עבור לתוכן

צריך אתר לבדיקת צריכת החשמל של המחשב שלי

Featured Replies

פורסם

שלום, ראיתי פעם בפורום ששאלו על הספק של מערכת ונתנו לינק לאיזה אר שבו אתה בוחר את המערכת שלך והוא אומר לך כמה הספק הוא צורך. אפשר לקבל את האתר הזה? תודה מראש.

פורסם

היתי לוקח את האתרים הללו בערבון מוגבל מאוד

פורסם

למה?

אתה אומר שהו אומר שהוא יתן יותר W משצריך או פחות?

פורסם

האתר הזה טוב מאוד לחישוב צריכת חשמל, משום שכל הנתונים שמוצגים שם מגיעים מהיצרן לדוגמא מעבד של INTEL Q6600 שהוא 105W וזה באמת נכון וגם ככה לגבי שאר המוצרים שמוצגים שם, גם האתר מציג את צריכת החשמל לפי היעילות של הספק כוח וגם בלי או עם PFC ככה שלעתי זה מאוד אמין ואני מציע שגם אתה XTRACT תתחיל להשתמש בזה שאתה נותן הצעות לגבי צריכת חשמל. רק שתדע שאתה והפורום של ספקים ןמארזים הטעה אותי בבחירת ספק כוח למפרט שהצגתי, אתם הצעתם לי לקחת CORSAIR 520 W שהוא בהחלט לא מספיק לפי הבדיקה של האתר, האתר אמר לי לקחת ספק של 570W ואני מעדיף להסתמך על נתונים ולא על אנשים שאינם מבינים או יכולים לתת הצעה לפי הבקשה. דרך אגב למה תמיד שמישהו פותח דיון בפורום (אני מתכוון לכל HWZONE) תמיד חייב לבוא איזה מישהו ולהתחיל להתווכח ולסטות מהנושא. :s07: אם לא שמתם לב כרגע סטיתי מהנושא LOL ;D

פורסם

^^^^^

תקרא מה שליאור כתב לך כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=272905.50

ואי איזה מפגר אתה את זה בדקתי דרך אגב וזה היה באתר של X-BIT LABS רוצה לינק כך יא אפס אחד, לא עניתי לו כי אין לי כוח להתווכח איתו כי הרי כל המנהלים של הפורום חושבים את עצמם והם כרגיל יודעים הכל וקח את הלינק יא מכוער אחד ואל תתערב בעניינים שלא שלך, מה אתה דוחף את האף שלך לכל חור.... :pissed:

http://www.xbitlabs.com/articles/chipsets/display/nforce-680i-sli_12.html#sect0

מה קרה חמודי נגמרו לך המילים......פחחחח ילד מסכן... :bash:

תסתכל על התמונה השנייה. :xyxthumbs:

את מכתב ההתנצלות שלח לי בדואר אני יביא לך את הכתובת בפרטי... :silly:

פורסם

אני לא חושב את עצמי ואני גם לא יודע הכל..אבל מה שאני יודע בבטחון מלא זה שאתה תענש (כשיוחלט מה בדיוק - אני אודיע לך)

למען הסר כל ספק,כל מי שיענה עכשיו או בעתיד לאנשים כאלה צפוי גם הוא לקבל אזהרה בהתאם.

פורסם

אני לא חושב את עצמי ואני גם לא יודע הכל..אבל מה שאני יודע בבטחון מלא זה שאתה תענש (כשיוחלט מה בדיוק - אני אודיע לך)

למען הסר כל ספק,כל מי שיענה עכשיו או בעתיד לאנשים כאלה צפוי גם הוא לקבל אזהרה בהתאם.

אתה לא ממש מפחיד אותי באזהרות שלך ובהתלהבות שלך כי אתה מודרייטור אז תפסיק לחוש את עצמך גבר, אז מה אז תיתן לי באן מהפורום ותחסום אותי או את האיי פי, מה אתה חושב שאני מפגר, בשנייה אני פותח משתמש חדש בלי שתדע שזה אני, איזה מצחיק אתה.... :P ודרך אגב לא חסרים פורומים של מחשבים לא שאני מזלזל ב-HWZONE חס חלילה ושלום הרי פה כולם יודעים הכל וכל אחד פה רק חושב שהוא יודע הכל עד שמראים לו שלא ואז הוא מטיל ספקות בעצמו ומגלה שהוא טועה.

דרך אגב אין צורך שתודיע לי כי אני אפילו לא הסתכל...LOL

פורסם

לא חסר פורומים? logout.gif

וכמה שיותר מהר

הדיון הזה ננעל, ואופיר, אתה תקבל מפה באן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים