פורסם 2003 בפברואר 1722 שנים בהמשך לפרוייקט שלי, יש לי שאלה...איך משחררים מכפיל של AMD Athlon 1700XP?
פורסם 2003 בפברואר 1722 שנים היה על זה לא מעט דיונים פה, תחפש...אתה יכול גם לחפש מדריכים מחו"ל דרך גוגל
פורסם 2003 בפברואר 1722 שנים אם זה T-Bred אתה יכול לעשות זאת ע"י קיצור 2 נקודות בגב הלוח אם.אתה גם יכול לקנות לוח שפותח אותו אוטומתית,או יכול לקצר כמה נקודות על המעבד.
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים אני מצטרף לשאלה, אבקש שתרשמו פה מה צריך לקצר בדיוק, ואיך אני אוכל לשנות את המכפלה ?! מהביוס ? מאיפה ?תודה רבה מראש !
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים עכשיו בביוס לא מופיעה לי מילה על המכפלה, אם אקצר שתי נקודות מסויימות על הלוח אז פתאום בביוס תיהיה לי אפשרות לשנות מכפלה ?!?!??!ושוב, אילו נקודות צריך לקצר ?!
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים מהביוסזה לא ממש נכון... יש לוחות כמו EPoX 8RDA ו- 7VRXP שיכלו לפתוח את המכפלה בביוס ..האפשרות הזאת אצל מעט לוחות ...
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים בעע, יש לי Gigabyte 7VKML, עם AXP 1700+ כאמור, ואילו נקודות אני צריך לחבר ?!?!??!?!?!??!?!?!?!??!
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים אני בכל זאת מעדיף משהוא באנגלית או בצרפתית שאוכל להבין, אני צריך הסבר מה להלחים בפועל.אולי זה:http://www.tomshardware.com/cpu/20020313/athlonxp-02.htmlאבל מה בדיוק הכוונה ב Open וב-Close ?!?!?!? תודה !
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים לא מקצרים שום דבר, וזה לא קשור ללוח!ובחלק קטן מן הלוחות ( והג'יגה ביט, לא "פותח" ) יש אפשרות ל"פתיחת" המכפלה ע"י הלוח.אתה אמור לחבר שני נקודות על המעבד בעזרת חומר מוליך ( מן הסתם )יש על זה המון מדריכים, תעשה חיפוש בפורום/גוגל ...
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים אוקיי, וברגע שאני מקצר את שתי הרגליים הללו של המעבד, פשוט תופיע לי בביוס האפשרות של שינוי המכפלה ?!
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים אני רגיל לקרוא ל: "חיבור שתי רגליים" - "קיצור",אבל בסדר, האם אוכל לאתר את ההלחמות של הסוקט אל הלוח, מאחורה, בצד האחורי של הלוח, ושם לחבר את שתי ההלחמות של הסוקט ללוח ?!?!??שוב תודה !
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים ככל שידוע לי, זה בצד העליון של המעבד.אתה פשוט מחבר שתי נקודות עם משחה מוליכה כלשהיא. ( תחפש ב GOOGLE!!! )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.