עבור לתוכן

מחפש מכשיר משולב- עד 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

מעוניין לרכוש מכשיר משולב לשימוש ביתי הכולל מדפסת, סורק, פאקס, מכונת צילום- ואם יהיה גם קורא כרטיסים או חיבור USB למצלמה- זה יהיה נחמד.

חובה שהמכשיר יאפשר חיבור אלחוטי- מכיוון שיש לנו 4 מחשבים הממוקמים רחוק אחד מהשני בבית.

דרישה נוספת היא שהמדפסת תהיה חסכונית. אני מוכן לשלם גם מחיר גבוה יותר בעת הקנייה- כדי לחסוך הוצאות עתידיות על ראשי דיו.

תודות לעוזרים.

נדב

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

אסור להקפיץ. אני אמור לתת לך אזהרה, ובשלישית אתה תורחק. אבל אני יוצא מנקודת הנחה שלא הקפצת אחרי שעה כמו ילד חסר סבלנות, אלא המתנת כמעט יום שלם, ולכן אסביר לך את זה בפשטות:

יש מעט מאוד אנשים שמבינים במדפסות כמו שצריך, והם לא עובדים פה. הם מתנדבים. כנראה שאף אחד מהם לא היה פנוי בשעות האחרונות, אבל בסופו של דבר מישהו יענה לך. אם כמה ימים עוברים ולא עונים לך - תפנה אלי בפרטי ואני ארשה לך להקפיץ. אבל להקפיץ סתם ועוד אחרי פחות מיום - זה חוצפה.

אז תלמד להבא.

וכדאי שתקרא את חוקי הפורום כדי לחסוך ממך אי נעימויות כאלה.

פורסם

זה יהיה קצר וקולע,6183 של HP.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רונאלדו וברכות על הנצחון אתמול :)

קראתי על המדפסת ובהחלט התרשמתי. רק לגבי עלויות ראשי דיו- בביקורות כתבו שהעלויות גבוהות יחסית. בהנחה שאני מעוניין להדפיס תמונות דיגיטליות במדפסת- האם עדיין זו המדפסת המשתלמת ביותר? (בהתייחסות למחירי דיו)

שוב תודה.

נדב

פורסם

איזה ביקורות? בזאפ? אם כן אני לא יגיב על שום ביקורת משם.

לגבי תמונות ברור שיותר זול להדפיס בחנות צילום,בבית זה נועד להדפיס 10 תמונות פה תמונה אחת שם ולא לחזור מטיול ולהדפיס 300 תמונות.

יש מכשירים קצת יותר יקרים ויותר חסכוניים אבל בלי מסך צבעוני ובלי אפשרות שהיא תהיה אלחוטית.

מבחינת הדיו היא בסדר גמור.

פורסם
  • מחבר

מוכן להשקיע עוד כסף- בתנאי שהמכשיר יהיה חסכוני יותר- ואלחוטי. המסך לא חשוב.

אם אין בנמצא- אז שכנעת אותי רונאלדו.

פורסם

אין בנמצא.

פורסם

אני גם יכול להצטרף להמלצה של רונאלדו, ולומר לך שקניתי אותה ואני פשוט מרוצה ממנה. היא איכותית ויחסית קומפקטית ומוציאה תוצאות מעולות בכל הפרמטרים שיש לה. דבר נוסף זה, שאתה צריך להתקשר לHP בשביל שתתחיל לך האחריות, וגם אם תהיה לך בעיה הם יעזרו לך בכיף.(השירות לקוחות שלהם אחד הטובים שיש בארץ)

פורסם

לא צריך להתקשר כדי שתתחיל האחריות,מספיק שיש לך את הקבלה.

פורסם

אותם ראשי דיו רק שלמכשיר אין מזין דפים שזה אומר שאם תרצה לשלוח כמה פקסים במכה לא תוכל אלא אחד אחד,אותה הדבר לגבי צילום.

היתרון שלה הוא במסך LCD גדול ואפשרות לסרוק נגטיבים ושקופיות.

פורסם

ומבחינת נצילות הדיו (כלומר עד כמה המכונה חסכונית)

ומחירי ראשי הדיו (או שמדובר באותם ראשים?)

מה הם היתרונות של הדגם הנ"ל (חוצמזה שהוא חדש יותר)?

תודה

פורסם

הוא לא חדש יותר הוא ישן יותר מה 6183,רשמתי למעלה את היתרונות ושמשתמשים שם באותם ראשים.

אם אתה רוצה מסך גדול יותר אז תתפנק איתה.

פורסם

בתור אחד שיש לו 6183, אני אומר לך שגודל המסך שלה הוא מספק ביותר. והתכונה של המזין דפים האוטומטי היא שימושית ונוחה ביותר. חוץ מזה שיש לי רק דברים טובים להגיד עליה. והיא נמכרת עכשיו ב1300 ש"ח מבצע באופיס-דיפו :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים