עבור לתוכן

תוספת פשוטה לכל לוחות האם! למה לא מוסיפים????

Featured Replies

פורסם

למה החברות לא יכולות להוסיף תוספת פשוטה של חישני טמפרטורה מובנים???

חיבורים כמו לד של מארז. אי אפשר להוסיף תוספת פשוטה כזו של מספר חיבורים עם חישנים

נגיד כניסה לכרטיס מסך

דיסק קשיח ועוד???

זה דבר פשוט מאוד והשאלה הזאתי מרגיזה אותי...

פורסם

כי זה יעלה כסף

ותתפלא אבל רוב האנשים בעולם לא צריכים חיישני טמ"פ...

פורסם
  • מחבר

כי זה יעלה כסף

ותתפלא אבל רוב האנשים בעולם לא צריכים חיישני טמ"פ...

אני בטוח שלא אבל שנינו יודעים שיש דברים שכן מיצרים בשביל הדברים האלה כמו לוחות שפותחות את המכפלה כי בנדם רגיל לא יודע על כזה דבר בכלל

ואנשים יודעים שיש לזה שוק וזה לא דבר יקר בכלל לא

זה צריך ליקר את המוצר באולי 50 שקל

אתה יודע מה 200 נגיד כמו כל מיני צגים וככה זה הרבה יותר טוב שזה על הלוח בנוי זה יותר מדויק ועדיף

בקיצור זה דבר שווה ואנשים גם פה היו רוצים דבר כזה..

דרך אגב שלחתי לך הודעה בפרטי ולא ענית לי :(

פורסם

תראה, רוב שוק הקונים מחשבים אישיים הם אנשים "לא מבינים".

רובם קונים את המחשב מורכב מראש.

אז לכן אם הם קונים את המוצר הזול ביותר.

אם לדוגמא ABIT תציע לוח זהה לזה של ASUS (אני סתם זורק שמות) רק שלABIT יהיה חיישן והוא יהיה יקר יותר ב50 ש"ח, החנויות, וחברות הOEM יקחו את הASUS.

הפנייה לאוברקלוקרים מתבצעת בלוחות היותר יקרים, אבל כאשר מתחרים גם על השוק הנמוך, צריך ללכת על מינימום תוספות שלא מועילות לרוב.

אבל אם מפתחים ביוס כבר שמאפשר גישה נוחה לשינוי מהירויות המעבד - אז כבר שמים את זה בכל הלוחות, ולכן מה שאמרת על הפונקציות בביוס שמאפשרות שינוי מכפלה לא תקף.

בנוסף, התוספת של ה"רק" עוד 50 ש"ח יכולה להטות את הכף בכדי לקנות מחברה אחרת, ואם כמו שאמרת זה יעלה 200, אז כבר עדיף להביא Hardcano 2 להוציא לו את החיישני (ולשמור את המאוורר) ולעשות איזה מודינג נחמד.

פורסם

חיישנים זה דבר חשוב .

היצרנים חייבים להיות קשובים לצרכנים.

לכן לאלה היודעים אנגלית טוב, אפשר להיכנס לכול הפורומים של המחשבים ולאתרי יצרני הלוחות וכ' ולנסות לגביר את המודעות ובכך ליצור לחץ על היצרנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים