פורסם 2007 ביולי 1618 שנים יש לי x1950p הכל זז לי חלק... הפיפא על מקסימום AA/AF וחלק כמו מים... בעצם כל משחק זז לי חלק. טוב אולי בגלל ששלי מ GeCube? או שזה הסטוק ^^"
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים יש לי x1950p הכל זז לי חלק... הפיפא על מקסימום AA/AF וחלק כמו מים... בעצם כל משחק זז לי חלק. טוב אולי בגלל ששלי מ GeCube? או שזה הסטוק ^^" לא זה לא קשור... X1950PRO זה פשוט כרטיס חזק... הוא שווה בביצועים שלו ל7950GT באופן מדוייק.
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים מחבר חחחחחח גם לי יש GECUBE וזז טוב.... אבל אתה לא רואה כמו שאני לא ראיתי בהתחלה הAA לא טוב והצלליות.
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים קודם כל אני לא אמרתי שכל ATI הכרטיסים שלהם דפוקים. אבל בגלל שאני נדפקתי בכרטיס הזה ואפילו ששמתי אחד חדש היה אותו דבר אז לא רוצה שוב לפול לכרטיסים כאלה של ATI.איזה פיפא זז לך חלק? למה אני מדבר על פיפא 07 וליגת האלופות 06 07.ואורן אתה לא שיחקת בפיפא 07 אז מה אתה אומר אחי זז טוב?
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים אז לך על ה - 7950GT ותעזוב אותנו בשקט - http://www.bigpc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=264
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים אז לך על ה - 7950GT ותעזוב אותנו בשקט - http://www.bigpc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=264דניס אני לא מבין למה אתה מדבר ככה. כאן זה פורום ולמי שיש בעיה זכותו לכתוב על הבעיה הזאת.ואורן אחי אני לא מבין למה יש לך פיצול למה אמרת לי שיש משחקים שלא זזים טוב ויש חלק שזזים טוב.
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים כי אתה משגע אותנו כבר עם הבעיות שלך שאף אחד לא הצליח לפתור ומקשקש שטויות על זה שכל/רוב כרטיסי ה - X1950PRO הם בעייתיים.זה פשוט נמאס כבר.
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים זהו עכשיו הוא קונה נוודיה ולא ישגע אף אחד [כנל אני גם עובר לנוודיה אבל הפסקתי לשגע כי אני יודע שאין פתרון לבעיה הזאת].
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים כן לא נשגע אותכם יותר מי יודע אולי נשגע עם נוודיה חחחחחחחחח צוחק צוחק יש לי כבר נסיון איתם הם פצצה של גרפיקה .
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים מי יודע אולי נשגע עם נוודיה חחחחחחחחח צוחק צוחק יש לי כבר נסיון איתם הם פצצה של גרפיקה . וזו אמירה מאוד בוגרת ורצינית :-\ דניס,הדיון הזה על גבול המטופש.
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים הייתי נותן אזהרות לשניהם אבל לא נראה לי שזה יעזור.בשורה התחתונה, חלאס עם הספאם כבר!
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים דניס איזה מספר תגובות בינארי וסקסי... 10011 (:בקיצור, מוזר שאתם מתלוננים על AA אבל בכרטיסים מ"הצד השני" שאתם כל כך רוצים לרוץ אליהם אי אפשר להפעיל HDR וAA, שזה תופס היום חזק מאוד. אני במקומכם הייתי פשוט הולך על כרטיס אחר שהוא לא X1950PRO או אותו כרטיס רק חברה אחרת. בכלל, אם הכרטיסים נדפקים למה אתם לא ממשים אחריות? או שהם לא נדפקו והם סתם פשוט לא עובדים כמו שצריך עם AA או קצב פריימים טוב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.