עבור לתוכן

לוח ישן עם רכיבים חדשים - האם יתאימו?

Featured Replies

פורסם

יש לוח די ישן שתומך בעד 2 ג"ב זיכרון (DDR 400 מקסימום), תומך ב-SATA יש לו סלטו PCI-Express במהירות x8.

את המחשב הזה אני רוצה להפוך למחשב סלוני.

כרגע אין לי כסך למחשב Media Center, אז אני רוצה לשדרג את הקיים עם רכיבים חדשים שישמשו אותי כאשר כן יהיה לי את הכסף לחדש.

שאלתי היא האם אני יכול להשתמש על הלוח הזה ב:

1. DDR2 667 או שאני חייב רק זכרונות שהם מסוג DDR? (אני יודע שהמהירות לא משנה כי הוא יעבוד לפי המהירות האיטית, אבל לגבי סוג הזכרון אני לא בטוח).

2. כרטיס מסך עם PCI-Express במהירות x16. כרגע אני חושב על geForce 8500GT. או שאני חייב במהירות x8.

3. דיסק קשיח עם חיבור SATA2 (ולא SATA) כפי שיש לי.

תודה לכל המבינים שיוכלו לעזור.

פורסם

רק DDR.

אם תקנה כרטיס PCIE הוא יעבוד לך על חצי מהירות.

ואתה יכול לשים STAT2,אבל זה לא משנה אם תשים SATA או SATA2 ההבדל הוא זניח.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

אם עוד מישהו יכול לאמת את התגובה הזו אני אשמח. משום שאני לא רוצה לקנות ואז יתברר שעשיתי טעות...

פורסם

תודה רבה.

אם עוד מישהו יכול לאמת את התגובה הזו אני אשמח. משום שאני לא רוצה לקנות ואז יתברר שעשיתי טעות...

אני מאמת.

עד כמה שאני יודע, DDR2 לא יצליח אפילו להיכנס לך לתושבת של DDR1

אתה יכול להשתמש ב SATA 2 על SATA 1, הוא יעבוד פשוט במהירות של SATA1, אבל לא תראה הרבה הבדלים. אבל זה בדוק כי התקנתי לחבר שלי.

ומן הסתם, כמו שנאמר, הכרטיס מסך יתאים, אבל לא יעבוד לך X16 אלה במהירות המקסימלית שהחיבור שיש לך על הלוח תומך, שזה X8 כמו שאתה אומר, לגבי ההבדלים בביצועים בין X8 ל X16 אני לא יכול להגיד לך.

פורסם

בדיסק קשיח תכוון את הג'מפר כך שיעבוד במצב של SATA 1 .זה צריך להיות כתוב על הדיסק.

פורסם
עד כמה שאני יודע, DDR2 לא יצליח אפילו להיכנס לך לתושבת של DDR1

יש הבדל של סנטימטר בחריצים בין DDR 1 ל- DDR 2

בקיצור זה לא הכנס.

אלא אם כן תנסה בכוח וישבר (:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגונות חברה. עזרתם לי מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים