עבור לתוכן

עזרה בבחירת לוח אם ומעבד חדשים

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ללוח אם GIGABYTE GA-965P-DQ6 ומעבד Intel Core 2 Duo E6600.

בימים האחרונים אני רואה שניתן לעבור ללוח אם GIGABYTE GA-P35-DQ6 בתוספת מחיר קטנה מאוד. רציתי לדעת אם מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים בין לוחות האם והאם כדאי לבצע את ההחלפה כאשר תוספת המחיר היא פחות מ - 100 ש"ח. בנוסף האם כדאי לחכות עוד קצת זמן ולהחליף את המעבד ל - Q6600 בהנחה שהמחיר ימשיך לרדת בחודש חודשים הקרובים. אני רוצה לציין שאין לי בעיה של זמן להמתין חודש חודשיים וגם לא בעיית כסף.

הזיכרון שלי הוא CORSAIR DDR2 2048MB 800MHz CL4 ומאוורר למעבד Thermaltake Silent 775D CL-P0378.

תודה.

:xyxthumbs:

פורסם

ה P35 הוא ציפסט יותר חדש ועדיף מהקודם. אני לא יודע בדיוק את ההבדלים.

ה P35 יתמוך במעבדים החדשים שייצאו בעתיד.

תחליט אם שווה לשדרג ל Q6600 בעצמך... כרגע איך משחקים שתומכים בו אך כמה ייצאו בקרוב.

אני מניח שאתה מתכנן המהרה למעבד. אם תיקח את ה Q6600, הוא יהיה חם יותר מ E6600 אז תיקח את זה בחשבון.

פורסם

נראה שכדאי לך לקנות את הP35 (רק שים לב שזה הדגם שתומך בDDR2) יש בו מספר תועלות: רכיבים יותר עמידים, התאמה ליותר טכנולוגיות, יותר USB וכו' ובתוספת המחיר שמבקשים זה כדאי.

לגבי מעבד מחירו של הQ6600 (שכידוע עובד בהפרש משמעותי מהE6600) יורד בימים אלו ל1600 ש"ח (בIQPC כבר ירד ומן הסתם גם שאר החנויות יורידו בקרוב) כך שמאוד כדאי לקנות אותו גם אם מתכננים אוברקלוקינג.

פורסם

קראתי קצת ב ANAND ומצאתי יתרון משמעותי ל P35 על פני 965 והוא בקר זיכרון טוב יותר . הם דיברו אפילו על 2.5 עד 5 אחוז שיפור אשכרה במציאות בעקבות זה.

אם אתה קונה Q6600 תחכה, הוא אמור להגיע עד ל 1400 שקל

מעניין אותי לדעת למה יש דגם ממש זול ל G33 של גיגהבייט ב 660, ואילו ה P35 עולים יותר והכי זול הוא מעל 730 ש"ח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים