עבור לתוכן

המחשב נתקע או שהאינטרנט נופל

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב בן פחות משבוע , כשאני נכנס למשחק מסויים אחרי זמן כלשהו שיכול להיות שעה וחצי ויכול להיות דקה וחצי הוא נתקע , מחייב ריסט לא יוצא מהמשחק או משהו ..

אם זה לא קורה לאחר זמן מסויים המחשב מנתק לי את האינטרנט , יש לי רשת אלחוטית בבית , המתאם שלי למודם הראשי מחובר בUSB וזה מפסיק את הפעולה שלו פשוט , אם אני מנסה להפעיל את התוכנה של האינטרנט שלי שקשורה לרשת האלחוטית "wireless lan " הוא אומר שהוא לא מזהה את הUSB , במקרים מסויימים מספיק ניתוק וחיבור מחדש במקרים קצת יותר מעצבנים יש צורך בריסטרט למחשב .

מפרט:

AMD Dual 5000 GHZ

לוח של GIGABYTE M55 לא זוכר בדיוק

1GB RAM X2

Radeon 1950XT

WD 250GB

אני משתמש בתוכנה SPEED FAN כמדד לבדיקת טמפ' , אני לא יודע כמה זה תופס בהתאם למה שקראתי לפני מס' דקות פה בפורום..

הוא כותב שCore : 53

HD: 68 שזה נראה לי מעט מוגזם

TEMP 3: 52 שאני לא יודע בדיוק למה זה מיוחס..

עוד אני יודע שהספק שלי הוא לא משהו ואני לא יודע כמה זה משפיע כי הכרטיס שלי בטח לוקח את רוב מה שהספק יכול לתת , המחשבה שלי שהUSB שמשתמש גם בספק אולי זה לא מספיק חזק כדי להחזיק את הUSB וזה מנתק אותו .. אבל אני לא מבין ואני סתם בא לפה עם תאוריות קונספירציה ..

אז אני רוצה לבקש עזרה , תנסו אולי לעזור להגיד לי מה אתם חושבים שהבעיה שלי ואיך לדעתכם אני יכול לפתור אותה..

אם אתם מציעים לי לקנות קירור \ ספק בבקשה תגידו לי גם איזה קירור ואיזה ספק ואם אפשר לא במחיר גבוה מדי משהו ממוצע שיעשה את העבודה המינימלית שנדרשת ...

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים