עבור לתוכן

חבר'ה אני צריך עיצה, מה עושים לבחור שמאיים לפנצ'ר לי את הרכב? ללכת למשטרה או...

Featured Replies

פורסם

ברצוני להתייעץ אתכם בקשר לסיפור שכרגע היה.

קצת רקע, אני מחנה את רכבי אצל חברה שלי כבר הרבה זמן ואף פעם לא היו בעיות, לאחרונה היו לחברה שלי בעיה עם שכנים חדשים שרק הגיעו.

החניה שם לא פרטית ולא רשומה בטאבו וכל רכב מבחוץ יכול לחנות חופשי.

מה שקרה זה ככה, יום אחד השכנה הבעייתית גלתה שמישהו שרט לה את האוטו וישר חשבה שזה הרכב של ההורים של חברה שלי

אז אמא של חברה שלי יוצאת החוצה ושואלת מה קרה?

השכנה הבעייתית ישר מקללת את אמא של חברה שלי זונה ומתחילה מהומה גדולה.(שימו לב עם איזה אנשים יש לנו עסק)

השכנה הבעייתית שהחניה כלל לא שלה תפסה בעלות על מקום חניה ספציפי והיא לא מרשה לאף אחד לחנות שם.

לי כמה ימים קודם כן חניתי את הרכב שלי וגיליתי שמישהו דפק לי אותו. בהתחלה לא ידעתי מי זה אבל אחר כך הבנתי שהשכנה הבעייתית לא יודעת לנהוג וכל הרכב מלא שריטות בצדדים.

מכיון שחברה שלי ראתה אותה נוהגת והיא ממש אבלה. אז יש מצב גדול שזו היא. אבל אני לא יכול להוכיח את זה לכן אין מה לעשות.

מה קרה היום, היום החנתי את רכבי ליד האוטו של השכנה הבעייתית כשחזרתי הביתה אני רואה פתק על הוישר שבו כתוב משהו כמו:

"תקשיב יא חתיכת חרא, אם עוד פעם אתה מחנה את האוטו שלך כאן אני שורף לך את הצמיגים ושופך לך צבע על האוטו"

אני מטבעי בן אדם רגוע מאוד ולא מחפש צרות עם אנשים, אחים של חברה שלי לא.

אני אומר, לא לשים לב לזה אבל לשים לב למה שיקרה סביב הרכב שלי בזמן הקרוב.

למשטרה עדיף לא ללכת כי מה כבר הם יעשו, אני לא יכול להוכיח שום דבר וגם כולנו מכירים את המשטרה של ימינו...

אם היה קורה לכם מקרה דומה, מה הייתם עושים?

תהיו אינטלגנטים בתשובותיכם.

• תגובות 69
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קח מצלמה, ותתחבא ליד הרכב :P תצלם אותו בשעת מעשה

או שתחנה במקום עם הרבה אנשים

פורסם

תעשה לה תרגיל: תחנה שם את הרכב ותתחבא עם מצלמה, אם באמת חלק מהאיומים האלה יתממשו הרי שתתפוס את הבנאדם על חם ואז תוכל לפנות למשטרה.

אם אתה רוצה לחסוך כאב ראש פשוט תחנה במקום אחר

פורסם

תחביא מצלמה על הדשבורד, תכסה את השמשה בכזה מגן שמש ותשאיר רק את העדשה חשופה, אם היא רוצה לשפוך צבע על האוטו סביר להניח שהיא תשפוך גם על השמשה הקדמית והמצלמה תקליט אותה.או שאם יש שיחים עדיף שם [אם אתה בטוח שלא יראו אותה].

פורסם

פשוט תחנה במקום אחר. :hi:

קצת יותר הליכה, קצת פחות צרות עם פסיכופטים + תייעץ להורים של חברה שלך להתחיל למצוא קונים. :smile1:

עדיף לבזבז את הזמן בהליכה קצרה מאשר במשטרה, בית משפט, בית חולים וכ"ו.

אני מקווה שיהיה להם קצר חשמלי/דליפת גאז/מטען מתחת לאוטו בקרוב, בלי נדר. :xyxthumbs:

פורסם

אני חושב שעדיף באמת לחסוך את כל הכאב ראש הזה ולמצוא חניה במקום קרוב אחר.

החניה בבניין עצמו או מחוץ?

פורסם

בואנה אחי מה קרה לך הא?

אופציה 1:

לך הביתה קח מקל בייסול ותגיד לה ככה : "שמעי אני לא מחפש צרות" ולא יודע תמשיך באיזה איום ואם היא תנסה אותך תפוצץ לה את הפנים :P

אופציה 2: באמת לקחת מצלמה זה באמת רעיון טוב.. רק תוודה שרואים הכל... למה מה זה מה החניה של אבא שלה? מה היא תופסת בעלות כוס אימא שלה

פורסם

מה קרה היום, היום החנתי את רכבי ליד האוטו של השכנה הבעייתית כשחזרתי הביתה אני רואה פתק על הוישר שבו כתוב משהו כמו:

"תקשיב יא חתיכת חרא, אם עוד פעם אתה מחנה את האוטו שלך כאן אני שורף לך את הצמיגים ושופך לך צבע על האוטו"

בואנה אחי מה קרה לך הא?

אופציה 1:

לך הביתה קח מקל בייסול ותגיד לה ככה : "שמעי אני לא מחפש צרות" ולא יודע תמשיך באיזה איום ואם היא תנסה אותך תפוצץ לה את הפנים :Pאופציה 2: באמת לקחת מצלמה זה באמת רעיון טוב.. רק תוודה שרואים הכל... למה מה זה מה החניה של אבא שלה? מה היא תופסת בעלות כוס אימא שלה

כניראה שהיא לא לבד..

או שסתם ילדים קטנים רשמו את זה.. צירוף מקרים..

פורסם

הממ TOUGH

פעם הבאה תחנה יותר רחוק.

עכשיו כנקמה על השריטות ברכב שלך, שים באוטו של השכנה חרא מתחת לידיות של הדלתות. שים להם גם פתק בווישר "חתיכת קופה, תחזרי לעץ שממנו נפלת ותאכלי בננות! עוד איום כזה ואני אשבור לך את האוטו ואת השיניים יא שרמוטה! בינתיים, תהני מהמתנה שלי. המעריץ האלמוני"

פורסם

עכשיו כנקמה על השריטות ברכב שלך, שים באוטו של השכנה חרא מתחת לידיות של הדלתות.

חחחחחחחח גדולל

אבל זה לא ממש בר ביצוע

פורסם

הממ TOUGH

פעם הבאה תחנה יותר רחוק.

עכשיו כנקמה על השריטות ברכב שלך, שים באוטו של השכנה חרא מתחת לידיות של הדלתות. שים להם גם פתק בווישר "חתיכת קופה, תחזרי לעץ שממנו נפלת ותאכלי בננות! עוד איום כזה ואני אשבור לך את האוטו ואת השיניים יא שרמוטה! בינתיים, תהני מהמתנה שלי. המעריץ האלמוני"

:kopfpatsch:
פורסם

הכי טוב זה התרגיל הידוע ,

לקחת חבר טוב שיתחזה לעורך-דין, תדפוק לה בדלת, ושיגיד שאם היא רוצה לעשות משהו היא "מוזמנת" אבל יש בידכם אמצעים להרשיעה אותה,

אז שתחשוב פעמיים(גם אם אין לכם באמת משהו...) אם היא רוצה להמשיך בסכסוך.

פורסם

להחביא מצלמה זה נחמד וטוב - אבל כלל לא בטוח שהמשטרה תעשה משהו עם סרט הוידאו גם אם תגיש להם אותו על מגש של כסף.

פורסם

האמת, במקומך, הייתי מפנצ'ר לה את הצמיגים ושופך צבע על האוטו. ומשאיר פתק קטן אם סמיילי.

אחרי זה מחפש חנייה יותר רחוק.

פורסם

בתור התחלה, מספיק שתלך למשטרה עם הפתק הזה הזה שהיה לך על השמשה, וכבר משם ייתכן והם יעשו משהו,

משום מה כל חברי הפורום חושבים שהמשטרה הם פשוט חאפרים שלא מתעסקים בכלום חוץ מבעצם, אז אולי באמת המשטרה מטומטמת, אבל הם עדיין מתעסקים בתלונות הציבור והם עושים משהו...

אם המשטרה לא תעשה כלום כשתראה להם את הפתק. תחנה את הרכב בחנייה שלהם, וכמו שאמרו לך כבר, תחכה עם מצלמת וידאו ,תצלם אותם ותראה את הצילום למשטרה ולחברת הביטוח שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים