פורסם 2007 ביולי 1618 שנים אני מחפש עכבר אופטי לא אלחוטי!! תקציב עד 300 שקל אני מעדיף שהיהי אפילו עד 200אני אפשר להגיד חצי גיימר תודה מראש
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=633יש לך פה את הMX510 והMX518 במחירים חלומיים. שניהם עכברים מעולים, כמובן ה518 יותר טוב.
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים מחבר העכבר הזה הוא BULK כלומר בשקיתhttp://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3300והוא פריט מתצוגה עדיין שווה?
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים מחבר הוא קנה את העכבר שיש באתר במציאון?? או את החדש? ומזה אומר BULK ו OEM? Logitech® MX518 Gaming-Grade BULKמגיע באריזת OEM
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים ישנם מספר עכברים המיועדים לגיימינג שנמצאים בשימושם האישי של שחקני ה-FPS המקצועיים הטובים בעולם, ביניהם:logitech mx518logitech g5razer deathadderrazer diamondbackmicrosoft habu.כל אחד מהם מציע משהו אחר כגון דיוק אולטימטיבי, עקיבה וזמן תגובה, ארגונומיות ונוחיות, או שילובים ביניהם.אני אישית ממליץ על ה-mx518 מנסיון אישי ומההסכמה הכללית של ביקורות ובנצ'מרקים (כן כן, לעכברים אפשר לעשות בנצ'מרק) באתרים המובילים.
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים מה עם הCREATIVE FATLITYשאם אתה מדבר על גיימרים מקצועיים..אני חושב שהוא משתמש בו..
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים כל דבר שקשור לFATALITY זה פשוט חרא חרא חרא על גבי חרא... תכנס לאתר שלו ותבין על מה אני מדבר...אני קניתי G5 והעכבר הזה פשוט מדהים.... כבר שמתי לב שהסקיל שלי עלה ואני משחק יותר טוב (אני משחק ET)
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים איך הסקיל שלך עולה מזה שהחלפת עכבר? HAHA.במקרה שאתה לא יודע, skill זה כשרון או היכולת שלך. זה לא יכול לעלות בגלל משהו כמו עכבר, מה שכן עכבר יכול לעזור לך להעביר את הכשרון לביצועים ממשיים במשחק ביותר נוחות.
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים איך הסקיל שלך עולה מזה שהחלפת עכבר? HAHA.במקרה שאתה לא יודע, skill זה כשרון או היכולת שלך. זה לא יכול לעלות בגלל משהו כמו עכבר, מה שכן עכבר יכול לעזור לך להעביר את הכשרון לביצועים ממשיים במשחק ביותר נוחות.לא אמרתי את זה נכון....עם הG5, אני יכול לממש את הפוטנציאל שלי בצורה יותר טובה, קפיש?זה כמו שתשחק על 40 FPS ואז תקנה כרטיס מסך חדש שיריץ את המשחק על 125 - אתה תשחק יותר טוב (במידה ואתה לא נוב)ובמקרה שאתה לא יודע, סקיל זה מיומנות... וסקיל צוברים עם הזמן, כן
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים לא אמרתי את זה נכון....עם הG5, אני יכול לממש את הפוטנציאל שלי בצורה יותר טובה, קפיש?זה כמו שתשחק על 40 FPS ואז תקנה כרטיס מסך חדש שיריץ את המשחק על 125 - אתה תשחק יותר טוב (במידה ואתה לא נוב)ובמקרה שאתה לא יודע, סקיל זה מיומנות... וסקיל צוברים עם הזמן, כןסתם שאלה לא קשורה כל כך:אתה משתמש בפאד מיוחד בשביל העכבר הזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.