פורסם 2007 ביולי 1618 שנים מי שעוזר לי בזה ממש תודהיש לי כרטיס מסך מסוג X1950 pro ומעבד amd 5200+ שהוא דואל קור 2.6הקיצר במשחק קאונטר סטרייק סורס לאחרונה נהיו לי דרופים ב fps ונגיד במקומות מסויימים יש לי 70 80 fps משהו ממש מאכזב.אני על 4 MSAA ו על 8 X AAכאילו 8X בפילטרינג מוד..ובלי HDRהקיצר פעם היה לי 100 עומד ויש לי ג'יגה זיכרוןעכשיו אני שואל למה יש לי דרופים? כאילו פעם לא היה לי וגם מהספק יוצא אוויר חם מאוד.. לפעמים במשחקים שאני משחק עם עוד 9 אנשים בסרבר אנישומע אותו כמו מנוע של אופנוע..הקיצר ממה הדרופים נובעים? אוליי הכרטיס מסך לא טוב? איןן זה מחרפן..אוליי זה קשור לזה שהקאונטר לוקח רק 200 מגה זיכרון?מה יותר טוב שהוא ייקח 200 או יותר? ואיך הוא יכול לקחת יותר?אגב הטמפרטורה של הכרטיס מסך לאחר שאני משחק בסרברים היא 59 פחות או יותר בדקתי בתוכנה everest 2007אני לא יודע מה לעשות האם זה בעיה בכרטיס מסך בזיכרון או במעבד..ממש ממש תודה למי שיעזור
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים מחבר מזתומרת ככה זה הכרטיסאחילחבר שלי יש דואל קור של אינטל של 1.8 GHZ ואצלו אין דרופים בכללאז אין מצב שאצלי זה לא צריך להיות ככה גם.יש עוד תגובות?
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים מזתומרת ככה זה הכרטיסאחילחבר שלי יש דואל קור של אינטל של 1.8 GHZ ואצלו אין דרופים בכללאז אין מצב שאצלי זה לא צריך להיות ככה גם.יש עוד תגובות?לא קשור המעבד המעבד שלך מעולה זה הכרטיס עושה לך דרופים
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים מה אז לעשות? הטמפרטורה היא 60אוליי כדאי להחליף כרטיס מסך?קודם כל איזה כרטיס מסך יש לחבר שלך? אני מקווה שהמשחק הזה לא כמו שאר משחקים שלא זזים בX1950 . או בעוד דגמים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.