פורסם 2007 ביולי 1618 שנים זה כל כך מעצבן... במיוחד במשחקיםהעכבר הרי שולט על הכוונתהבעיה היא שמדי פעם העכבר בורח מהמסך ופתאום הכוונת על השמיים ואז עד שאני מוצא איפה אני ומה קרה לי כבר מחסלים אותיבדקתי את זה והיד שלי לא קופצת! זה קרה לי גם כשרק נגעתי בעכבר ובקושי הזזתי אותו הוא פתאום קפץ (רק החץ עצמו קופץ.. לא העכבר פיזית!)זה קורה גם מדי פעם לא במשחקיםסתם ככה אני מזיז את העכבר ופתאום אני קולט אותו בפינה של המסך או משהו (גם לא פרצו לי או משהו כזה)מה זה יכול להיות לעזאזל?
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים כל עכבר שהוא לא מתוצרת logitech הוא עכבר גרוע נכון? ממתי creative יצרנית עכברים גדולה?
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים דווקא הפטאטליטי שלהם נחמד.. לא וואו כן..בכל מקרהאולי תנקה את המשטח עליו העכבר נמצא..יכול להיות שמשהו מפריע לו שם..או לקנות עכבר חדש..
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים גם לי קרה את המקרה שאתה מתאר ותתפלא זה היה דווקא עכבר של לוג'טק הדגם הזול הזה שעולה 50 שקל... זה מה שקורה כשקונים מksp
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים creative מעולה בעכברים , אולי אותו עכבר דפוק , תנסה עכבר אחר לכמה שעות תראה אם זה קורה , יש לך דריוורים? אם כל תעדכן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.