עבור לתוכן

חבר'ה אני צריך עיצה, מה עושים לבחור שמאיים לפנצ'ר לי את הרכב? ללכת למשטרה או...

Featured Replies

פורסם

תראה ...

ברור שמדובר באנשים שיש להן בעיות ומאוד קשה איך הם יתנהגו עם תנקום .

באמת שאין צורך לרדת לרמה שלהם ...

וחבל מאוד שאתה מבזבז על זה זמן .

אני מניח ששכל תגובה אפילו מילולית תיצור סתם חיכוחים נוספים שיכולים לבסוף להזיק לך או לרכב שלך.

אני יודע שכנראה הם צרכים לפחד ממך ..

אבל אתה צריך לדעת שלא שווה לבזבז דקה על לחשוב על איזה נקמה מתוקה .

כך דברים בפרופורציות תן להם להרגיש גדולים מה שנקרא KEEP HIM HAPPY.

נ.ב הרצליה זה לא המקום לנקום בשכנים של חברה שלך ... :-\

• תגובות 69
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עזוב אותך מצלמות..

איפה אתה גר?

ומי המשפחה?

אתה תראה שאתה מפחד מהם הם ימשיכו

הם עושים בלאגן - תעשה גם אתה

שורפים צמיגים - שרוף תאוטו

שופכים צבע - שבור שמשות

פורסם

להחביא מצלמה זה נחמד וטוב - אבל כלל לא בטוח שהמשטרה תעשה משהו עם סרט הוידאו גם אם תגיש להם אותו על מגש של כסף.

למה משטרה? אם יש לך סרט וידאו אז ישר לבית משפט.

פורסם

שמע תקפיץ איתך איזה 2-3 חברה באיזה לילה ותחביאו לה את האוטו...

תגררו אותו ביחד לאיזה חניה מרוחקת ככה רק כדי להפחיד אותה לאיזה שבוע ואז תחזירו... היא כבר תבין תרמז...

אהבתי לגמרי את הרעיון :)

שמעו אני לא שמאלני או משהו כזה, אבל אני חושב שכל מה שהיא רוצה ממך זה שתראה לה טיפת כבוד, למרות שזה ממש ממש לא מגיע לאנשים כאלה שטיפה תכבד אותם.

חשבת אולי לנסות לעשות סולחה?

סתם דפוק בדלת עם איזה עוגה או משהו ותגיד שאתה רוצה לעשות סולחה, ושאין לך זמן למריבות מטופשות...

אגב אני הייתי קודם מוודא שזו היא ששמה את הפתק ואז זורק לה 6 לבנות לאוטו. אחת לכל חלון :)

פורסם

תן לשכנה הכלבה הזאת כאפה מולבשת לפנים!

פורסם
  • מחבר

תרבות הדיור?

זה טוב, מניסיון הם לא שווים שום דבר. וזה סיפור אחר...

ואני לא יכול להרים יד על בחורה :nixweiss:

כולכם נותנים עצות סבבה, את השם שלהם ואיפה הם גרים אני לא יכול לפרסם.

ברור שזו משפחה קצת לוקה בראש, אנשי מערות..

אני אצלם בשבילכם את החניה כדי שתראו במה מדובר.

בכנות אני מוכן להפעיל כוח פיזי, אבל אני לא בקטע של השחטת רכוש.

אתמול היה הצעד הראשון שלהם, מעניין לאן זה יתפתח.

אני יעדכן..

תודה לכולם.

פורסם

אני אומר שאתה דפוק שאתה שואל את זה בכלל

אישה מבוגרת, מסכנה!

אם תלך למשטרה תאמין לי חקירה אחת היא תזכור את זה לכל החיים..

תסמוך עליי

אבל עדיףך קודם כל לנסות להסתדר איתה

לריב צריך שתים

פורסם

חחח איך אני שונא את האנשים המגעילים האלה, שתוספים בעלות על הכול, גם דברים שהם שייכים לכולם, בכול אופן, קח סכין פנצר לה את 4 הגלגים, ותבדוק את כישוריך בחריטה על כול האוטו, ותשאיר לה פתק, "ניסתי יפה, חבל שגרמת לי לעלות מדרגה, וד''א יש עוד הרבה מדרגות אצלי", כמובן שרצוי, לבוא אליה הביתה ולהגיד לה במבט חודר לעיינים ומאיים, שאם עוד פעם אחת היא תקלל את החברה שלך, משהו רע מאוד יקרה.

פורסם
  • מחבר

אני אומר שאתה דפוק שאתה שואל את זה בכלל

אישה מבוגרת, מסכנה!

אם תלך למשטרה תאמין לי חקירה אחת היא תזכור את זה לכל החיים..

תסמוך עליי

אבל עדיףך קודם כל לנסות להסתדר איתה

לריב צריך שתים

טעות, היא לא מבוגרת היא בחורה צעירה בגיל ה-27 בערך, היא עברה לגור עם בעלה אצל ההורים. יש להם שלוש מכוניות והם מרגישים בעלות על שטח שלא שלהם.

ואני לא חושב שאפשר לדבר עם בחורה שאומרת לאישה מבוגרת "יא זונה אחת" מבלי התגרות נגדית.(תחשבו שמישהו מקלל ככה את אמא שלכם, מה הייתם עושים?!)

פורסם

אהבתי לגמרי את הרעיון :)

שמעו אני לא שמאלני או משהו כזה, אבל אני חושב שכל מה שהיא רוצה ממך זה שתראה לה טיפת כבוד, למרות שזה ממש ממש לא מגיע לאנשים כאלה שטיפה תכבד אותם.

חשבת אולי לנסות לעשות סולחה?

סתם דפוק בדלת עם איזה עוגה או משהו ותגיד שאתה רוצה לעשות סולחה, ושאין לך זמן למריבות מטופשות...

אגב אני הייתי קודם מוודא שזו היא ששמה את הפתק ואז זורק לה 6 לבנות לאוטו. אחת לכל חלון :)

מה עוגה מה?

עוגת ציאניד אם כבר.

שמע, אין מצב שהיא תעשה לך את זה, אז גם אם נראה לך, היא לא.

יופי, היא יכלה לרשום לך על הפתק "אני אהרוג את כל המשפחה שלך"

זה שאנשים אומרים דברים, במיוחד צפונים בהרצליה, זה ממש לא אומר שהיא תעשה לך את זה.

הדבר היחיד שהיא תשפוך לך על האוטו זה מי ורדים וקוויאר.

יש שני דברים רלוונטים שאתה יכול לעשות

1. ללכת אליה, לדבר איתה בתון תקיף אבל לא מדי, פשוט תראה לה שאתה לא פרייר, אם זה לא יעזור, פנה לשלב 2

2. ללכת למשטרה להתלונן, תראה להם את הפתק, הם יבואו לבדוק, ידברו איתה, וזהו, יותר לא תשמע ממנה, וגם לה לא יקרה כלום.

פורסם

ג'ב-קרוס-הוק, סוויטץ, היי-קיק

סתם.

נראה לי שאתה צריך לדבר איתה, ואם זה לא עוזר להגיד לה שאת המשחק הזה גם אתה יכול לשחק, וחבל.

אם זה לא יעזור - לשקול צעדים קדימה...

פורסם

זאת סוגיה שהמון דיירים סובלים ממנה, ויש פה כמה בעיות:

1. אם תלך למשטרה אז אתה לא תוכל לעשות שום דבר בנידון כי העברת את הטיפול אליה. ואם תעשה משהו הם יתפסו עלייך ולא עליה.

2. אם המשטרה תבדוק היא תוכל לנפנף את זה מהרבה סיבות: מחוץ לתחום שיפוט למשל ותפנה אותך לעירייה או משהו כזה . ועדיין לא תוכל לעשות כלום כי המקרה דווח.

3.אם תשים מצלמה בחשאי ותצלם אותה זה מילכוד או משהו בסיגנון שהוא לא חוקי, אתה צריך לשים שלטים שמוכרים בחוק שיש צילום במעגל סגור.

4. לעולם לא ניתן לדעת מה דייר יעשה. (כבר קרו מקרים)

אני הייתי ממליץ לך להתעמת מולה עם הפתק ולראות את התגובה שלה,אתה ועוד אחד לפחוד כדי שתפחד, ולהסביר לה בצורה רועמת שהיא סתומה ושהיא השאירה ראיה על האוטו (מה שבתאכלס לא שווה הרבה).ושאם ייקרה משהו אתה תוכל להוכיח אותו.

כלב נובח לא נושך - אם היא הייתה רוצה והיה לה אומץ לעשות משהו היא הייתה עושה מזמן.

וכדי להשתיק כלב נובח אתה במקרה הכי עיקש של הכלב אתה צריך לנשוך אותו בחזרה (כי נביחות לא יעזור הם רק ילבו את האש).

פורסם

טעות, היא לא מבוגרת היא בחורה צעירה בגיל ה-27 בערך, היא עברה לגור עם בעלה אצל ההורים. יש להם שלוש מכוניות והם מרגישים בעלות על שטח שלא שלהם.

ואני לא חושב שאפשר לדבר עם בחורה שאומרת לאישה מבוגרת "יא זונה אחת" מבלי התגרות נגדית.(תחשבו שמישהו מקלל ככה את אמא שלכם, מה הייתם עושים?!)

היא סה''כ בחורה, שתופסת תחת, ד''א אצלי לפני שנתיים ומשהו היה כזה מקרה, אבל בגלל נסיבות אחרות, החניות פה צמודות אחת לשניה, ולשכן יש מיני משאית כזאת שמנה, לנו באותה תקופה היה גי'פ גם דיי עבה ושמן, קיצר מתי ששתי המכוניות היו באותו זמן בחניות, כול פעם שפותחים דלת, יוצאים נכנסים אחת מהכמוניות הייתה מקבלת שריטה, דפיקה what ever, קיצר השכן אחרי כמה זמן, התחיל להוציא קיטור, ישב בחנייה, (בניין קומות שהחניות לידו), והתחיל לקלל את המשפחה שלנו, פתח תפה שכול השכונה שומעת, ירדנו אליו, הוא חטף תמכות של החיים שלו, והיום הוא אומר כול פעם, הוא אומר לנו "בוקר טוב" בבוקר והוא נרגע קיצר.

שתדע לך כול האלה שמאיימים עם אלימות, לתת לך מכות, לשהחיט תאוטו, מקלתת את אמא,חברה,אחות, קיצר לא משנה מה, מתי שמפוצצים אותם כמו שצריך הבטחון שלהם יורד לאפס, והם נהיים כלבים מחונכים.

פורסם

אאממ... אם היא בת 27 וכאלה.. אז אני חושב שסולחה זה דווקא רעיון שיכול לעבוד...

רגע רגע רגע...

אולי קודם תחזיר לה, ותשרוט לה את האוטו.. =)

ואחרי שהיא תשים לב, ולפני שהיא תספיק להחזיר, תבוא אליה עם סולחה.. =) ככה לא תרגיש פרייר.. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים