עבור לתוכן

המסמך של אינטל

Featured Replies

פורסם

AMD חיה ונושמת, השוק העיקרי שלה זה שרתים 4p ומעלה.

אם זה ימשיך להיות השוק העיקרי שלה היא בצרות

אני יודע AMD היא בכלל לא איום על אינטל העולמית, אני רק נתתי את זה כדוגמה למה שאינטל יכולה לעשות אם היא רוצה להלחם נגד שאר הענקים בשוק.

זה לא מדוייק

AMD היא המתחרה (בה' הידיעה) העיקרית של אינטל בשוק המעבדים והיריבה הגודלה שלהם כרגע

ההכנסות ממעבדים ומצי'פסטים של אינטל (לנייחים ולניידים) מהווים כ90% מההכנסות של אינטל

זה התחום של אינטל, ותשומת הלב העיקרית היא לתחום הזה

• תגובות 111
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה בדיוק אינטל מפחדת מחברה כמו סמסונג? מה הם יעשו לה? הם רק מוכרים HDים ופלאפונים ???

פורסם

חלקכם רוצים שAMD תיעלם משום מה, דבר שלא טוב לשום צרכן ואל תשכחו שלא היינו מגיעים ליום זה אילולא AMD, והיינו מתסכלים בחנות על פנטיום 4 עלוב מסכן ומת במחיר של 3000 ש"ח וזה עוד LOW END, רוצים כפול ליבה גרוטאה עולמית שלמו 10000 ש"ח, נו באמת תראו מעבר לHYPE של הC2D, אינטל הבינה שAMD אכן מסוכנת ובגלל זה היא רומסת אותה ככה אבל אל תספידו את AMD מהר כל כך.

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא רוצה ש-AMD תעלם, אתם סתם מדברים שטויות.

אבל בתור צרכן, אני אוהב יותר את הגישה של אינטל בגלל שהם מוציאים מעבדים חדשים לשוק כל כמה חודשים, הם מקדימים את יצאת המעבדים החדשים שלהם ומנסים בכל כוחם להיות הכי טובים בשוק. וגם המהפך שהם עשו בשנה האחרונה ממש ראוי לשבח, לא מדובר פה רק על מעבדים אלה גם בקונספציה.

ואילו AMD מזלזלת בלקוחות שלה, דוחה עשרות פעמים את מועד ההשקה ומבלבלת אותנו עם סוקטים חדשים בלי שום סיבה הנראית לעיין.

רק לפני כמה ימים הודיעו על הקדמה של יורקפילד לסוף השנה, וכבר אינטל מודיע שנהלם יצא במחצית השנה השנייה של 2008:

Nehalem-EP processor will arrive earlier than expected in H2 2008 and will be pairing up with Tylerburg chipsets

http://vr-zone.com/?i=5113

וכל זה לא מונע ממנה לשחרר מעבדים חדשים לשוק בתאריך 22.7.07 (סדרת E6X50) ולהוריד את המחירים של מעבדים שלה לשפל המדרגה, כולל מרובעי ליבה ששם אין תחרות.

ולעומת זאת AMD מודיע שפנום יגיע רק בתחילת שנה הבאה, ואילו ברצלונה יראה במלוא כוחו רק בסוף השנה הנוכחית.

פורסם

אינטל לא תוכל לרמוס את AMD מכיוון שיש הגבלות על חברות בעלות מונופול ....

וחוץ מזה המעבדים של איטל נמצאים היום איפה שהם נמצאים בגלל AMD. AMD חיפשו איך לחדש את תחום המעבדים והוציאו את המעבדים של ה 64BIT כשאינטל היו נגד זה וטענו שאין לזה צורך עכשיו!

ואני לא זוכר מי היה קודם במעבדים כפולי הליבה אבל זה גם תוצאה של תחרות....ככה שלהספיד את AMD זאת טעות!

פורסם

ואילו AMD מזלזלת בלקוחות שלה, דוחה עשרות פעמים את מועד ההשקה ומבלבלת אותנו עם סוקטים חדשים בלי שום סיבה הנראית לעיין.

המעבדים החדשים של אינטל דורשים צ'יפסט חדש, זה אומר לוח חדש! אז מה אתה מבלבל על סוקט, בסופו של דבר זה אותו השיט. :screwy:

פורסם

AMD חיפשו איך לחדש את תחום המעבדים והוציאו את המעבדים של ה 64BIT כשאינטל היו נגד זה וטענו שאין לזה צורך עכשיו!

נחש מה? אינטל צדקו

פורסם

באמת אין צורך עכשיו למעבדי 64 ביט, AMD הוציאו את הAthlon 64 ואז אינטל כדי לא להישאר מאחור הוציאו מעבדי 64 ביט.

זה לא השפיע על השוק בשיט,היה עדיף כבר להוציא ישר את הכפולי ליבה.

ההבדל בין מעבד 32 ביט ל 64 בתוכנה שתומכת 64 ביט ,לפי מה שפרסמו כאן בעבר ההבדל הוא כ- 5% אם אני זוכר טוב.

ההבדל בין מעבד כפול ליבה למעבד עם ליבה בודדת בתוכנה שתומכת כפול ליבה הם כ40% לדוגמא בקוויק 4.

אינטל מוציאה מעבדים לכל נתחי השוק,ומוציאה אותם בזריזות וכל הזמן מרעננת את השוק עם מעבדים,בעוד שAMD מוצאים מעבדים פעם בעשור,וגם אז הם לא מחדשים שום דבר.

למשל מעבד E6600 ,מיוצר ב 65 NM,עם פליטת חום של 65W,בעוד שהמעבד שמשתווה לו בערך הוא הAMD 6000 X2 מיוצר בטכנולוגית 90nm ועם פליטת חום של 125W.

פורסם

נחש מה? אינטל צדקו

אוי עומרי... כמה שאתה נעול בעולם הקטן של אינטל.

מי שנהנה מ- 64 ביט זה השוק המקצועי, עורכי וידאו, אנימטורים, הם מברכים את AMD ומקרוסופט שנתנו להם את ההזדמנות.

לך אין צורך ב- 64 ביט, אז בגלל זה אינטל צדקה. :s07:

פורסם
  • מחבר

קונרו הוא רק ההתחלה מבחינת אינטל.

מה יקרה שיגיע פנרין?

או יותר גרוע, נחלם?

אולי מול פנרין ל-AMD יש סיכוי להצליח, אבל בקצב ההתנהלות שלהם היום אין מצב שהם מוציאים משהו חזק מספיק נגד נחלם בזמן.

פורסם

אוי עומרי... כמה שאתה נעול בעולם הקטן של אינטל.

מי שנהנה מ- 64 ביט זה השוק המקצועי, עורכי וידאו, אנימטורים, הם מברכים את AMD ומקרוסופט שנתנו להם את ההזדמנות.

לך אין צורך ב- 64 ביט, אז בגלל זה אינטל צדקה. :s07:

היום (נגיד בשנה האחרונה) מתחילים לראות התפתחות בשוק העסקי ב64 ביט

ב2003 לא היה בזה שום צורך

ולמשתמש ביתי לא יהיה בזה צורך גם בעתיד הקרוב

AMD יצרו הייפ מוגזם סביב עניין ה64 ביט

פורסם

קונרו הוא רק ההתחלה מבחינת אינטל.

מה יקרה שיגיע פנרין?

או יותר גרוע, נחלם?

אולי מול פנרין ל-AMD יש סיכוי להצליח, אבל בקצב ההתנהלות שלהם היום אין מצב שהם מוציאים משהו חזק מספיק נגד נחלם בזמן.

וואו :o איזה פחד!

תגיד בנאדם אתה חושב שאינטל המציאה את הגלגל? באמת שאני לא מבין, אתה חושב שעובדים ב-AMD זומבים שברחו מ-RE4. :errrr:

פורסם

נגד NEHALEM יהיה להם את ה4X4 לא?

פורסם

אני מקווה בשבילם שיזנחו את הפארסה שנקראת 4X4

פורסם

אף אחד לא רוצה ש-AMD תעלם, אתם סתם מדברים שטויות.

אבל בתור צרכן, אני אוהב יותר את הגישה של אינטל בגלל שהם מוציאים מעבדים חדשים לשוק כל כמה חודשים, הם מקדימים את יצאת המעבדים החדשים שלהם ומנסים בכל כוחם להיות הכי טובים בשוק. וגם המהפך שהם עשו בשנה האחרונה ממש ראוי לשבח, לא מדובר פה רק על מעבדים אלה גם בקונספציה.

רק לפני כמה ימים הודיעו על הקדמה של יורקפילד לסוף השנה, וכבר אינטל מודיע שנהלם יצא במחצית השנה השנייה של 2008:

http://vr-zone.com/?i=5113

וכל זה לא מונע ממנה לשחרר מעבדים חדשים לשוק בתאריך 22.7.07 (סדרת E6X50) ולהוריד את המחירים של מעבדים שלה לשפל המדרגה, כולל מרובעי ליבה ששם אין תחרות.

ולעומת זאת AMD מודיע שפנום יגיע רק בתחילת שנה הבאה, ואילו ברצלונה יראה במלוא כוחו רק בסוף השנה הנוכחית.

אתה מודע לעובדה שAMD היא חברה קטנה מאוד מאוד מאוד לעומת אינטל ויכולות השיווק והפיתוח שלה מאוד מוגבלים לעומת אינטל, ובכל זאת 25% נתח שוק עד אמצע 2006(יציאת הC2D) היה לה?

אם AMD הייתה 1:1 מבחינת גודל אם אינטל, אז היינו רואים את BARCELONA כבר מזמן מזמן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים