עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס מסך טוב עד 1100 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

יש לי x1950p

הכל זז לי חלק... הפיפא על מקסימום AA/AF וחלק כמו מים... בעצם כל משחק זז לי חלק. :|

טוב אולי בגלל ששלי מ GeCube?

או שזה הסטוק ^^"

• תגובות 48
  • צפיות 9.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

יש לי x1950p

הכל זז לי חלק... הפיפא על מקסימום AA/AF וחלק כמו מים... בעצם כל משחק זז לי חלק. :|

טוב אולי בגלל ששלי מ GeCube?

או שזה הסטוק ^^"

לא זה לא קשור...

X1950PRO זה פשוט כרטיס חזק...

הוא שווה בביצועים שלו ל7950GT באופן מדוייק.

פורסם
  • מחבר

חחחחחח גם לי יש GECUBE וזז טוב....

אבל אתה לא רואה כמו שאני לא ראיתי בהתחלה הAA לא טוב והצלליות.

פורסם

קודם כל אני לא אמרתי שכל ATI הכרטיסים שלהם דפוקים. אבל בגלל שאני נדפקתי בכרטיס הזה ואפילו ששמתי אחד חדש היה אותו דבר אז לא רוצה שוב לפול לכרטיסים כאלה של ATI.

איזה פיפא זז לך חלק? למה אני מדבר על פיפא 07 וליגת האלופות 06 07.

ואורן אתה לא שיחקת בפיפא 07 אז מה אתה אומר אחי זז טוב?

פורסם
  • מחבר

בפיפא לא שיחקתי אבל במשחקים האחרים זזים לי טוב.. רק הAA לאפועל

פורסם

אז לך על ה - 7950GT ותעזוב אותנו בשקט - http://www.bigpc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=264

דניס אני לא מבין למה אתה מדבר ככה. כאן זה פורום ולמי שיש בעיה זכותו לכתוב על הבעיה הזאת.

ואורן אחי אני לא מבין למה יש לך פיצול למה אמרת לי שיש משחקים שלא זזים טוב ויש חלק שזזים טוב.

פורסם

כי אתה משגע אותנו כבר עם הבעיות שלך שאף אחד לא הצליח לפתור ומקשקש שטויות על זה שכל/רוב כרטיסי ה - X1950PRO הם בעייתיים.

זה פשוט נמאס כבר.

פורסם

זהו עכשיו הוא קונה נוודיה ולא ישגע אף אחד [כנל אני גם עובר לנוודיה אבל הפסקתי לשגע כי אני יודע שאין פתרון לבעיה הזאת]. :jump:

פורסם
  • מחבר

כן לא נשגע אותכם יותר :hi:

פורסם

כן לא נשגע אותכם יותר :hi:

מי יודע אולי נשגע עם נוודיה חחחחחחחחח צוחק צוחק יש לי כבר נסיון איתם הם פצצה של גרפיקה . :silly:

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחחחחחח וואלק אתה רוני...

פורסם

מי יודע אולי נשגע עם נוודיה חחחחחחחחח צוחק צוחק יש לי כבר נסיון איתם הם פצצה של גרפיקה . :silly:

וזו אמירה מאוד בוגרת ורצינית :-\

דניס,הדיון הזה על גבול המטופש.

פורסם

הייתי נותן אזהרות לשניהם אבל לא נראה לי שזה יעזור.

בשורה התחתונה, חלאס עם הספאם כבר!

פורסם

דניס איזה מספר תגובות בינארי וסקסי... 10011 (:

בקיצור, מוזר שאתם מתלוננים על AA אבל בכרטיסים מ"הצד השני" שאתם כל כך רוצים לרוץ אליהם אי אפשר להפעיל HDR וAA, שזה תופס היום חזק מאוד. אני במקומכם הייתי פשוט הולך על כרטיס אחר שהוא לא X1950PRO או אותו כרטיס רק חברה אחרת. בכלל, אם הכרטיסים נדפקים למה אתם לא ממשים אחריות? או שהם לא נדפקו והם סתם פשוט לא עובדים כמו שצריך עם AA או קצב פריימים טוב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים