פורסם 2007 ביולי 1518 שנים ראיתי לפני כמה זמן מישהו פה שאל אם קיובייס תומכת למעבד בריבויי ליבות... כדי לדעת אם כדאי לקנות.. מאחר וגם אני הייתי מעוניין במידע הזה התחלתי לחפש מידע..... לא מצאתי כלום, אפילו מייל לא מצאתי כדי לשלוח להם שאלה.. היום אחרי כמה חפירות ארכיאולוגיות באתר, מצאתי פיסת מידע, שעלולה להיות שימושית... אם תשימו לב, הביצועים בc2q הם ++, ואילו בc2d זה +... אז אני מניח מזה שהתוכנה אכן תומכת בריבוי ליבות.. אז מומלץ עוד מידע אודות דרישות המערכת לקיובייס: http://www.steinberg.net/547+M52087573ab0.html לגבי פרוטי לופס.. אני מעוניין במידע הזה בעצמי... אמשיך לחפש. אם אמצא תשובה אחזור אליכם בהקדם..
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים מי קונה מעבד על סמך משחק אחד CRYSIS זה 2, וזה עוד יגדל... חוץ מזה אם אני יקנה 4 ליבות ב300- ש"ח יותר אז אין סיבה שלא.
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים בקשר לפרוטי - גם אם אתה עובד עם דיי הרבה VSTI מעבד בינוני - חלש יכול להריץ את התוכנה בצורה טובה (למרות שעבדתי קצת בפרוטי על וויסטה וזה לא היה ככה, אבל ב-XP אין בעיות).ד"א, זה לא משחק. זאת תוכנה.
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים מחבר קודם כל, קיובייס זה לא משחק, זאת תוכנהתוכנה כבדה מאוד, שמי שבאמת עובד איתה, באמת מומלץ להשקיע במעבד כזה.לגבי פרוטי, אתה טועה מאוד.... עם כמו הVST שאני עובד, אני לא מסוגל לשמוע כלום... הוא אוכל לי את כל משאבי המחשב...לפרוטי אומנם יש דרישות מערכת נמוכות על הנייר,אבל כשאתה באמת עובד עליה, ומנסה להוציא ממנה את המיץ, אתה צריך תחנת חלל
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים CRYSIS זה 2, וזה עוד יגדל... חוץ מזה אם אני יקנה 4 ליבות ב300- ש"ח יותר אז אין סיבה שלא. ממתי משחק אחד זה 2 וממתי משחקים מתרבים? ואם אתה מתכוון בדרך הניסוחית לא נכונה שלך/הבנה לא נכונה שלך לכותרי משחקים שתומכים ב4 ליבות אז יש יותר מ2. וחוץ מזה הוא אמר "ראיתי לפני כמה זמן מישהו פה שאל אם קיובייס תומכת למעבד בריבויי ליבות... כדי לדעת אם כדאי לקנות.." ועכשיו תקרא את התגובה שלי ותעבד נתונים, בהצלחה
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים לגבי פרוטי, אתה טועה מאוד.... עם כמו הVST שאני עובד, אני לא מסוגל לשמוע כלום... הוא אוכל לי את כל משאבי המחשב...לפרוטי אומנם יש דרישות מערכת נמוכות על הנייר,אבל כשאתה באמת עובד עליה, ומנסה להוציא ממנה את המיץ, אתה צריך תחנת חללכנראה שאתה עובד עם VSTים רציניים (והרבה מהם) שדורשים הרבה משאבים. מה המפרט שלך?
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים מחבר killb7, לא אומר לקנות על סמך זה.. כתבתי את זה בשביל אותם האנשים שחיפשו את המידע הספציפי הזה. כי בתוכנות כאלה זה הבדל משמעותי..bykeking, המפרט שלי כרגע הוא p4 2.4ghz, עם 768מ"ב זכרון.. מחשב חלש מאוד, ולא מחזיק את פרוטי בשיט..אני מחכה ל22 ביולי כדי לקנות מחשב חדש, ולחזור לעבוד על מוסיקה.. כי ככה פשוט אי אפשר לעבוד
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים killb7, לא אומר לקנות על סמך זה.. כתבתי את זה בשביל אותם האנשים שחיפשו את המידע הספציפי הזה. כי בתוכנות כאלה זה הבדל משמעותי..bykeking, המפרט שלי כרגע הוא p4 2.4ghz, עם 768מ"ב זכרון.. מחשב חלש מאוד, ולא מחזיק את פרוטי בשיט..אני מחכה ל22 ביולי כדי לקנות מחשב חדש, ולחזור לעבוד על מוסיקה.. כי ככה פשוט אי אפשר לעבודלמה לחכות עד ה 22 אם כבר בהרבה חנויות המחיר כבר ירד
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים המחיר שכבר "ירד" הוא המחיר של ה-22ז"א תקנה עכשיו אם אתה רוצה אבל יספקו לך אותו רק מה-22
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים מאחר וחקרתי הרבה את התחום ואני מתעסק בו לא מעט אז הינה כמה תגובות:1) תוכנות הפקה מוזיקליות כמו קיובייס 4, פרוטי לופס סטודיו 7, אבלטון לייב 6, פרו טולס 7 ועוד, כולן תומכות בעיבוד על דו ליבה ו QUAD.כל שעלכם לעשות זה להכנס לאתרים שלהם ולהתבונן ברשימת השידרוגים של הגרסאות החדשות.2) מומלץ בחום על לפחות 2 גיגה זיכרון לתוכנות אלו, אלא אם כן אתם שומרים מיידית כל אפקט\שינוי\עריכה\אוטומציה של אפקטים על הצלילים או משתמשים ב"הקפאת" פרוייקט.3) למיטב ידיעתי, קיובייס SX לא תמכת בעבודה על דו ליבה.4) תמיד תלוי כמה VST או VSTI רצים במקביל, כמובן שהמערכת תאיט אם אתם לא שומרים את הצלילים וכל פעם המחשב צריך לייצר מחדש את הסאונד עבור התוכנה הראשית.* כל זה מבלי לדבר על כרטיסי קול מהירים להפקה שתומכים גם במנגנוני קלט\פלט מרובים. אומנם זה לא חובה אבל למתקדמים זה רלונטי.
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים אני עובד עם 2GB ראם ומעבד חלש יחסית (3500+), ואין לי בעיות בFL7. הכל עובד מצויין גם עם הרבה VSTים...אני מקווה לעבור למחשב חזק יותר, אבל בנתיים זה מספיק לי.ד"א, אני מתכנן להביא את הMPD24 של אקאי. יש למישהו פה ניסיון איתו?
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים אני עובד עם 2GB ראם ומעבד חלש יחסית (3500+), ואין לי בעיות בFL7. הכל עובד מצויין גם עם הרבה VSTים... אני מקווה לעבור למחשב חזק יותר, אבל בנתיים זה מספיק לי. חחחח... בדיוק מה שכתבתי מעל
פורסם 2007 ביולי 2018 שנים ממליץ בחום על 4 ליבה לתוכנות עריכה ומיקסוס אני גם עובד על קיוביס ועל פרוטי לופס ועוד כמה תוכנות ורץ לי חלק חלק על המעבד 4 ליבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.