עבור לתוכן

בעיה עם שתי משחקים עם הגיימפאד DUAL ACTION

Featured Replies

פורסם

שלום, אתמול קניתי את הגיימפאד הנ"ל ואני לא מצליח לשחק איתו...

ב- UT 2004 יש לו איזשהיא בעיה מוזרה שהוא מסתכל לי אוטומתית למטה, קבוע, כאילו הסטיק האנלוגי תמיד נוטה למטה...

ובמשחק Delta Force Xtreme אנ לא מצליח לא לזוז ולא להיסתכל, ובהגרות שלו הוא לא מזהה בכל את הסטיק האנלוגי הימני !

חשוב לציין שהגדרתי את הגיימפאד בתוך המשחקים עצמם וקבעתי את המקשים אבל בכל זאת יש בעיות...

ועוד משהו שחשוב לציין זה שעם NBA 2006 הוא עובד מצויין !

אז מה עושים ?

פורסם

אין לי תשובה בשבילך אבל אני אספר לך שלי היתה אותה בעיה, שהסטיק משך שמאלה בNBA אבל אחרי כמה ימים זה הסתדר בלי שעשיתי כלום.

פורסם
  • מחבר

איזה ג'ויוסטיק היה לך ? כמו שלי ?

פורסם

מה שקורה עם הפאדים האלה זה שהם לא מאוד מדויקים ויש להם איזה איזור מת במרכז שאם אתה לא מתחשב בו נכון אז הוא גורם לתופעות כמו שאתה מתאר.

תבדוק אם אתה יכול לשנות בדרייברים שלו את הdead zone ותגדיל אותו קצת עד שאתה רואה שהבעיה נפתרת.

ביחס לחוסר הזיהוי של אחד הסטיקים, זה כבר מאוד תלוי במשחק עצמו ואם הוא לא יכול לזהות את זה כמו שצריך אז בד"כ אין יותר מדי מה לעשות חוץ מלבדוק אם לא יצאו עדכונים למשחק או דרייברים חדשים לפאד.

פורסם
  • מחבר

לגבי זה שהסטיק מושך למטה - זה קורה רק במשחק אחד מתוך = אובליביון, TM UNITED , דלתא פורס אקסטרים, GUNZ , האלף לייף 2, NBA 06...

בכל המשחקים האלא הוא לא מושך ימינה, אבל בחלקם עדיין יש בעיות..

אובליביון - לא מזהה את הסטיק הימני והוא רושם שם שהסטיק הימני אחראי על המצלמה ככה שאני לא יכול "להיסתכל".

TM UNITED עובד טוב .

האלף לייף 2 עובד אבל דיי קשה לשחק...

דלתא פורס אקסטרים כמו שאמרתי אני לא יכול לא להיסתכל לא לזוז והוא לא מזהה בכלל את הסטיק הימני...

LF2 עובד טוב.

לגבי הקטע עם הדרייוירים, איפה אני מוצא דרייברים חדשים לגיימפאד ? גוגל ?

פורסם

משחקים שונים מגדירים לעצמם גם כן Dead Zones מעבר לזה שמוגדר בדרייברים ולכן זה מופיע לך בחלק מהמשחקים ובחלק לא.

הDual Action מיוצר ע"י לוג'יטק ולכן תוריד דריברים מתאימים מהאתר שלהם www.logitech.com.

פורסם
  • מחבר

ואיפה אני מגדיר את ה DEAD ZONES האלא ?

פורסם

תסתכל בלוח הבקרה תחת בקרי משחק. אני לא מכיר את הדרייברים של לוג'יטק ולא יודע אם הם מאפשרים לעשות את זה אבל אם כן אז זה צריך להיות שם.

פורסם
  • מחבר

וואלה לא חשבתי על זה..

ניסיתי, הוא נותן לי שם רק את הבדיקה שכל הכפתורים עובדים, וכולם עובדים בסדר.

יש שם גם אפשרות לעשות פרופילים למשחקים מסויימים אבל לא מוזכר שם ה DAED ZONE...

עוד משהו שניזכרתי בו, באנריל 2004 אני לא יכול לזוז עם הראש בכלל ! כאילו הכוונת נישארת תמיד באותו מקום, אלא אם אני מגדיר כפתור שהוא לא

אנלוגי לכוונת. אז לא ניראה שה DEAD ZONE יפתור את זה..

פורסם

הגדרות של איזור מת לא פותרות בעיות של תאימות במשחקים אלא רק בעיות של תזוזה קבועה בזמן שאתה לא נוגע בכלום, כמו שתיארת בהודעה הראשונה.

פורסם
  • מחבר

הגדרות של איזור מת לא פותרות בעיות של תאימות במשחקים אלא רק בעיות של תזוזה קבועה בזמן שאתה לא נוגע בכלום, כמו שתיארת בהודעה הראשונה.

אז לא ניראה שה DEAD ZONE יפתור את זה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים