פורסם 2003 בפברואר 1722 שנים מחבר נראה לך..אני קוטף אורגינל..מהשדות ליד הבית, או לפעמים בשבתות הולך לטייל ולקטוף באיזה יער פטריות.זה טעים הכושילינג עם חביתה....
פורסם 2003 בפברואר 1722 שנים לא טעמתי ובחיים אני לא יטעם!לא אוהב אותם לא את המראה ולא את הריח שיש כשמבשלים אותם, זה סיבות מצויינות בשביל לא להכניס את הדבר הזה לפה שלי!אגב שלא תבינו אותי לא נכון אני לא אומר שזה לא טעים או משהו פשוט אני לא יכול לסבול אותם!
פורסם 2003 בפברואר 1722 שנים נראה לך.. אני קוטף אורגינל.. מהשדות ליד הבית, או לפעמים בשבתות הולך לטייל ולקטוף באיזה יער פטריות. זה טעים הכושילינג עם חביתה.... נקווה שאתה יודע מה אתה קוטף. שלא תחטוף הרעלה. בכל מקרה - זה ממש לא מומלץ.
פורסם 2003 בפברואר 1722 שנים מחבר אתה יכול להסביר לי למה לא מומלץ?ואני יודע טוב מאוד מה אני קוטףאני קוטף רק סוגים שאני מכיר.
פורסם 2003 בפברואר 1722 שנים פטריות זה ה-דבריש כאלה לבנות משהו עצבניהמלצה אישית פסטרמה חומוס פטריות יאמי..מה זה פורום גיל חובב?או שסתם אנשים מחפשים רעיון לסנדוויץ'?
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים נכון, רוטב פטריות אכן שולט.. אבל בחיים לא טעמתי פיטריות "אמיתיות".. ומהאלה שבשימרים אני די נגעל.. אולי על פיצה..
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים טעמתה אחרי בישול קטן הם נהיות בדיוק כמו האלה שיוצאות מהשימורים רק יותר טעימות משהו יותר טוב זה מין בצק עלים שיש בתוכו בשר טחון\בקר לא זוכר בדיוק אבל עם רוטב פיטריות זה יוצא מצוין!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.