עבור לתוכן

האם כדאי לרכוש כרטיס מסך HD2600XT של חברת GECUBE

Featured Replies

פורסם

שלום,

רציתי לדעת מתי אתם (הכוונה לאתר) מתכוונים לפרסם ביקורת על כרטיס מסך HD2600XT.

יש שמועות שהוא אמור להימכר החודש, אבל עדיין אין כרטיסים בחנויות לפחות לא את של כל החברות.

אני באופן עקרוני מתעניין בכרטיס של GeCube דגם RADEON HD2600XT 256MB GDDR4.

אשמח לקבל אינפורמציה ממי שיכול.

תודה.

:xyxthumbs:

פורסם

אני מניח שאי אפשר לגלות לך מתי תפורסם הביקורת כי אתה לא שייך לצוות האתר.

בכל מקרה לפי קריאת ביקורות מאתרים בחו'ל אני רואה שלצורך משחקים הכרטיס הזה מאד לא משתלם למחירו.

ותשנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית.

פורסם

טבלאות ביצועים של DX9 מראים שה8600GT יותר חזק מהHD2600XT

הבנתי שהוא יותר טוב בDX10 אבל אני לא בטוח.

פורסם
  • מחבר

שלום,

לא הבנתי מתשובתך מדוע הכרטיס לא משתלם? האם אתה מתכוון לכרטיס הספציפי שציינתי או סתם לכרטיסי HD2600XT? אשמח גם לדעת מה העלות שלו.

אני משתמש מעל לממוצע, שמשדרג עכשיו את המחשב ורציתי לקנות כרטיס מסך עם טכנולוגיה חדשה X10 וכו'...

באופו עקרוני אני מעדיף את ATI על NVIDIA ולפי האתר של GECUBE עושה רושם שהכרטיס RADEON HD2600XT 256MB GDDR4 אמור להיות

ממש טוב כולל 256bit ולא 128 כמו בשאר הכרטיסים האחרים של HD2600XT.

באופן עקרוני אני לא משחק משחקים ואני יותר משתמש בתוכנות אופיס, אינטרנט, וידאו וגרפיקה וחשוב לי שהכרטיס יהיה טוב גם בשנים הקרובות.

השאלה הנשאלת האם ניתן לומר היום שכרטיסי NVIDIA טובים יותר מ - ATI ואני תכוון לסדרות החדשות של החברות.

או פשוט לחכות למבחן השוואתי שתעשו בזמן הקרוב.

תודה.

נ.ב.

אני חדש באתר שלכם ואין לי מושג איך משנים כותרת.

פורסם

התכוונתי לכרטיסי ה - HD2600XT באופן כללי שלא משתלמים כי הביצועים שלהם במשחקים נמוכים מאד ביחס למחיר.

כל ה הכרטיסים האלה הם 128BIT ללא יוצא דופן.

לשימושי אופיס וכולי אין בעיה לקנות את ה - HD2400PRO הזול.

משנים את הכותרת ע"י שימוש בכפתור העריכה על ההודעה הראשונה שלך בדיון.

פורסם
  • מחבר

שלום,

לפי האתר של חברת GECUBE רשום במפרט של כרטיס HD2600XT שיש לו זיכרון

(256MB GDDR4 (256-bit internal Ring Bus Memory Controller

האם זה לא סותר את מה שכתבת שכל הכרטיסים הם עם 128bit בלבד! או שאני לא מבין את מה שהם רשמו ומדובר במשהו אחר.

לגבי השימושיות בכרטיס, אני רוצה לקנות כרטיס MID ולא חשוב לי שאני לא מנצל את כל היתרונות שלו כרגע, כי חשוב לי לדעת שברגע שאני ארצה

לשחק או כל דבר אחר אני אוכל בלי בעיה (זה כמו שאתה קונה מכונית חדשה שיכולה לנסוע מעל 200 קמ"ש אבל בפועל אתה לא עושה זאת, הסיבה שאתה קונה אותה היא כי אתה יכול ורוצה אותה ואתה יודע שאם תצטרך לתת גז אז לא תיהיה לך בעיה. וזה בעצם המוטו שלי בקניית חומרה ולא עלות תועלת של כסף בלבד).

על איזה כרטיס MID אתה ממליץ של ATI ושל NVIDIA מהסדרות החדשות בעלות של 1,000 ש"ח -/+ (כי לפי הכרטיסים המומלצים באתר לא מדובר בסדרות הדשות לפחות לא אלה של ATI) ועושה רושם שאתה מכיר את הסדרות החדשות של ATI עוד לפני שפרסמתם ביקורת בנושא באתרכם.

תודה

:xyxthumbs:

פורסם

הכרטיסים החדשים של ATI לשוק הבינוני בינתיים לא משתלמים (אולי זה ישתנה בעתיד) ולכן אם עיקר השימושים שלך זה אינטרנט ואופיס אך אתה רוצה להשאיר את אופציית המשחקים פתוחה אני ממליץ לך על ה - 8600GT הכי זול שאתה יכול להשיג, כמו זה למשל - http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=8079

ה - RING BUS זה משהו אחר, ה - MEMORY INTERFACE של הכרטיס הוא עדיין 128BIT.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים