פורסם 2007 ביולי 1518 שנים שלוםיש לי את הפלאפון 6288 של נוקיה ויש לי שאלה קריטית בקשר לblouthoothלמה אי אפשר לשלוח בבלוטות משחקים\ישומיםאין לי את האפשרות של שליחה שאני הולך לאפשרויות על קובץ של משחק או תוכנההאם זה ברוב הטלפונים כך?או זה רק בנוקיה שלי ויש לי גרסה 6.43 ראיתי שיש את הטלפון הזה להרבה וגם בעלי 6280 יכולים לענות.....פשוט אין לי את האפשרות שליחה על קובץ של משחק או תוכנהיש רק על תמונות ומוסיקה וכו...האם אורנג' חסמה את זה????ותודה לכל העונים
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים רק בגלל הכותרת הליימרית לא בא לי לענות לך.אבל ניחא.נוקיה חסמה את זה בכל מכשירי הנוקיה.אי אפשר לשלוח ישומים והתקנות ללא תוכנת צד שלישי לשליחה או סייר קבצים.ולא נראה לי שיש את זה ל6288
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים מחבר תודה על התגובה המהירהונגיד במחשיר הE1000 של מוטורולה יש אפשרות כזו או בכל שאר מכשירי מוטורולה?רק בגלל הכותרת הליימרית לא בא לי לענות לך.אבל ניחא.נוקיה חסמה את זה בכל מכשירי הנוקיה.אי אפשר לשלוח ישומים והתקנות ללא תוכנת צד שלישי לשליחה או סייר קבצים.ולא נראה לי שיש את זה ל6288וב6288 חוסמים את השליחה של משחקים בלי קשר זכויות יוצרים יש לי משחקים שהם לא מוגנים
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים במוטורולה זה הרבה יותר גרוע, יש מספר סיומות ממש בודדות שמכשירי מוטורולה מוכנים לקבל ב-BT.
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים מחבר אז יש איזה תוכנה לפלאפון שאפשר זה חוקי אם זה לא אז בבקשה בפרטיומוטורולה זה תמיד על הפנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.