עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס מסך טוב עד 1100 ש"ח.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הFPS בסדר גמור . מזה אני מרוצה אבל ה AA .. אי אפשר לשחק בלי זה זה עושה כמעט את כל הגרפיקה שיהיה הכל חלק ... ולפעמים תקיעות פה ושם

אבל גם אם זה אפשר להסתדר.. ואי אפשר לממש אחריות ... כי מה אני יגיד להם ? על זה שאני לא יכול להפעיל AA?... וגם הם יחליפו לי לאותו כרטיס ...

• תגובות 48
  • צפיות 9.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אם יש לך בעיה בפילטרים זה לגיטימי לבקש מהם החלפה בתנאי שזאת לא בעיה של המשחק (או אחת שתוקנה בטלאי מתקדם יותר שלו).

ואם הכרטיס שלך תקול אז כרטיס אחר יפתור לך את הבעיה (אלא אם כן יש להם סטוק שלם של פגומים :lol:).

איפה קנית אותו בכל מקרה ?

פורסם

1.קודם כל מה הקשר לקבל אזהרות? מה כבר עשינו ה" יעזור עם הפורום הזה.

2.למה אתם לא קוראים הכל ואז מגבים.? לי יש כרטיס של חברה אחרת ספייר ושלו חברה אחרת ולשנינו יש אותה בעיה ואני גם החלפתי את הכרטיס לחדש ונשארה אותה הבעיה וגם עוד אחד בפורום שלח על הבעיה הזאת. אז תיקחו את העיניים ברצינות אם אתה דניס היית נופל לכרטיס מסך ששילמת 1200 [לפני חצי שנה ככה הוא עלה] והAA לא היה עובד טוב לא היית בוכה כאן בפורום? אתם לא מבינים שלא שווה לשחק בלי AA? רואים חרא...

3. וגם אין לזה פתרון כי להחליף את הכרטיס לחדש זה לא עזר נשארה הבעיה ככה זה הכרטיס הזה

4.ואתם רוצים רשימה של משחקים שלא זזים טוב? היטמן 4 יש תקיעות [עם 6800 הרצתי אותו בקלות] פיפא 07 . כלבי השמור. Driver .NSR-Stage .ויש עוד. יש לכרטיס אי תאימות במשחקים האלה. למה יש משחקים כבדים שהוא מריץ מצוין.

פורסם

אני דיי חדש פה ואין לי מושג מה זה AA??

אם מישהו יוכל להסביר לי... ואגב אני עומד לקנות X1950XT של ספיר אז למישהו יש הסתייגויות...

פורסם
מהו AntiAliasing)AA)?

התצוגה על המסך מורכבת ממספר סופי של נקודות. כאשר מנסים לצייר קוים שהם לא מאונכים או מאוזנים באמצעות מספר סופי של נקודות מקבלים צורה של מדרגות. פותח אמצעי שנקרא AntiAliasing שתפקידו לנסות להחליק את המדרגות ולהפוך אותן למשהו יותר קרוב לקו. אמצעים אלה דורשים חישוב של יותר פיקסלים, דבר שדורש זמן רב יותר והעברה של יותר נתונים בזיכרון של הכרטיס מסך. כתוצאה מכך הביצועים קטנים.

פורסם

אני דיי חדש פה ואין לי מושג מה זה AA??

אם מישהו יוכל להסביר לי... ואגב אני עומד לקנות X1950XT של ספיר אז למישהו יש הסתייגויות...

במילים הכי פשוטות...

AAX2 עושה שיראו פי 2 יותר חלק,AAX4 פי 4 יותר חלק וככה הלאה.

פורסם

1.קודם כל מה הקשר לקבל אזהרות? מה כבר עשינו ה" יעזור עם הפורום הזה.

2.למה אתם לא קוראים הכל ואז מגבים.? לי יש כרטיס של חברה אחרת ספייר ושלו חברה אחרת ולשנינו יש אותה בעיה ואני גם החלפתי את הכרטיס לחדש ונשארה אותה הבעיה וגם עוד אחד בפורום שלח על הבעיה הזאת. אז תיקחו את העיניים ברצינות אם אתה דניס היית נופל לכרטיס מסך ששילמת 1200 [לפני חצי שנה ככה הוא עלה] והAA לא היה עובד טוב לא היית בוכה כאן בפורום? אתם לא מבינים שלא שווה לשחק בלי AA? רואים חרא...

3. וגם אין לזה פתרון כי להחליף את הכרטיס לחדש זה לא עזר נשארה הבעיה ככה זה הכרטיס הזה

4.ואתם רוצים רשימה של משחקים שלא זזים טוב? היטמן 4 יש תקיעות [עם 6800 הרצתי אותו בקלות] פיפא 07 . כלבי השמור. Driver .NSR-Stage .ויש עוד. יש לכרטיס אי תאימות במשחקים האלה. למה יש משחקים כבדים שהוא מריץ מצוין.

תחליף את הכרטיס למען השם, הוא לא בסדר.

ואם עם מה שתקבל יהיו אותם בעיות אז תמשיך להחליף עד שזה ייפתר.

הכרטיס הוא לא כזה מטבעו.

באילו חורים קניתם שניכם את הכרטיסים שלכם ? (אולי יש להם סטוקים גרועים במקרה)

פורסם

תגידו מה הקלוקים אצלכם(זיכרון וליבה)? והאם הכרטיס עבר OC?

פורסם

תחליף את הכרטיס למען השם, הוא לא בסדר.

ואם עם מה שתקבל יהיו אותם בעיות אז תמשיך להחליף עד שזה ייפתר.

הכרטיס הוא לא כזה מטבעו.

באילו חורים קניתם שניכם את הכרטיסים שלכם ? (אולי יש להם סטוקים גרועים במקרה)

אתה ממשיך לא לקרוא הכל אהה אחי? אני כבר אמרתי שהחלפתי לחדש ולא עזר . אני קניתי מחנות אחרת והוא מחנות אחרת אבל גם באתרים בחול מתלוננים אז תאמין לי יש מליונים כאלה בשוק חחחחחחחח. הכרטיס לא עבר OC ולא נעליים.

פורסם

אז תמשיך להחליף אז שהבעיות ייפתרו, זה לא אמור להיות ככה.

וקשה לך להגיד מאיפה הכרטיס נקנה ? (שנדע לא לקנות אותו שם :lol:)

פורסם

אז תמשיך להחליף אז שהבעיות ייפתרו, זה לא אמור להיות ככה.

וקשה לך להגיד מאיפה הכרטיס נקנה ? (שנדע לא לקנות אותו שם :lol:)

ברור שאין לי בעיה KSP אבל אני מתערב איתך שבכל חנות יהיה ככה. :cool2:

פורסם

ו Oranili מאיפה קנה? מאיבורי? :lol:

פורסם

ו Oranili מאיפה קנה? מאיבורי? :lol:

הוא ממש לא קנה מאייבורי

ומה תגיד אלה מחול עם גם בעיות הם הזמינו מKSP? חחחחחח :s07:

פורסם

לינק?

פורסם

לינק?

תכתוב את זה בגוגל אתה תמצא כבר Anti allasing problem x1950 .

זה ציטוט של מישהו שיש לו X1950 XTX

Well, just got the x1950 not long ago. And im basicly pretty satisfied. The card performs great. There a couple of problems though, that i would like you godlike graphics goodfellows oppinions about. So here goes:

There are two problems. The first manifested itself as a freeze. No kicking or screaming or error messages, no funny sounds or anything. Just like when you press pause on your dvd or something. Instant freeze. I found this to be caused bu AA. When i disabled AA the game ran smooth. (in insane resolutions mind you )

The second problem is a bit different. The game runs fine for like 10-15 minutes. Then it start stuttering at reguler intervals, 10-15 second intervals, getting worse and worse. This is not confined to games. When i quit windows also stutters, although much less. And also, for some reason, this also causes my internet connection to die. I would assume its the networks card which is somehow messed up. Its onboard and my motherboard is a MSI RS482M. This problem is caused by HDR. When i disable HDR in games that support it, it runs fine, alongside games that doest support it.

So thats it. Hope you guys can help me a bit.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים