלים ובסוף זה יכול לא לעבוד (או שמקסימום תשתמש בפלאפון)

פורסם
  • מחבר

זה חלק ממה ששאלתי, אם באמת קיימת דרך להפעיל את התוכנה הזאת דרך משחב רגיל?

פורסם

לא נראה לי שיש מפות לישראל

פורסם

רוב תוכנות הGPS לWIN יודעות לעבוד עם מספר לא קטן של תקני meta data של GIS יש מפות של ישראל ואפילו מאוד מפורטות.

http://www.systematics.co.il/hebrew/index.html היא הנציגה של החברות המובילות בתחום הGIS בישראל, יש לה מפות בעברית אבל אני לא יודע אם הן זמינות לאנשים פרטיים. אני יודע שExpertGPS יודעת לעבוד עם קבצים של ArcGIS בוודאות, אבל לדעתי זה יהיה פתרון יקר מאוד.

ישראל אמורה להכנס לרשימת המדינות המכוסות ע"י 2008 Autoroute של Microsoft התוכנה כולל מקלט GPS עולה 100 דולר(35.99 ללא מקלט).

פורסם

אם יש לי נגיד iGo אני יכול להשתמש במפות שלו לתוכנת ה-Streets & Trips של MS?

פורסם

לא אתה לא יכול לדחוף שום דבר חוץ מהמפות שבאות עם MS S&T, בכל מקרה S&T זה רק לארצות הברית, לאירופה ושאר העולם יש את autoroute שכרגע התמיכה בישראל כנראה תכנס רק בגרסאת 2008 שלו.

פורסם

אהה אוקי, זה כבר התקדמות..

כבר חצי שנה אני מחפש תוכנה כזאת..

אני מנסה את ה-FREE MAP אבל היא נראת דיי צולעת על המחשב.

פורסם

למה היא דווקא נחמדה

היא בשלבי התפחתות אבל אני מאמין שעד שהיה תהיה מספיק יציבה ומלאה היא כבר לא תהיה בחינם

פורסם
  • מחבר

אז אם הבנתי נכון, אני יכול להשתמש בתוכנה החינמית שהוצעה למעלה ואני צריך מקלט GPS, השאלה היא כרגע איפה אני מוצא אחד כזה לקניה בארץ שיתאים למחשב נייד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים