פורסם 2003 בפברואר 1722 שנים לוח: EPOX 8RDA+מעבד: AMD ATHLON XP 1700+ על 0.13 מיקרוןזכרונות: CORSAIR XMS 256DDR PC3200 CAS2 LL שני סטיקיםוכרטיס מסך: HERCULES RADEON 9500 PRO 128DDRמה אתם אומרים? יש מקום לשיפור? (קולר למעבד יהיה רק חודש הבא ואני עדיין מתלבט בין AX-7 ו VANTEC AERO FLOW)
פורסם 2003 בפברואר 1722 שנים לוח-בסדר גמור.מעבד-בסדר גמור.זכרונות-עדיף לקחת את הסטיק של ווינבונד, שנחשבים לטובים ביותר כרגע.כרטיס מסך-בסדר גמור.
פורסם 2003 בפברואר 1722 שנים מחבר מה זה CORSARI?! משתמשים רק בצ'יפים של WINBONDועם לוח DUAL DDR רצוי לקחת שתי סטיקים...ועם 3200 וCAS2 אפשר להגיע ל OC ענק...
פורסם 2003 בפברואר 1722 שנים 1) זיכרון של וינבונד! 2) למה הכרטיס של הרקולס, כך של ATI {bba} 3) אולי אחרי החסכון הקטן הזה תוכל לקנות עוד סטיק ולהשתמש בDUAL DDR **שים לב לגביי הסטפינג של המעבד, כך משהו טוב ;D יאיר :smoke:
פורסם 2003 בפברואר 1722 שנים לגבי קירור, אם יש לך מארז מאורר טוב אתה יכול לקחת את הSK-7 עם מאורר טוב (SF2)
פורסם 2003 בפברואר 1722 שנים מחבר כבר יש לי שתי סטיקים של DDR מה שרשמתי למעלה, לקחתי שני סטיקים מזה. בקשר לקירור, SK-7 ו AX-7....נראה לי הAX יותר טוב, יש לו יותר שם, הרבה המליצו לי עליו מניסיון טוב איתו במארזים שלא מאוררים טוב כמו שלי (אחד מקדימה אחד מאחורה מוציא ומכניס). אבל אני קונה ממקום אחד, ואין להם ATI RADEON 9500 PRO של אף חברה מלבד HERCULES.
פורסם 2003 בפברואר 2022 שנים מחבר עוד דבר למי שאמר לי WINBOND הנה ציטוט מהאתר שלכם:מאת: קובי חסון (מקור: 3dgameman) "כבר הרבה זמן לא בדקנו מה התחדש עם ביקורות הוידיאו, החביבות עליי כל כך ואין זמן טוב יותר מיום חורפי שכזה. אז מה חדש ?נתחיל עם קיט מיוחד של זכרונות מבית קרוסאייר המיועד במיוחד לבעלי לוחות ה-DUAL CHANNEL שבינינו, שרוצים זכרונות איכותיים לאוברקלוקינג ושיהיו זהים לחלוטין לביצועי DUAL אופטימאליים.Corsair (2x256) PC-3200LL Dual Channel Kit" זה מה שלקחתי ואתם אומרים לי לקחת WINBOND?! זה מוזר לסתור את עצמכם.http://www.3dgameman.com/vr/corsair/xms_dc_ddr_pc_3200/video_review.htmlהנה לינק של ביקורת וסרטון על זכרונות אלה
פורסם 2003 בפברואר 2022 שנים מחבר נכון...אבל אין להם בארץ LL וCAS2 ((( ואם יש, אז לא בפנדה, ואין לי כוח לאסוף חלקים מכל חלקי הארץ.
פורסם 2003 בפברואר 2022 שנים זה לא שהLL מיוחדים. הם סתם נמכרים ככה, גם הרגילים יכולים לעבוד בתזמונים האלה. וגם הווינבונד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.