פורסם 2007 ביולי 1518 שנים איזה באסהעשיתי ביום שישי עידכון לביוס של לוח GA-965-PS3 ( רציתי שהמחשב יצליח לזהות אז מהירות הזיכרון 800)ומאז הייתי צריך להתקין את המחשב 3 פעמים בהתחלה הוא זרק לי מסכים צהובים ועשה לי קצת בלאגן כשעלה המחשבןגם זה לא עוזר ניסיתי אחרי ההתקנה להחזיר את הביוס לקודם וכלום אחרי שאני מסיים את ההתקנה עושה ריסטרט ואז הוא מציג לי קבצים חסרים מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול להחזיר את המחשב למצב הקודםהאם אפשר להחזיר את הביוס לקודם ??יש מצב לעשות איפוס לביוס ??
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים השתמשת ב BIOS@? התוכנה הזאתי מקלה מאוד על העידכון ביוס וגם עושה גיסוי לביוס הישן למקרה היו בעיות. תנסה להפעיל אותה אולי היא תצליח לסדר את הבעיות תוריד מפה, הגירסה שהגיעה עם הלוח שלי הייתה ישנה ודפוקה :-\ http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Utility_DownloadFile.aspx?FileType=Utility&FileID=52
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים מחבר זה מה שעשיתי הבעיה עכשיו שאני כנראה חייב לעשות איפוס לביוסברגע שאני מתקין את המחשב מחדש ומתקין כרטיס מסך וקול המחשב עושה ריסטרט יוצא החוצה וזהו כבר היא אפשר להיכנס יותר ומראה שחסרים קבציםבגלל זה חשבתי שהפיתרון היחידי זה איפוס ביוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.