עבור לתוכן

22 ביולי כנראה כבר כאן -> Q6600 ב 1585 ש"ח

Featured Replies

• תגובות 73
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לכל אלה שלא יכולים כבר לחכות לירידת מחירים של אינטל...

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3251

שיט טעיתי בחישובים!!!

כתבתי שזה יעלה 1569!!!

כל הכבוד :yelclap:

לדעתי זה ירד עוד מפני שעכשיו כשהחנויות יתעוררו תיהיה מלחמה :jump:

אם זה המחיר הראשון המחיר של המעבד בטח ירד ל1500-

פורסם

מן הסתם עוד חודש/חודשיים אחרי שכבר רוב החנויות יחזיקו את המעבד והוא ימכר אז המחירים רק ילכו וירדו

פורסם

בזכותי :)

פורסם

בזכותך? הסבר? חוץ מזה המחיר מגניב...

פורסם

מן הסתם עוד חודש/חודשיים אחרי שכבר רוב החנויות יחזיקו את המעבד והוא ימכר אז המחירים רק ילכו וירדו

אני לא מחכה עוד חודש לירידת מחירים ישראלית :bash:

פורסם

יוו איזה משתלם זה.. איזה מזל שיבטלתי את הזמנה של המחשב שלי היום חחח 8) יאללה עוד כמה ימים מרובע ליבות אם GTX :)

פורסם

יוו איזה משתלם זה.. איזה מזל שיבטלתי את הזמנה של המחשב שלי היום חחח 8) יאללה עוד כמה ימים מרובע ליבות אם GTX :)

עשית בחוכמה :xyxthumbs:

פורסם

סתם התקשרתי אליהם על הבוקר להזמין מפרט אמרתי להם שהם יקרים בכל דבר בקצת מהמתחרים , הוא אמר יל אין בעיה , עדכן את המחירים , תוכלו לראות שהSEAGETE 320GB ירד ל455 במקום 471 , הוזילו בעוד מקומות ... אבל בכל מקרה רק בראשון הבא יהיה להם מלאי של ה Q6600 לפי מה שהבנתי .

פורסם

בקיצור, הורידו את המחיר כבר היום אבל יספקו את המוצר לאחר שהמחיר יהיה דומה בכל החנויות :)

פורסם

סבבה נחכה, לך תדע אולי זה ירד עוד קצת >>>> "החיפזון מן השטן"<<<<<

פורסם

אפשר לעשות לו אובר ל 3000 מגה הרץ בלי בעיות? אני פשוט עכשיו עם 2 ליבות עשיתי אובר ל 3000 ואם אני אקנה את ה 4 ליבות אז גם אפשרי יהיה לעשות 3000 לכל ליבה? או שהוא מוגבל יותר באובר? אם אפשר אז אני אקח גם! עוד 2 ליבות של 3000 איזה כיף

פורסם

אפשר לעשות לו אובר ל 3000 מגה הרץ בלי בעיות? אני פשוט עכשיו עם 2 ליבות עשיתי אובר ל 3000 ואם אני אקנה את ה 4 ליבות אז גם אפשרי יהיה לעשות 3000 לכל ליבה? או שהוא מוגבל יותר באובר? אם אפשר אז אני אקח גם! עוד 2 ליבות של 3000 איזה כיף

:funnypost:

אתה הולך לשגר תחנת חלל בקרוב?

פורסם

לפי מה שאני יודע הC2Q לא טובים באובר כמו

C2D, אבל עדיין לא רעים....

פורסם

בישביל תחנת חלל אני אצטרך גם הרבה דלק ואיזה קוף לשים בתא הטיס... חשבתי יותר בכיון של CRYSIS

לא שעכשיו משחקים רצים אצלי לאט על ה 3000 Conro... אבל... כל החידושים הטכנולוגים האלה עושים לי את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים