עבור לתוכן

אם כבר פורצים לדירה לא מומלץ שתהיה בבת-ים...

Featured Replies

• תגובות 60
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחחחחח אוייי גדוללל חחח

הרגו אותי

בטח זה היה השכן שלהם :lol:

פורסם

חוץ מהקטע של הדקירה והפריצה לבית של הגנב הם עשו הכל בסדר.

אני לא רואה שום דבר פסול בלחייב את הגנב לשלם להם כסף ולהביא לו קצת מכות פה ושם לא משהו רציני, סתם לנפח לו ת'פנים.

פורסם

בדיוק לפני שבוע פרצו לדירה של השוכרים שלי בבת-ים.

מסכנים, רוקנו להם את הבית.

פורסם

PAYBACK TIME :smile1:

זה מעורר הדים מסיפור שי דרומי, עד כמה מותר לפגוע בפורץ מתוך הגנה עצמית? לדעתי מותר לדפוק לו כיסא בראש או משהו כזה, בשביל להיות בטוח שאין לו אקדח שהוא עוד לא שלף, כמובן שלא להרוג אותו, רק לוודא בצורה מוחלטת שהוא לא יוכל לתקוף או לברוח, אבל זה? זה כבר להשפיל אותו בצורה מוחלטת :smile1: גם דפקו לו מכות רצח וגם גנבו ממנו :cool2:

פורסם
  • מחבר

PAYBACK TIME :smile1:

זה מעורר הדים מסיפור שי דרומי, עד כמה מותר לפגוע בפורץ מתוך הגנה עצמית? לדעתי מותר לדפוק לו כיסא בראש או משהו כזה, בשביל להיות בטוח שאין לו אקדח שהוא עוד לא שלף, כמובן שלא להרוג אותו, רק לוודא בצורה מוחלטת שהוא לא יוכל לתקוף או לברוח, אבל זה? זה כבר להשפיל אותו בצורה מוחלטת :smile1: גם דפקו לו מכות רצח וגם גנבו ממנו :cool2:

אני בעד מה שאמרתה סתם כי זה נשמע מגניב

אבל גם אם תראה בן אדם ברחוב שיראה לך חשוד נראה לך יהיה בסדר לדפוק לו כיסא בראש בשביל לנטרל אותו?

פורסם

יש הבדל בין הרחוב הניטרלי לבין הבית הפרטי שלך באמצע הלילה :smile1:

פורסם

אני כמעט בטוח שעכשיו הם יצטרכו לפצות דווקא את הגנב הראשון...

פורסם

גונב מגנב פטור :smile1:

פורסם

אני כמעט בטוח שעכשיו הם יצטרכו לפצות דווקא את הגנב הראשון...

ברור, מה אתה מצפה ממדינה שהכנסת שלה מורכבת מגנבים רמאים ואנסים.

עריכה: אה כן, איך אפשר לשכוח שכנראה יתווסף גם מאפיונר על.

פורסם

הבן אדם הגיע במצב בינוני לבית חולים, שזה דיי גרוע, בסדר אני מבין להפחיד אותו קצת או לקחת אותו למשטרה, אבל לגרום לו לחתום על חוזה שבו הוא צריך לשלם להם 15000 שקל, ואז להרביץ לו מכות רצח ולגנוב לו חצי בית לדעתי זה ממש מוגזם.

פורסם

וואלה לא, האפס פרץ להם הביתה.

פורסם

הבן אדם הגיע במצב בינוני לבית חולים, שזה דיי גרוע, בסדר אני מבין להפחיד אותו קצת או לקחת אותו למשטרה, אבל לגרום לו לחתום על חוזה שבו הוא צריך לשלם להם 15000 שקל, ואז להרביץ לו מכות רצח ולגנוב לו חצי בית לדעתי זה ממש מוגזם.

לא זה לא, האפס צריך ללמוד את הלקח שלו.

פורסם

יש הבדל בין לקח לבין להגיע לאשפוז במצב בינוני.

פורסם
  • מחבר

ברור, מה אתה מצפה ממדינה שהכנסת שלה מורכבת מגנבים רמאים ואנסים.

עריכה: אה כן, איך אפשר לשכוח שכנראה יתווסף גם מאפיונר על.

איזה מאפיונר יצטרף?

ליברמן כבר שר די בכיר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים